sağol canım benım iyiki varsınızCanim benim dularimiz seninle. Sen yeterki rahat ol biraz. Belirti olmamasına takılma ben daha önceki denemelerimde de aynı ufak tefek belirtileri yaşamıştım. Biri tutmuştu diğer i ise negatifi. Anlayacagin Belirti olup olmamasının hiç bir önemi yok. Forumlar aynı senin gibi belirtim yok diye hayiflanip hamile olduğunu test gününde ogrenenlerle dolu. Sıkıntı yok Rabbimiz var.
Bende az önce hemşiremize yazdım watsapp tan inşallah bebişlerimi iyi yerleştirdiniz dedim ☺☺ merak etme sen gediğine oturttuk dedi ☺☺ iyi bişey bu herhalde ☺☺
halaaa bana cevap vermedinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 8 gun kanda cıkarmıııııııııııı
İnşallah zımbalamışlardır canımbende trasnfer sırasında doktoruma demiştim kilitmi takıyorsunuz uhumu sıkıyorsunuz yastıkta koyuverirseniz demiştimoda merak etme zımabladım ben olnalrı dediii
canım bende bu ay başladım tüp bebeğe benim rezervim çok az maşallah sayıyı görünce maşallah maşallah dedim. inşallah sıkı sıkı tutunurlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. doktorun doğru söylemiş yerinde olmayı çok isterdim..:) benimde bir kaç tane yumurtam var ama sadece 1 tanesi iyi durumda diğerleri geriden geliyo.. inşallah o bir tanesi beni bırakmaz iyi güzelce döllenir ve sıkıca tutunur bana inşallahbabaları diyo ki 2 futbol takımı kurariz artık :) sağlıklı olsunlar da inşallah. Her sene bitane transfer edermisim. valla Türk Soyu bizden gurur. Şaka bi yana bazen üzülüyorum da doktorun demişti ki senin yerinde olmak isteyen çok kadın var.inan imkânı olsa yumurta bağışların
tatlım bende geçen martta tüp bebek yapmıştım ağrım çok oldu ama sonucum negatifti.. o yüzden çok takılma bunlara bence keşke bende transfer aşamasına gelebilsem inşallah gelirim..Cancazğızlarrım benım dua edin bana .. Baska birşey istemıyorum... Beklicem mecburum gecer bu 4 günde elbet .. Başta sartladım kendımı sakın olucam dıe hıc bır agrı belırtı olmaması benı surekledı bu hale galıba
hepzeynep4 yüzünden sevdam işedi işedi benıde ümitlendirdi o kacıncı gunu baslamıştı
canım bende bu ay başladım tüp bebeğe benim rezervim çok az maşallah sayıyı görünce maşallah maşallah dedim. inşallah sıkı sıkı tutunurlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. doktorun doğru söylemiş yerinde olmayı çok isterdim..:) benimde bir kaç tane yumurtam var ama sadece 1 tanesi iyi durumda diğerleri geriden geliyo.. inşallah o bir tanesi beni bırakmaz iyi güzelce döllenir ve sıkıca tutunur bana inşallah
evet kesinlikle öyle canım hakkımızda hayırlısı olsunAmin amin canım inşallah. Sayı değil kalite önemli
7. Gun yaptim cooookkkkkkk silikti8de başlamıştı heralde
7. Gun yaptim cooookkkkkkk silikti
evet kesinlikle öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun
Kendi çocuğun nasıl vericen dicem bi yandanda Boşa harcanıcak onca yumurta hepsini saklamıcaksın ve atılıcakbabaları diyo ki 2 futbol takımı kurariz artık :) sağlıklı olsunlar da inşallah. Her sene bitane transfer edermisim. valla Türk Soyu bizden gurur. Şaka bi yana bazen üzülüyorum da doktorun demişti ki senin yerinde olmak isteyen çok kadın var.inan imkânı olsa yumurta bağışların
Benim bildiğim 9.gün kana karışıyo 3. Gün embriyolarında ben 9. Gün baktırdınhalaaa bana cevap vermedinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 8 gun kanda cıkarmıııııııııııı
Kendi çocuğun nasıl vericen dicem bi yandanda Boşa harcanıcak onca yumurta hepsini saklamıcaksın ve atılıcaküff üzüldüm umarım alabileceğin kadarı güzel bölünürde dgerlerinde aklın kalmaz
2 gün sonra sakinleşiceksin o zmn germe kendinisakinliğimi bir tek pozıtıf sonucum sağlar
Âmin cnm inan 2 tane dondurdum Aklım onlarda suan karnımda onlar olabilirdi haklarını yedim mi ki dye :)) onları asla bırakamam mesela orda daha fazla olsaydıda gider alırdım Rabbim Dağına göre kar veriyo işteEvet aynen oyle. Hani o annelik.duygusunu hissetmen icin karninda olmasina gerek yok cidden de. Diger kadinlari dusununcede üzülüyorum. Ne diyelim imtihan dunyasi. Rabbim gönlümuze gore versin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?