2015 Aralık tüp bebek

Bende az önce hemşiremize yazdım watsapp tan inşallah bebişlerimi iyi yerleştirdiniz dedim ☺☺ merak etme sen gediğine oturttuk dedi ☺☺ iyi bişey bu herhalde ☺☺

sağol canım benım iyiki varsınız

Bende az önce hemşiremize yazdım watsapp tan inşallah bebişlerimi iyi yerleştirdiniz dedim ☺☺ merak etme sen gediğine oturttuk dedi ☺☺ iyi bişey bu herhalde ☺☺

bende trasnfer sırasında doktoruma demiştim kilitmi takıyorsunuz uhumu sıkıyorsunuz yastıkta koyuverirseniz demiştim oda merak etme zımabladım ben olnalrı dediii

canım bende bu ay başladım tüp bebeğe benim rezervim çok az maşallah sayıyı görünce maşallah maşallah dedim. inşallah sıkı sıkı tutunurlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. doktorun doğru söylemiş yerinde olmayı çok isterdim..:) benimde bir kaç tane yumurtam var ama sadece 1 tanesi iyi durumda diğerleri geriden geliyo.. inşallah o bir tanesi beni bırakmaz iyi güzelce döllenir ve sıkıca tutunur bana inşallah

tatlım bende geçen martta tüp bebek yapmıştım ağrım çok oldu ama sonucum negatifti.. o yüzden çok takılma bunlara bence keşke bende transfer aşamasına gelebilsem inşallah gelirim..

Slm kızlar, Bnmde opu bugündü çok şükür sıkıntısız bitti. 23 yumurta toplanmış Nasıl rahatladım bilemezsiniz, bugün gzl gzl uyuyacam yarın bilgi için arayacaklarmış.. Progestan iğne ve hap tedavisine başladık.. Şükürler olsun bu günüme

Amin amin canım inşallah. Sayı değil kalite önemli

Kendi çocuğun nasıl vericen dicem bi yandanda Boşa harcanıcak onca yumurta hepsini saklamıcaksın ve atılıcak üff üzüldüm umarım alabileceğin kadarı güzel bölünürde dgerlerinde aklın kalmaz

Evet aynen oyle. Hani o annelik.duygusunu hissetmen icin karninda olmasina gerek yok cidden de. Diger kadinlari dusununcede üzülüyorum. Ne diyelim imtihan dunyasi. Rabbim gönlümuze gore versin ins

Bende aynı şeyi yaşadım belirtiler bi ara tamamen geçti ahanda Tmm gittiler dedim ama hepsi benim kuruntummuş 9. Gün gttm baktım ki pozitif Allah'ım herkese Göstersin inş

Evet aynen oyle. Hani o annelik.duygusunu hissetmen icin karninda olmasina gerek yok cidden de. Diger kadinlari dusununcede üzülüyorum. Ne diyelim imtihan dunyasi. Rabbim gönlümuze gore versin ins
Âmin cnm inan 2 tane dondurdum Aklım onlarda suan karnımda onlar olabilirdi haklarını yedim mi ki dye :)) onları asla bırakamam mesela orda daha fazla olsaydıda gider alırdım Rabbim Dağına göre kar veriyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…