2015 Aralık tüp bebek

Hadi Hayırlısı cnm inş yarında güzel haberlerini verirsin yumişlerin

Amin gzlim inşallah.. Senin yolunda ilerlesem bende, o takvimi yapsam şöle... Ayyy olacak inşallah bende kavuşacam meleklerime, bunu düşünmek bile Mutlu ediyor beni
İnş cnm hepimiz o kadar dua ediyoruz mutlaka kabul olacağı bi vakit var dilerim o vakit bu vakittr tez zamanda güzel bebeklerimize kavuşuruz inş

Amin gzlim inşallah.. Senin yolunda ilerlesem bende, o takvimi yapsam şöle... Ayyy olacak inşallah bende kavuşacam meleklerime, bunu düşünmek bile Mutlu ediyor beni
canım geçmiş olsun güzel güzel bölünüp çoğalsınlar inşallah.bende bugün transfer oldum evime geldim dinleniyorum.sonucu güzel olur inşallah

Kızlar merhaba, kusura bakmayın güm diye giriyorum ama.. Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum. Trasnferimin 8.günü bugün. bu sabah kan verdim pregestron değeri için 9,09 çıktı. cok düşük değil mi? Siz benden öndesiniz o yüzden yazayım dedim. Sizin kaç cıktı? İğne vermişti dr. ama beni perişan ediyor diye yumuşak kapsül kullanıyorum yeterli gelmemiş demek ki.. off.. içim sıkıldı walla.

canım geçmiş olsun güzel güzel bölünüp çoğalsınlar inşallah.bende bugün transfer oldum evime geldim dinleniyorum.sonucu güzel olur inşallah
Ayyy kavuştun mu bebişlerine, maşallah kuzum.. Ağrı sızı varmı?
Ben parol içtim hala wc de ağrıyor, bide karnım şiş, beni rahatsız eden bi sancı oluyor... Bende transferimi heyacanla bekliyorum, Bnm içinde okşa karnını güzelim

Zeynepcim ikinci tahlili ne zaman veeiceksin benimde ikiz olabilir dedi doktorum yuksek cikti baya 265 cikti 9.gunum yarin ikinciyi vericem ins
Doktorum bana gerek yok dedi canim
Progestan ve estrofeme devam ediyorum
kanamani takip et dedi yani olmaz insallah
keseyi gorunce bize haber ver dedi

Hiç Can'ını Sıkma 8. Gün için normal bi değer 10.günde artışını kontrol ettr cnm

evet Can'ım kavuştum Allah'a şükür bide resim çekip elime verdiler sankim hamile gibi hissettim kendimidoktor resmi verirken albümün ilk resmi olur inşallah dediAğrım var Can'ım işlemden dolayı ama dayanılmayacak kadar değil.uzandım ananasımı ve bir avuç kabak çekirdeğimi yedim.birde iğneler var 5 gün boyunca.Hayırlısı ile peş peşe güzel sonuçlar alırız inşallah.

Hayırlı olsun cnm bebişlere iyi bak tabi inş ilk resimleri olur :)

Kizlar ya sanirim ohhs oldum.karnim davul gibi... arkadasim geldi demin aaa hamile misin dedi simdi doktoru arasam bise fark etmez heralde demi agrim sizim yok. Adami rahatsiz etmiyim geve gece ama nasil gecer bu sislik

Kizlar ya sanirim ohhs oldum.karnim davul gibi... arkadasim geldi demin aaa hamile misin dedi simdi doktoru arasam bise fark etmez heralde demi agrim sizim yok. Adami rahatsiz etmiyim geve gece ama nasil gecer bu sislik
Canim sakin tuz yeme bol bol su ic tuvalete cik yoksa bile tuvaletin azda olsa yapki ilac ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…