2015 Aralık tüp bebek

ulaaann kafayı yıcemm ne dıe bolee oldum bennn keske işe gitseydimmmmmmmmmmmmmm
Valla bu kadar takıntı yapmak iyi değil. Rabbim hayırlısını versin canım. Gününü bekle ve sakin ol az kalmış zaten. Az daha dayan başka şeylerle oyalan hatta topiğe de çok takılma bu aralar olmaz mı eğer sakinleşeceksen yani

sakinliğimi bir tek pozıtıf sonucum sağlar
Canim bak bu kadar stres yapman bebişini de olumsuz etkiliyor. O daha tutunma aşamasında. Stres hormonlarimizin düşmanı biliyorsun. 2 gün daha sabret sonra kanda baktır. Yazık annesiii yazik bebisine

Cancazğızlarrım benım dua edin bana .. Baska birşey istemıyorum... Beklicem mecburum gecer bu 4 günde elbet .. Başta sartladım kendımı sakın olucam dıe hıc bır agrı belırtı olmaması benı surekledı bu hale galıba

Kuzum Rabbim sana,bana burda olan olmayan evlat hasreti çeken herkese tez vakitte nasip etsin inşallah.
Ama bak ilk günlerde agrin vardı diye üzülüyordun sen uzulmek için yer ariyon bence.duramiyosun çişte çıkmayacağını bile bile işiyosun

hep zeynep4 yüzünden sevdam işedi işedi benıde ümitlendirdi o kacıncı gunu baslamıştı

Canim benim dularimiz seninle. Sen yeterki rahat ol biraz. Belirti olmamasına takılma ben daha önceki denemelerimde de aynı ufak tefek belirtileri yaşamıştım. Biri tutmuştu diğer i ise negatifi. Anlayacagin Belirti olup olmamasının hiç bir önemi yok. Forumlar aynı senin gibi belirtim yok diye hayiflanip hamile olduğunu test gününde ogrenenlerle dolu. Sıkıntı yok Rabbimiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…