- 12 Mayıs 2015
- 768
- 1.089
- 113
Hadi hayırlısı Canım Hakknda inş Mutlu gelirsin müjdeyi verirsin bizeBenim de yarın hem test hem de adet günüm heyecan , stres , korku herşey birarada .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı Canım Hakknda inş Mutlu gelirsin müjdeyi verirsin bizeBenim de yarın hem test hem de adet günüm heyecan , stres , korku herşey birarada .
Benm de öyle denk gelmişti test günüm adet günümdü 3 gün önce çıktı inşallah pozitif görürsün cnm
İnşallah canım dileyen herkese versin RabbimHadi hayırlısı Canım Hakknda inş Mutlu gelirsin müjdeyi verirsin bize
Benim de yarın hem test hem de adet günüm heyecan , stres , korku herşey birarada .
İnşallah inşallah çok sağol canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsünİnşallah güzel haberlerini verirsin cnm
Bence bekle ama senin kararın yinehalaaa bana cevap vermedinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 8 gun kanda cıkarmıııııııııııı
Bence bekle ama senin kararın yine
9 ya da 10. Günü beklesen daha iyi olur sankihalaaa bana cevap vermedinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 8 gun kanda cıkarmıııııııııııı
Yahu stresten öldürcen kendini az sakin ol canım bebişlerini de etkilio sun bakhayır mesela varsa azda olsa cıkarmı sonra yıne tekrarlasam vs . bide trasnferın ilk günü neden sayılmıyordu
Yahu stresten öldürcen kendini az sakin ol canım bebişlerini de etkilio sun bak
Valla bu kadar takıntı yapmak iyi değil. Rabbim hayırlısını versin canım. Gününü bekle ve sakin ol az kalmış zaten. Az daha dayan başka şeylerle oyalan hatta topiğe de çok takılma bu aralar olmaz mı eğer sakinleşeceksen yaniulaaann kafayı yıcemm ne dıe bolee oldum bennn keske işe gitseydimmmmmmmmmmmmmm
İnşallah tez zamanda görürsün canım pozitifi ☺☺sakinliğimi bir tek pozıtıf sonucum sağlar
Canim bak bu kadar stres yapman bebişini de olumsuz etkiliyor. O daha tutunma aşamasında. Stres hormonlarimizin düşmanı biliyorsun. 2 gün daha sabret sonra kanda baktır. Yazık annesiii yazik bebisinesakinliğimi bir tek pozıtıf sonucum sağlar
Canim bak bu kadar stres yapman bebişini de olumsuz etkiliyor. O daha tutunma aşamasında. Stres hormonlarimizin düşmanı biliyorsun. 2 gün daha sabret sonra kanda baktır. Yazık annesiii yazik bebisine[/QUOTE
Cancazğızlarrım benım dua edin bana .. Baska birşey istemıyorum... Beklicem mecburum gecer bu 4 günde elbet .. Başta sartladım kendımı sakın olucam dıe hıc bır agrı belırtı olmaması benı surekledı bu hale galıba
Cancazğızlarrım benım dua edin bana .. Baska birşey istemıyorum... Beklicem mecburum gecer bu 4 günde elbet .. Başta sartladım kendımı sakın olucam dıe hıc bır agrı belırtı olmaması benı surekledı bu hale galıba
Kuzum Rabbim sana,bana burda olan olmayan evlat hasreti çeken herkese tez vakitte nasip etsin inşallah.
Ama bak ilk günlerde agrin vardı diye üzülüyordun sen uzulmek için yer ariyon bence.duramiyosun çişte çıkmayacağını bile bile işiyosun
Canim benim dularimiz seninle. Sen yeterki rahat ol biraz. Belirti olmamasına takılma ben daha önceki denemelerimde de aynı ufak tefek belirtileri yaşamıştım. Biri tutmuştu diğer i ise negatifi. Anlayacagin Belirti olup olmamasının hiç bir önemi yok. Forumlar aynı senin gibi belirtim yok diye hayiflanip hamile olduğunu test gününde ogrenenlerle dolu. Sıkıntı yok Rabbimiz var.Cancazğızlarrım benım dua edin bana .. Baska birşey istemıyorum... Beklicem mecburum gecer bu 4 günde elbet .. Başta sartladım kendımı sakın olucam dıe hıc bır agrı belırtı olmaması benı surekledı bu hale galıba