bilmiyorum sabrım tükendı bırden benım 4 ocak hayallerım yalan oldu
Dr ne DYO bu sonuçlara cnmayyy bugün herkes depresifff
yapma o zaman valla bak bekle bir gün daha hazır olunca yap
mesela ben acele ettim çok manyak sonuçlar çıktı
5.gün 240
7.gün 540
12.gün 7000 @mert-safir
zeynep4 canm bu kremalicorek hergun çiş testi görmeye alıştı bebeğim sen yapmay i birakinca kız da bu defa kendine sardi işeyip işeyip bakıyor. Çıkmayacağını daha erken olduğunubile bile :)
Dört tane nasıl koyuldu ki ?Kuzum isten aldigim izin yarin bitiyor o yuzden yoksa tekrar izin alip gidemem hastaneye kolay kolay esim evde test yap bi dedi onuda ben istemedim onlata guvenmek istemiyorum diye ne biliyim yarin uzerine bi hayal kuramiyorum hastaneye gitme plani bile kuramiyorum icim cok farkli anlatamiyorum icimde dort tane bebegini koyduk dexi doktor ama ben hic oyle hissedip benimseyemedim cok garip seyler iste canim ya
ben 2taneyı zor koydurdum valla oda 3uncude pesDört tane nasıl koyuldu ki ?
Vallahi icimde hala korku var keseyi goremezsem diye bi heves iste hep yapmak isterdimAmanda aman takvimlerde yapılmııış..
Zeynepin neler hissettiniz naptiniz az biraz bahsetsene hayat nasıl bir renk alıyor anlatarak yaşat bize hadi :)
Anlatamiyoruuummmmzeynep4 canm bu kremalicorek hergun çiş testi görmeye alıştı bebeğim sen yapmay i birakinca kız da bu defa kendine sardi işeyip işeyip bakıyor. Çıkmayacağını daha erken olduğunubile bile :)
Çok iyi cnm döllenenler de sağlıklı bölünürse 23 güzel bebiş seni beklicekte o kadar yumurta nolucak saklasanda hepsini Alıp hamile kalacak değilsin ya :) yazık olmasınlar ama annesi Alcan artık yapcak bsey yokKizlar simdi.aradi.embriyolog 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis yarin tekrar arayip bilgi vereceğiz dedi. Bu iyi birsey mi ? Inşallah hepsi saglikli bebisler olur
9.gün ver derim cnmuff yarın kan verimmmii onu diyin bana ozamann
Zeynep Gözünü Sevim bi işe gel su kremalıçöreğin aklı dağılsın:)Vallahi icimde hala korku var keseyi goremezsem diye bi heves iste hep yapmak isterdim
zeynep4 canm bu kremalicorek hergun çiş testi görmeye alıştı bebeğim sen yapmay i birakinca kız da bu defa kendine sardi işeyip işeyip bakıyor. Çıkmayacağını daha erken olduğunubile bile :)
uff yarın kan verimmmii onu diyin bana ozamann
Vallahi icimde hala korku var keseyi goremezsem diye bi heves iste hep yapmak isterdim
Kremalıçörek senin profil resmini çalmak istiyorum ama beceremiyorum :)
Çok tatlı ya :)çaldırtmam o koca popo benımm
Zeynep Gözünü Sevim bi işe gel su kremalıçöreğin aklı dağılsın:)
Benm de öyle denk gelmişti test günüm adet günümdü 3 gün önce çıktı inşallah pozitif görürsün cnm4 aralıkta adet oldum cbm test gunumle aynı inşallah bende hamileyimdir. İnşallah Rabbim hepimizin yuzunu guldursun. Tez zamanda
Benim de yarın hem test hem de adet günüm heyecan , stres , korku herşey birarada .Benm de öyle denk gelmişti test günüm adet günümdü 3 gün önce çıktı inşallah pozitif görürsün cnm
Çok iyi cnm döllenenler de sağlıklı bölünürse 23 güzel bebiş seni beklicekte o kadar yumurta nolucak saklasanda hepsini Alıp hamile kalacak değilsin ya :) yazık olmasınlar ama annesi Alcan artık yapcak bsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?