• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

ayyy bugün herkes depresifff :KK43:
yapma o zaman valla bak bekle bir gün daha hazır olunca yap
mesela ben acele ettim çok manyak sonuçlar çıktı
5.gün 240
7.gün 540
12.gün 7000 M mert-safir
Kuzum isten aldigim izin yarin bitiyor o yuzden yoksa tekrar izin alip gidemem hastaneye kolay kolay esim evde test yap bi dedi onuda ben istemedim onlata guvenmek istemiyorum diye ne biliyim yarin uzerine bi hayal kuramiyorum hastaneye gitme plani bile kuramiyorum icim cok farkli anlatamiyorum icimde dort tane bebegini koyduk dexi doktor ama ben hic oyle hissedip benimseyemedim cok garip seyler iste canim ya

Ne dedi doktor sıkıntı yok heralde merak ettiriyorsun o kadar bi merakımızı yok et hayrına :)))

Kuzum isten aldigim izin yarin bitiyor o yuzden yoksa tekrar izin alip gidemem hastaneye kolay kolay esim evde test yap bi dedi onuda ben istemedim onlata guvenmek istemiyorum diye ne biliyim yarin uzerine bi hayal kuramiyorum hastaneye gitme plani bile kuramiyorum icim cok farkli anlatamiyorum icimde dort tane bebegini koyduk dexi doktor ama ben hic oyle hissedip benimseyemedim cok garip seyler iste canim ya

4 tane mi 4 koyulabilir mi ya M mert-safir

bi dakika yarın idrar yap gerçekten yap ama şu 5-10 tllikle değilde p harfiyle başlayan var ondan al yap M mert-safir

Benim 2tanesi orta

Benim 2tanesi zayif dollendi 2tanesi iyi dollendi doktor dordunude koydu sansiniz artsin belki rahimde yasamaya devam edet dedi bizim dollenme sikuntimiz oldu cok zor dollendi o yuzden umutlu koymadi ama sans iste kismet

anammm 4 yasak diye biliyordum ben ama neyse dr takdiri
bişey dicem bak eşini dinle al bi test eczaneden yap
bi de nolur rahat ol bak bu konuda çok ciddiyim M mert-safir

Back