- 2 Aralık 2015
- 2.722
- 4.441
- 53
- 35
Olur cnm olur gt bakalım Hayırlısı olsun nasıl geçicek şimdi onca gün:)Degerim 271 canlar 13. Gun dr tekrar vermenegerek yok dedi kan
Sormayi unuttum dr ye iki hafta sonra gitsem olurmu kese icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur cnm olur gt bakalım Hayırlısı olsun nasıl geçicek şimdi onca gün:)Degerim 271 canlar 13. Gun dr tekrar vermenegerek yok dedi kan
Sormayi unuttum dr ye iki hafta sonra gitsem olurmu kese icin
canım hala bekliyorum acil ameliyata gitmiş offff çokda sıkıştım sabıredeceğim artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Hayırlısı olsun cnm umarım gönlünce olur hersey sende bebişleri al gel bakalım
Hakkında hayırlısı inşallah en güzeli olur.kızlar transfer için geldim doktoru bekliyorum çok heyecanlandımbakalım şimdi kaçtane transfer edeceğini söylicek bilgi vercekler bekliyorum
Birazını yap yne sıkışırsın beklerken çok dolu olma transfer sonrası ayağa kalkmak zorunda kalırsıncanım hala bekliyorum acil ameliyata gitmiş offff çokda sıkıştım sabıredeceğim artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
Eki Görüntüle 1730513
Kızlar bugun 6. Gun, transfer i sayarsak 7. Gun.. merakten catlicam kendimi umitlendirmek istemiyorum kan testini gormeden
Kizlar yarin tesy yaptircam 10.gun ama hic yapasim yok sonucundan korkuyorum
Ne dedi doktor sıkıntı yok heralde merak ettiriyorsun o kadar bi merakımızı yok et hayrına :)))ayyy bugün herkes depresifff
yapma o zaman valla bak bekle bir gün daha hazır olunca yap
mesela ben acele ettim çok manyak sonuçlar çıktı
5.gün 240
7.gün 540
12.gün 7000 M mert-safir
Ne dedi doktor sıkıntı yok heralde merak ettiriyorsun o kadar bi merakımızı yok et hayrına :)))
Kuzum isten aldigim izin yarin bitiyor o yuzden yoksa tekrar izin alip gidemem hastaneye kolay kolay esim evde test yap bi dedi onuda ben istemedim onlata guvenmek istemiyorum diye ne biliyim yarin uzerine bi hayal kuramiyorum hastaneye gitme plani bile kuramiyorum icim cok farkli anlatamiyorum icimde dort tane bebegini koyduk dexi doktor ama ben hic oyle hissedip benimseyemedim cok garip seyler iste canim yaayyy bugün herkes depresifff
yapma o zaman valla bak bekle bir gün daha hazır olunca yap
mesela ben acele ettim çok manyak sonuçlar çıktı
5.gün 240
7.gün 540
12.gün 7000 M mert-safir
Ne dedi doktor sıkıntı yok heralde merak ettiriyorsun o kadar bi merakımızı yok et hayrına :)))
Kuzum isten aldigim izin yarin bitiyor o yuzden yoksa tekrar izin alip gidemem hastaneye kolay kolay esim evde test yap bi dedi onuda ben istemedim onlata guvenmek istemiyorum diye ne biliyim yarin uzerine bi hayal kuramiyorum hastaneye gitme plani bile kuramiyorum icim cok farkli anlatamiyorum icimde dort tane bebegini koyduk dexi doktor ama ben hic oyle hissedip benimseyemedim cok garip seyler iste canim ya
Bu arada gozun aydin canim degerlerini gorunce sevindimNe dedi doktor sıkıntı yok heralde merak ettiriyorsun o kadar bi merakımızı yok et hayrına :)))
Kuzum isten aldigim izin yarin bitiyor o yuzden yoksa tekrar izin alip gidemem hastaneye kolay kolay esim evde test yap bi dedi onuda ben istemedim onlata guvenmek istemiyorum diye ne biliyim yarin uzerine bi hayal kuramiyorum hastaneye gitme plani bile kuramiyorum icim cok farkli anlatamiyorum icimde dort tane bebegini koyduk dexi doktor ama ben hic oyle hissedip benimseyemedim cok garip seyler iste canim ya
İnşallah iyi haberlerle dönersin Cnm bse dememiş olabiliyor demek ki böyle değerler Hakkı'nda hayırlısı
Bu
Bu arada gozun aydin canim degerlerini gorunce sevindim
Benim 2tanesi zayif dollendi 2tanesi iyi dollendi doktor dordunude koydu sansiniz artsin belki rahimde yasamaya devam edet dedi bizim dollenme sikuntimiz oldu cok zor dollendi o yuzden umutlu koymadi ama sans iste kismet4 tane mi 4 koyulabilir mi ya M mert-safir
İnşallah iyi haberlerle dönersin Cnm bse dememiş olabiliyor demek ki böyle değerler Hakkı'nda hayırlısı
Ama bu gebeligin guzel gittigi anlamina gelmiyomu ulk denemem oldugu icin cok bilgim yoktao değerlere ben pek sevinmedim 7. ve 12.arası sonuçlarda 14 kat var M mert-safir
Benim 2tanesi orta
Benim 2tanesi zayif dollendi 2tanesi iyi dollendi doktor dordunude koydu sansiniz artsin belki rahimde yasamaya devam edet dedi bizim dollenme sikuntimiz oldu cok zor dollendi o yuzden umutlu koymadi ama sans iste kismet
Am
Ama bu gebeligin guzel gittigi anlamina gelmiyomu ulk denemem oldugu icin cok bilgim yokta