Ya benm aklıma dış gebelik gelmişti söylemiştim sana hatta. Mol olabilir belki onda da değer inanılmaz yükseliyormuş ama dua edelim ikisi de olmasın belki çoğul gebeliktik belki tektir allahım yüzünü güldürsün yaşatmasın diğer durumları özellikle dış gebelik cok tehlikeli ya sezaryenle alıyorlar onda keseyi Allah korusun iyi düşünelim sen de iyi düşün
Gayet güzel sayıda dollenmisler canim hadi gözün aydin. İnsaallah böyle güzel güzel bölünmeye devam ederler.Kizlar simdi.aradi.embriyolog 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis yarin tekrar arayip bilgi vereceğiz dedi. Bu iyi birsey mi ? Inşallah hepsi saglikli bebisler olur
İyi ötesi maşallah inşallah sonuna kadar Böyle devam eder Cnm ben 4 döllenmeyle yola çıktım dondurmak icin embriyom kalmadı ama hamileyim cok şükür darısı sana olsun inşallah CnmKizlar simdi.aradi.embriyolog 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis yarin tekrar arayip bilgi vereceğiz dedi. Bu iyi birsey mi ? Inşallah hepsi saglikli bebisler olur
Gayet güzel sayıda dollenmisler canim hadi gözün aydin. İnsaallah böyle güzel güzel bölünmeye devam ederler.
İyi ötesi maşallah inşallah sonuna kadar Böyle devam eder Cnm ben 4 döllenmeyle yola çıktım dondurmak icin embriyom kalmadı ama hamileyim cok şükür darısı sana olsun inşallah Cnm
Evet Cnm sanki 3üz 4üz gibi değerin ama internette gördüklerimiz sadece paylaşanların belki paylaşmayıp seninle aynı durumda olan vardır ve sağlıklıdır temennim bu inan Allah kötüyle karşılaştırmasın cuma netleşir inş durumun doktorun da net bse söylerya valla ne olduysa şu an oldu artık
düşününce insan delirecek gibi oluyor
hayatta herşey mümkün biraz metanet lazım
kese olur bebek olmaz bebek olur kalp atışı olmaz
dış gebelik olabiilir mol gebelik olabilir
sadece şunu merak ediyorum tüp bebekte çoğulsa değer böyle olur mu
bunla ilgili hiçbir şey bulamadım anne değerlerine baktım ikizlerde benden düşük
normal çoğul gebelerde bu sonuç 5 ila 6. hafta sonucuDrymlh
Iste 12 gun sonra oluyoBeni 10 gün sonra çağırmıştı Dr cnm artık başka Dr takip olucan dimi ? Bi 10 gün sonra gt bi baktır
zeynep hanım yüszünüzü gören cennetlik yazmasın test sonucu canımIste 12 gun sonra oluyo
evet burda iyi bi dr secicez insallah gorunur
ulan yazmıssın yeni gördümzeynep4 ben kafayı yedım 8 kan mı versem .. bole olmak hıc ıstemıyordum
Noldu canimmmzeynebimm cok kotuyum yaa
Kizlar simdi.aradi.embriyolog 36 yumurtanın 28i olgunmus, 28 yumurtadan da 23u dollenmis yarin tekrar arayip bilgi vereceğiz dedi. Bu iyi birsey mi ? Inşallah hepsi saglikli bebisler olur
Iste 12 gun sonra oluyo
evet burda iyi bi dr secicez insallah gorunur
Kız sen ne ara bu hale geldin tam dayakliksin moral bozmak için birebirsin pozitif ol kuzum.ulan yazmıssın yeni gördümzeynep4 ben kafayı yedım 8 kan mı versem .. bole olmak hıc ıstemıyordum
Aynı sey bende de vardı bel agrısı özellikle bende adet olcm diyordum ama olmadım cok şükür. Adet tarihin ne normal yoldan hesapla test günüyle pek alakası yok cünküKızlar benimde bugün 7. Gün dünden beri aksamlari baslayan adet olacakmış gibi bir bel ağrısı ne zaman bu ağrıyı hissetsem 3-4 saate adet gelir çok korkuyorum ikidebir alavaboya gidiyorum adet oldummu diye acaba test gününden 5 günoönce adet olunur mu :S
Noldu canimmm
Aynı sey bende de vardı bel agrısı özellikle bende adet olcm diyordum ama olmadım cok şükür. Adet tarihin ne normal yoldan hesapla test günüyle pek alakası yok cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?