• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Hepimizin canım inşallah. burda tanıştığım veya hiç tanımadığım Nerede bir çok özlemi çeken varsa hergün dualarımdasınız.[/Q
BUNA EMİNİM canım benim.. herşey hayırlısıyla olsun inşallah senin de dediğin gibi herşeyin bir zamanı var .. rabbim dualarını kabul etsin inşallah...

Hayırlı olsuuunnnnnnn zeynep4 zeynep4 :))) Gerçi hiç birimize süprüz olmadııı ama olsun:))) Sen şimdi alıştın idrar testi yapmaya yokluğunu hissedersin :))) Hayırlı olsun canımmmm sağlıkla gelsin kucağınaaaa:))
Senin ilk deneme miydi tatlım? Sorununuz neydi? 9 yıldır deniyorsun yanlış hatırlamıyorsam değil mi? zeynep4 zeynep4
sağol canım darısı sizlere inşallah
4. denememdi

Günaydın canlar;

bugun 7 gun sıfır belırtı tek çizgi :KK43:((( Tutmadı bebegım galıba benım
İdrar testi yapmayacagim diyordun bak dayanamadin demiii :)
Canim aman diyeyim canını sikma. İdrar etti yapıyorsak bunu göze alacağız. Nice tecrübe edenler var 12. Güne kadar tek çizgi görüp knda pozitif çıkan ya da 10. 11. 12. Günlerde gören.
Boşuna stres yapma canim benim bebişinin seninle olduğuna inan ve dua et sadece:KK54:
Senin için de meryem süresi okuyacağım simdi:KK19:

Benim de yarın test günüm çok karmakarışığım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bakalım bu imtihandan geçecek miyiz yoksa yine sınıfta mı kalacağız herşey belli olacak. Yaa koca bir gülümsemeyle dönecez evimize yada kırılmış umutlarla. Test günü gelsin diye deli gibi stres yaşarken gelince olan stresi düşünmüyoruz bile. Hakkımızda hayırlısı..
Rabbim koskocaman bir gulumsemeyle dondurur insaallah canim. Dualarım seninle...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim evime geldim Allaha şükür sağsağlim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
daha inanamıyorum ben eşimde öle :-)
ben ne zaman gidecem yahu kese için :oops:
Değerin kaç ya yazmadın merak ettik ikizler geliyor mu gerçi değer belirleyici değilmiş ama. Kese için beni haftaya perşembe çağırdı ama karından bakck. Eğer vajinal baktıracaksan pazartesi gel dedi ben beklemeyi tercih ediyorum senin de yaklaşık o günler olur Cnm

Kizlar dun opu yapildi ama bugun daha simdiye kadar kimse aramadi beni. Ben mi arasam

Kizlar dun opu yapildi ama bugun daha simdiye kadar kimse aramadi beni. Ben mi arasam
Ben de senin gibi sabırsızlandım aradım ama labaratuvar ne zmn bakarsa o zmn döneriz diyorlar sabret Cnm sürekli bakmak dogru değilmiş zaten onlar belli Zaman'larda bakıyordur gelişim için transferin için haber gelir inş hayırlısı olsun Hakkı'nda

Degerim 271 canlar 13. Gun dr tekrar vermenegerek yok dedi kan
Sormayi unuttum dr ye iki hafta sonra gitsem olurmu kese icin

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim evime geldim Allaha şükür sağsağlim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
daha inanamıyorum ben eşimde öle :-)
ben ne zaman gidecem yahu kese için :oops:
Beni 10 gün sonra çağırmıştı Dr cnm artık başka Dr takip olucan dimi ? Bi 10 gün sonra gt bi baktır

Back