2015 Aralık tüp bebek

belirti değilde bıtanem agrılarım gıttı.. ne bılıyım benım test gunum pazartesı ya ben cuma yapıcam bu gıdıslee
Valla canim bu konuda ben de çok sabırsızim. İlk iki denememde 7. Günden itibaren evde idrar testi yapmıştım. İlki tutmuştu 7. Gün çok silik de olsa çıktı. İkinci denememde de 7. Günden itibaren yaptım hiç çıkmadı zaten olumsuz sonuçlandı. Bunda da 7. Gün yani çarşamba baslayacagim test yapmaya. Bakalım çıkarsa sevinirim çıkmazsa 12. Güne kadar oyalanirim.

ya idrar testı işkencee yapmaya nıyetım yok cunku ilkınde 9-10 gunde tek çizgiydi okadar üzülmüştüm 12 gun 303 tü değerim 2 ıcıde dırek kan verdım 8-9 gundu bukezde kan verıcem 10 gun

ya idrar testı işkencee yapmaya nıyetım yok cunku ilkınde 9-10 gunde tek çizgiydi okadar üzülmüştüm 12 gun 303 tü değerim 2 ıcıde dırek kan verdım 8-9 gundu bukezde kan verıcem 10 gun
Insaaaaallh bu son olur kucagina alirsinda 1 aylik oldu 2 aylik oldu die yasini hesaplarsin

Ayyy beni cook heyecan basti bebegimin ismi kendinden once geldi simdide kendinin geleceginin haberini alirim insallah

Merhabalar benim transferim dün akşam 6 gibi yapıldı akşamdan beri çok ağrım var kasigimda özellikle sağ kasigimda ilk günden itibaren ağrı yaşıyan oldumu benim gibi

Hiç Can'ını Sıkma bundada vardr bi hayır bi tanede yeter 2. Yada 5. Gün hiç önemli değil benimde 3. Gündü cnm olacağı varsa oluyo işte

Merhabalar benim transferim dün akşam 6 gibi yapıldı akşamdan beri çok ağrım var kasigimda özellikle sağ kasigimda ilk günden itibaren ağrı yaşıyan oldumu benim gibi
Merhaba canım. Benim transferden sonra herhangi bir ağrım olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…