• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Sevda_S Sevda_S nasılsın cnaım neler yapıosun

Napim tatlım yiyip içip yatiyom :) ay bu protestan ignesiyle basım dertte beze oldu herbiyeri agriyo popiskomun . birde sağlık ocağına gidiyom kadın igne vurcak dön diyo
dönemiyoom diyom küçücük sedye yapmışlar
dönerken zorlanmadan nasıl doneyim
dusecem diye korkuyorum amaan böyle komik şeylerde yasiyozz iişte :) sen napion cnm nasıl geciyor

Ay birde diyorlar ya kafamdan atman lazım dusunmemen lazım arkadaş
gunde 3 defa estrofem iciyorum,
3 defa fitil koyuyorum
1 tane aspirin
1tane folidoce
1 tane d vitamini
1 tane folik asit
1 tane b vitamini alıyorum.
Ee gün içinde bu kadar ilacı alırken durumu unutmam mümkün mu ay

merhaba kızlar. soru sormaya geldim yine... ben ikiz bebiş istiyorum da. bunu merkez mi karar veriyor. söylemem mi gerek...

bu arada sona yaklaştım. hayırlısıyla perşembe transfer olacak gibi... transferden kaç gün sonra tahlil verdiler size. 9unda tahlil yaptırın dediler de erken değil mi?

3 defa fitil koyuyorum
1 tane aspirin
1tane folidoce
1 tane d vitamini
1 tane folik asit

d vitamin değeriniz kaçtı. bana vermediler de .

Napim tatlım yiyip içip yatiyom :) ay bu protestan ignesiyle basım dertte beze oldu herbiyeri agriyo popiskomun . birde sağlık ocağına gidiyom kadın igne vurcak dön diyo
dönemiyoom diyom küçücük sedye yapmışlar
dönerken zorlanmadan nasıl doneyim
dusecem diye korkuyorum amaan böyle komik şeylerde yasiyozz iişte :) sen napion cnm nasıl geciyor

bende kafayı yemıs durumdayıom agrım yok uzuluyorum bır yandan sabret dıyorum. tesmı yapsam dıyorum artar dusmez dıyorum pozıtıf ol dıyorum ya negatıf olursa dıyorum negatıf olup oluszluk cgaırma dıyorum . yanaklarım şiş anacum bende

merhaba kızlar. soru sormaya geldim yine... ben ikiz bebiş istiyorum da. bunu
merkez mi karar veriyor. söylemem mi gerek...

bu arada sona yaklaştım. hayırlısıyla perşembe transfer olacak gibi... transferden kaç gün sonra tahlil verdiler size. 9unda tahlil yaptırın dediler de erken değil mi?

Bize dediler ki 1 den fazla koymak için yaşın ya 35 i geçmeli ya da üçüncü deneme olmalı özelde yaptırdık ama yine de tek tek koydular bu ikinci denemem zaten iki koy diyede birşey demedik cnm hayırlı sağlıklı olsun da bi tane olsun

canım benimde cumartesi opu oldu bugün aradılar 4 tane yumurtam toplanmıştı 3 ü döllenmiş bugün akşama doğru ararlarsa yarın transferim olacakmış.aramazlarsa beklemeye devam dedi.seninde Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım.az yumurtamız olduğu için biraz daha Sitres oluyo insan ama herşey nasip
Canim beni az once tekrar aradilar opudan birgun once yaptirdigim e2 sonucum 1400 du ben herhalde 5 yumurtam olur diye dusundum cunku 250 deger ortalama 1 yumurtayi gosteriyor ama opuda 6 yumurta toplanmisti bugun en son labaratuar sorumlusu aradi 6 yumurtadan 5 ni enjeksiyob yapabildik digeri gerekli olgunlukta degildi bunlardan da 1 tanesi suan 5 hucreli digeri 3 hucreliymis 3 hucreli olan gec dollenmis bugun icin transferi uygun gormuyoruz gelisimleri devam ediyor yarin sabah yine aricaz dedi icime su serpildi desem yeridir yani bazen kendimi hani denizin dimine dalarsinda nefesin biter birden var gucunle kendini yukari itersin aynen oyle hissediyorum moralim dipteyken birden yukari cikiyor Allahima binlerce sukur bizim gibi bebek hasreti cekip maddi imkansizliklardan dolayi tup bebek yapamayanlat bile var bu gunumuze sukur Eger bu dunyada yiyecek lokmasi varsa saglikla gelecek bebislerimiz senin icinde en guzelini en hayirlisini gostersin rabbim insallah arkadasim

bende kafayı yemıs durumdayıom agrım yok uzuluyorum bır yandan sabret dıyorum. tesmı yapsam dıyorum artar dusmez dıyorum pozıtıf ol dıyorum ya negatıf olursa dıyorum negatıf olup oluszluk cgaırma dıyorum . yanaklarım şiş anacum bende

Çok tatlısın sen ya kaç gundur agrim var diye üzülüyordu n şimdi de agrim yok diyemi :) bende çok korkuyorum sonra dusunuyorum neden olmasın ki ne ümitsiz vakaların olduğunu duyuyoru z belki Rabbim bizede ol demiştir bende de ağrı sizi yok bi ikinci gün sol kasigim agridi birde dün biraz agrim vardı o kadar aman az kaldı ctesi idrar testi yapcam ben

Bize dediler ki 1 den fazla koymak için yaşın ya 35 i geçmeli ya da üçüncü deneme olmalı özelde yaptırdık ama yine de tek tek koydular bu ikinci denemem zaten iki koy diyede birşey demedik cnm hayırlı sağlıklı olsun da bi tane olsun

amin inşallah. ay ne bileyim ikiz çok istiyorum da ben. o nedenle... yoksa garanti olsun diye değil. ikizim olsun diye...

Değer ölcmedi ki benim ilk denemede vermemişti dondurulmuş deneyen herkese veriyormus

hım... benim ilk denemem.. d vitamin düzeyim düşük... ama alerjik bir vitaminmiş. dahileyici vermemişti...

progesteron ve folik astit kullanıyorum sadece.. başka bir şey vermediler. zaten asprin de kullanamazdım alerjim var kendisine...

Çok tatlısın sen ya kaç gundur agrim var diye üzülüyordu n şimdi de agrim yok diyemi :) bende çok korkuyorum sonra dusunuyorum neden olmasın ki ne ümitsiz vakaların olduğunu duyuyoru z belki Rabbim bizede ol demiştir bende de ağrı sizi yok bi ikinci gün sol kasigim agridi birde dün biraz agrim vardı o kadar aman az kaldı ctesi idrar testi yapcam ben

canım manyadım ıyıce :KK49: ayy ıdrar tetsı ıle ugrasmam ılkınde cıkmamıstı cok uzulmustum gıder kan verır sonuca razı olurum cuma gunu 10 gun kan vercem

Hiç Can'ını Sıkma bundada vardr bi hayır bi tanede yeter 2. Yada 5. Gün hiç önemli değil benimde 3. Gündü cnm olacağı varsa oluyo işte
Dogru soyluyorsun canim az once aradilar merkezden bur tanesi 5 hucreli olmus digeri gec dollenme 3 hucreli bugun transferi uygun gormuyoruz dedi yarin sabah yine arayacaklarmis yeterki rabbin ol desin onemli olan o seninde gozun aydin Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah

Günaydın kızlar cumartesi opum olmuştu 6 yumurtam toplanmıştı şimdi hastaneden aradılar 2 tanesi döllenmiş 1 tanesinin ilerlemesi yavaşmış genetik bir problem olabileceğini düşünüyoruz dediler tekrar bakıp 45 dk içinde arıcaz dediler diğeri içinde bugün transferiniz olabilir dediler aslında bu kadar kadar erken beklemiyordum gerçi şunun bilincindeyim 2. gün transferi olup hamile kalanda var 5. gün olup kalmayanda var ama yine de içim bir garip oldu

Aynı ben...

Canlaarrr... Erken yapılan idrar testlerine kiziyorsun uz biliyorum. Bugün transferin 5. Günü ve Ablam in ısrarıyla yapalım bakalim dedik ve çoook silik bi çizgi çıktı. Negatif denememde hiç cikmamisti tutan denememde ise 7. Gün çok silik çıkmıştı. Ayy umutla doldu içim. Bi de yarın deneyeyim bakalım ne olacak:KK45:
Ayyy hadi gozun aydin ne bereketli bir gun darisi bizlere insallah

canım manyadım ıyıce :KK49: ayy ıdrar tetsı ıle ugrasmam ılkınde cıkmamıstı cok uzulmustum gıder kan verır sonuca razı olurum cuma gunu 10 gun kan vercem

Cuma resmi tatil olmasa ssağlık ocağında verirdim esimden habersiz ama resmi tatil
olunca labaratuar arayamam valla benim
esimde zeynep4 zeynep4 inki gibi ilk denemede
8.gun gidip kan verdik moral bozduk bunda erkenden moral bozmak yok diyo varsa da zamaninda ogrenelim diyo :)

3 defa fitil koyuyorum
1 tane aspirin
1tane folidoce
1 tane d vitamini
1 tane folik asit
Coook dogru soyledin kesinlikle

Back