İnş sonucunda pozitif olur cnm hadi hayırlısıyla gidin gelin bekliyoruz:)Allahim guzel haberlerle gelmeyi nasip etsin insallah gonlumuzdekini hakkimizda hayirliya cevirip nasip etsin bnm de test gunum bende cok heyecanliyim 9 gibide ben gidicem burda sonuclar ogleden sonra cikiyor.
Amiin amiiin amiiiinİnş sonucunda pozitif olur cnm hadi hayırlısıyla gidin gelin bekliyoruz:)
Canım benim 10. Gün ben bile hissetmiyorum.normal yani. İnşallah sonu güzel olurkizlar gunaydin transferim cumartesi gunu oldu annemde kaliyorum bugun 3. gun ama hic bisey hissetmiyorum olmadimi acaba
Hadi bize umut olKislar az önce kan verdim saat 11de alicam
Bekleyin beni anaciiimmmm
hha kendime guldum suan cok sabirsizmisimCanım benim 10. Gün ben bile hissetmiyorum.normal yani. İnşallah sonu güzel olur
2. Gün benimki.hha kendime guldum suan cok sabirsizmisimins guzel haberini alirim kacinci gun embriyosu canim
rabbim ol dedikten sonra 2 si 5 i 10u farketmez ins. bebisin seninle ve hayirli haberi vereceksin bize amin .şu kan civitici igne olmasa keske cok acitiyor .onun disinda iyiyiz iyi bebiklerle dolup tasacak topik ins.2. Gün benimki.
Bende şimdi progestanımı vurdurmaya gitcem morardı heryerim. Ama dediğin gibi inşallah herkes pozitif olur bu arada benim bebişlerim var bebişim tek değil teyzesi iki tanerabbim ol dedikten sonra 2 si 5 i 10u farketmez ins. bebisin seninle ve hayirli haberi vereceksin bize amin .şu kan civitici igne olmasa keske cok acitiyor .onun disinda iyiyiz iyi bebiklerle dolup tasacak topik ins.
canım benimde cumartesi opu oldu bugün aradılar 4 tane yumurtam toplanmıştı 3 ü döllenmiş bugün akşama doğru ararlarsa yarın transferim olacakmış.aramazlarsa beklemeye devam dedi.seninde Hakkı'nda hayırlısı olsun Can'ım.az yumurtamız olduğu için biraz daha Sitres oluyo insan ama herşey nasipGünaydın kızlar cumartesi opum olmuştu 6 yumurtam toplanmıştı şimdi hastaneden aradılar 2 tanesi döllenmiş 1 tanesinin ilerlemesi yavaşmış genetik bir problem olabileceğini düşünüyoruz dediler tekrar bakıp 45 dk içinde arıcaz dediler diğeri içinde bugün transferiniz olabilir dediler aslında bu kadar kadar erken beklemiyordum gerçi şunun bilincindeyim 2. gün transferi olup hamile kalanda var 5. gün olup kalmayanda var ama yine de içim bir garip oldu
ayyyy ben cok istedim ama dr onayylamadi cok sevindim ins ikiside seninledir :* masallahBende şimdi progestanımı vurdurmaya gitcem morardı heryerim. Ama dediğin gibi inşallah herkes pozitif olur bu arada benim bebişlerim var bebişim tek değil teyzesi iki tane
Canim moral bozmak yok. Belirti aramak yok. Benim de tüm o belirti saydığımız şeyler yok oldu ama allah var umitsizlik yok. Beraber doğum tecrubelerimizi paylasacagiz insaallah dahaGünaydın can parelerrr ;
bugun 6 günüm ve hoop bütün belirtilerim silindi :/ ayy allahım hayırlıs sonuclar guzel sevıncler yaşatsın kafa bı öle bı böle gıdıp geliii.. Ben 10 gun kan verır rahatlarım
Canim moral bozmak yok. Belirti aramak yok. Benim de tüm o belirti saydığımız şeyler yok oldu ama allah var umitsizlik yok. Beraber doğum tecrubelerimizi paylasacagiz insaallah daha
Benimde 12. Gun bende bisey hissetmiyorum az once kan verdim geldimkizlar gunaydin transferim cumartesi gunu oldu annemde kaliyorum bugun 3. gun ama hic bisey hissetmiyorum olmadimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?