• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Canlaarrr... Erken yapılan idrar testlerine kiziyorsun uz biliyorum. Bugün transferin 5. Günü ve Ablam in ısrarıyla yapalım bakalim dedik ve çoook silik bi çizgi çıktı. Negatif denememde hiç cikmamisti tutan denememde ise 7. Gün çok silik çıkmıştı. Ayy umutla doldu içim. Bi de yarın deneyeyim bakalım ne olacak:KK45:

Eklentiler

• 20151228_110925-1.jpg
    20151228_110925-1.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 58
Canlaarrr... Erken yapılan idrar testlerine kiziyorsun uz biliyorum. Bugün transferin 5. Günü ve Ablam in ısrarıyla yapalım bakalim dedik ve çoook silik bi çizgi çıktı. Negatif denememde hiç cikmamisti tutan denememde ise 7. Gün çok silik çıkmıştı. Ayy umutla doldu içim. Bi de yarın deneyeyim bakalım ne olacak:KK45:

anam pelitimdeeee hamileeeeee ayy darısı basıma ınsallah bu topik bi harika dostumm

Sevgili Pelit86 tebrik ederim. Benimde transferinin yarın 1 haftası olacak ve hala test yapmadım dayanmaya calisiyorum:)) her hangi belirtiniz var mı?

Sevgili Pelit86 tebrik ederim. Benimde transferinin yarın 1 haftası olacak ve hala test yapmadım dayanmaya calisiyorum:)) her hangi belirtiniz var mı?
Allah razi olsun canım Rabbim umitlerimizi boşa çıkarmaz insaallah. İlk 3 gün Afedersin alttan böyle ıgne batması gibi şeyler hissettim. Ara ara kasık ağrısı ve dolgunluk hissi. 2 gündür hiçbir belirti yok. Yarın da idrar testi yapacağım. Çizgi belirginlesirse ümitlenmeye başlayabilirim sanirim:KK45:

Allah razi olsun canım Rabbim umitlerimizi boşa çıkarmaz insaallah. İlk 3 gün Afedersin alttan böyle ıgne batması gibi şeyler hissettim. Ara ara kasık ağrısı ve dolgunluk hissi. 2 gündür hiçbir belirti yok. Yarın da idrar testi yapacağım. Çizgi belirginlesirse ümitlenmeye başlayabilirim sanirim:KK45:
Bende de ilk günler ağrı sizi oluyordu bir kaç gündür sabahları sanki regl olucak gibi sizim oluyor. Beklemekten sistim rrsmen;)) cumartesi test günüm elimde de sadece bir tane test var;) ne zaman yapsam bilemedim

Bende de ilk günler ağrı sizi oluyordu bir kaç gündür sabahları sanki regl olucak gibi sizim oluyor. Beklemekten sistim rrsmen:KK66:) cumartesi test günüm elimde de sadece bir tane test var:KK66: ne zaman yapsam bilemedim
Canim eğer silik çizgi çıkmazsa çok uzulecegini düşünüyorsan hiç yapma. Kan tahliline 1 gun kala yap. Ama çizgi çıkmasa da kan tahlilinde çıkacağını bilerek yapabileceksen yap derim. Ben dayanamıyorum cunku:KK16:

Back