Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kislar evime gidiyorum artık yarın gorusuruz dua edin
Kisslaaasrrrrrr Allaha şükür hamileyiiimmmmmmmmmmm
Bir akraba ruyasinda goruyor benim cocugum oldugunu adi muhammed diyor ve rebiul evvel ayindayiz insallah rabbim herkesin icindede benim yuzumu guldururNeymiş bakalım ismi:)
Gozun aydin Allah saglicakla kucahina almayi nasip etsin insallaaaahhKisslaaasrrrrrr Allaha şükür hamileyiiimmmmmmmmmmm
Hadi inş cnm çok sevindim sonucu Alınca bzede hemen haber et :) hepiniz için çok seviniyorumBir akraba ruyasinda goruyor benim cocugum oldugunu adi muhammed diyor ve rebiul evvel ayindayiz insallah rabbim herkesin icindede benim yuzumu guldurur
Insallah cnm insallah etmezmiyim Allah razi olsun Raabim kimseyi evlat hasretiyle sinamasinHadi inş cnm çok sevindim sonucu Alınca bzede hemen haber et :) hepiniz için çok seviniyorum
Gözün aydın canım bize de dua et Allah keseyi görmeyi kalp atışını duymayı da nasip etsin tez zamanda.Kisslaaasrrrrrr Allaha şükür hamileyiiimmmmmmmmmmm
Canlaarrr... Erken yapılan idrar testlerine kiziyorsun uz biliyorum. Bugün transferin 5. Günü ve Ablam in ısrarıyla yapalım bakalim dedik ve çoook silik bi çizgi çıktı. Negatif denememde hiç cikmamisti tutan denememde ise 7. Gün çok silik çıkmıştı. Ayy umutla doldu içim. Bi de yarın deneyeyim bakalım ne olacak
Ayyy insaallah caniiimmm. Hepimiz bebislerimize kavusalim insaallah.anam pelitimdeeee hamileeeeee ayy darısı basıma ınsallah bu topik bi harika dostumm
Allah razi olsun canım Rabbim umitlerimizi boşa çıkarmaz insaallah. İlk 3 gün Afedersin alttan böyle ıgne batması gibi şeyler hissettim. Ara ara kasık ağrısı ve dolgunluk hissi. 2 gündür hiçbir belirti yok. Yarın da idrar testi yapacağım. Çizgi belirginlesirse ümitlenmeye başlayabilirim sanirimSevgili Pelit86 tebrik ederim. Benimde transferinin yarın 1 haftası olacak ve hala test yapmadım dayanmaya calisiyorum:)) her hangi belirtiniz var mı?
Bende de ilk günler ağrı sizi oluyordu bir kaç gündür sabahları sanki regl olucak gibi sizim oluyor. Beklemekten sistim rrsmen) cumartesi test günüm elimde de sadece bir tane test var ne zaman yapsam bilemedimAllah razi olsun canım Rabbim umitlerimizi boşa çıkarmaz insaallah. İlk 3 gün Afedersin alttan böyle ıgne batması gibi şeyler hissettim. Ara ara kasık ağrısı ve dolgunluk hissi. 2 gündür hiçbir belirti yok. Yarın da idrar testi yapacağım. Çizgi belirginlesirse ümitlenmeye başlayabilirim sanirim
Bende de ilk günler ağrı sizi oluyordu bir kaç gündür sabahları sanki regl olucak gibi sizim oluyor. Beklemekten sistim rrsmen) cumartesi test günüm elimde de sadece bir tane test var ne zaman yapsam bilemedim
11 bucukta tahlil sonucum cikacak ins bebislerim benimledir cok heyecanliyim
Canim eğer silik çizgi çıkmazsa çok uzulecegini düşünüyorsan hiç yapma. Kan tahliline 1 gun kala yap. Ama çizgi çıkmasa da kan tahlilinde çıkacağını bilerek yapabileceksen yap derim. Ben dayanamıyorum cunkuBende de ilk günler ağrı sizi oluyordu bir kaç gündür sabahları sanki regl olucak gibi sizim oluyor. Beklemekten sistim rrsmen) cumartesi test günüm elimde de sadece bir tane test var ne zaman yapsam bilemedim