2015 Aralık tüp bebek

Günaydın Cnm hadi güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah. Ben de 2. Test vercm cok korkuyorum cok şiddetli grip atlatmaya çalışıyorum birde leke oldu 2 gün inş iyi çıkar sonucum

özelde yaptırdım benim yaşımdan dolayı 2 tane yaptılar devleti bilmiyorum. rapor çıkardıysan özelede yaptırabilirsin. 2480tl ödüyorsun ilaç hariç
cvp için çok teşekkür ederim,umarım iki embriyonuzda tutar sağlıkla alırsınız kucağınıza... evet rapor çıkıyormuş bana.. şuan onu hazılıyorum, balcalıda yaptırıyorum ..1500 tl sadece ilaçlara ödicekmişim.. sonuçta raporum olacak umarım 2 tane yaparlar banada .. inşallah ya kafamda bu soru var hep .. yaş 35 olursa raporla birlikte 2 embriyo koyuluyo sanırım ilk tüp bebekte??

mrb canım,gelişmeler nasıl gidiyor ?inşallah güzel haberler vardır ?

İnşallah en güzel sonuçla dönersin Rabbim yüzünü güldürsün.

Günaydın Cnm hadi güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah. Ben de 2. Test vercm cok korkuyorum cok şiddetli grip atlatmaya çalışıyorum birde leke oldu 2 gün inş iyi çıkar sonucum

Geçmiş olsun canm ya inşallah iyi çıkar sonucun

anladım canım :) güzel haberler vereceksin inşallah pes etmicez ki zaten biz ,yola devammm ben naptım dr. bana bisteron la inofolic verdi onları kullanıyorum sanırım adet olup öyle gidecem hastaneye , ama diyorum acaba özelde mi yaptırsam kafamda bu soru var hep ... iki embriyo için şans daha çok oluyo..

Aynı canım yatışa devam. Çarşamba herşey belli olacak. Sen neler yaptı ?
anladım canım :) güzel haberler vereceksin inşallah pes etmicez ki zaten biz ,yola devammm ben naptım dr. bana bisteron la inofolic verdi onları kullanıyorum sanırım adet olup öyle gidecem hastaneye , ama diyorum acaba özelde mi yaptırsam kafamda bu soru var hep ... iki embriyo için şans daha çok oluyo..

Yok canım nasip kısmet o. Benim ilk transferim de ikizdi ama tutmadı. Haa tek seferde iki çocuğum olsun başka birşey istemem Allah'tan diyoruz hepimiz bende öyleyim ikiz delisi. Ama kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Raporun hazırsa veya maddi durumun yetiyorsa özel daha iyi tabi canım şu anlamda en azından her konuda bilgilendiriolar ve paranı verdiğin için daha bir ilgililer. Ama nasip devlette de tutan var yıllarca özelde tutmayan da. Hakkında en hayırlısı, en güzeli olsun inşallah. Sadece zor bir süreç maddi manevi Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

evet doğru diyosun canım aslında öyle ama işte benim amacım şu ki yumurta rezervim az ve bi daha şansım olmaz diye düşündüğüm için ve 2 embriyodan en azından biri tutar diye bu aklıma geliyor ,, tabi ikiz olması ayrıca çok güzel ama ben sırf sebeplerimden dolayı çok istiyorum amin canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın katılıyorum sana

buarada canım ,,senin yumurta rezervin nasıldı yani kontrollerde ve hormon tetkiklerinde durum neydi ?
İlk kontrollerde 10 dan fazla görünüyordu canım ama toplandığında 5 tane topladılar sebebini sormadım belki de onlar istenen duruma gelmemiştir. Hormonlarım normaldi. Genetik testim de yapıldı sıkıntı yokmuş. Ama ben 10 yıldan fazladır sigara kullanıyorum canım o yumurta rezervini etkiler sayım ondan az olabilir. Tedavi günü ve sonrası hiç içmedim. İnşallah 9 ay daha bırakırım.

anladım canım mesela ben muayene oldum geçen gün doktor bana 5 tane yumurta var dedi .. yumurtaların çalışıyor dedi.. 1 sene önce yaptırdığım amh 0,1 ... hiç bilemiyorum ne denli yumurta olur olmaz .....

anladım canım mesela ben muayene oldum geçen gün doktor bana 5 tane yumurta var dedi .. yumurtaların çalışıyor dedi.. 1 sene önce yaptırdığım amh 0,1 ... hiç bilemiyorum ne denli yumurta olur olmaz .....
Bak maşallah ne güzel çalışıyormuş . 5 tane yumurta kaliteli olsun da yeter sana hatta 2 transfer yapıp gerisini dondurabilirsin bile. En azından bu bebişleri kucağına alınca yeni bebekler istersen işlem daha kolay olur ahh ahh ne uğraştırdı bu Bebişler bizi. Gelsinler de mutlu olalım artık

Allahim guzel haberlerle gelmeyi nasip etsin insallah gonlumuzdekini hakkimizda hayirliya cevirip nasip etsin bnm de test gunum bende cok heyecanliyim 9 gibide ben gidicem burda sonuclar ogleden sonra cikiyor.

Günaydınnnn :) kan vericek olmana eminim herkes sevinmiştir sonuç pozitif biz biliyoruz ama sen gt kağıdı eline bi al ve iyice inan bz bebişe inanıyoruz:) şimdiden tebrkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…