artsilik yaptım dedim ki 4 ocak test gunum kesınlıkle erken yapmıcam yok dayanamıcam galıba ben cuma gunu kan verırım gıbıme gelıo
Cok egilmedim esim masrapayla su doktu hemen yikadim sacim cok seyrek zatenCanm sadece saçını yıkarken zor olmuyor mu eğilmek ay ben normalde sadece saç yıkarken çok zorlanirim da
Gel bi opuyum o zamanYıkandım geldım kızlar ohhhhhh misssssssssssss
Gel bi opuyum o zaman
Bende bi iki gün yaşadım o mide ağrısını süt ısıtıp içsen tatlım belki iyi gelirMrb arkadaalar bugun cok kotuyum yatamiuirum oturamiuorum bisey yiyemiuorum midemin agrisindan bulanti olsa tamam diycem belirti bu agrilar mahvediyor beni napicam bilemiyorum
Kızlar pek sessizsiniz..
Çok sukur bugünde bittii
Ay yarınzeynep4 sonunda testi yapcak.
Bugün yapmadı sanırım yoruldu :)
Oh ohh masallahhYok kiz yaptim manyak kocam paraya kiyip dijital test almis (+) 2-3 haftalik yaziyooooo MASALLAAHHHH BEREKAALLLAAAHHHHH
ayagimi surudum kislar yetisin bana
kremali coreeekkkkkBana yine kizacak
Hadi hayirli haberler getir inşallah canimKizlar cok mutluym ve heyecnliyim bugun doktorumuzuz arafik demistimya midem cok agrio die doktor yarin kontrole gidin baktiirin dedi yumurtalarin asiri buyumesinden kaynaklanir dedi ve gitmisken testte yaptirin dedi 9 gunde cikar zaten kanda dedi yarin test yaptirioruuuuuuummm
Hadi insallah canim beraber mutlu hayirli haberimizi burda veririzKizlar cok mutluym ve heyecnliyim bugun doktorumuzuz arafik demistimya midem cok agrio die doktor yarin kontrole gidin baktiirin dedi yumurtalarin asiri buyumesinden kaynaklanir dedi ve gitmisken testte yaptirin dedi 9 gunde cikar zaten kanda dedi yarin test yaptirioruuuuuuummm
Bu gunu cpk bekledim canim tadini cikariyorum napiyimOh ohh masallahh
Insallh canim duanizi eksik etmeyinHadi hayirli haberler getir inşallah canim
Zeynepcim ins mutlulugumuzu birlikte paylasiriz dua edelimmm bu geceHadi insallah canim beraber mutlu hayirli haberimizi burda veririz
Biliyorum canim sen haketmussin insallah hersey gonlunce olur bebilerinin hasretini doya doya tadarsinBu gunu cpk bekledim canim tadini cikariyorum napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?