• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Gözün aydın Cnm inş sürpriz yapar diğer bebişin sana :KK66: kalp atışı duymak ne güzel duygudur bize de nasip etsin allahım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hakkı'nda hayırlısı olsun
canım bnm cok tesekkur ederım. Allah'ım sızlere nsaıp eder ınsallah.:)

Mrb arkadaalar bugun cok kotuyum yatamiuirum oturamiuorum bisey yiyemiuorum midemin agrisindan bulanti olsa tamam diycem belirti bu agrilar mahvediyor beni napicam bilemiyorum

İnş cnm ya Hayırlısı dedim zaten Allahtan gelen herseye razıyız üzülsemde faydası yok.9.gün 58 11. Gün 211 13.gün 489 16. Gün 1758 hep iki katından fazlaydı katlaması pztsi ultrasonda hafiften ikiside görünüyodu cuma günü tek göründü akşam kanamam da olunca kan verdim normal artışına göre 15000 civarı olması gerekiyodu 7400 küsür çıktı biri beni bırakmış :KK43:
Kıyamam canım ya, inşallah diğeri sa
İnş cnm ya Hayırlısı dedim zaten Allahtan gelen herseye razıyız üzülsemde faydası yok.9.gün 58 11. Gün 211 13.gün 489 16. Gün 1758 hep iki katından fazlaydı katlaması pztsi ultrasonda hafiften ikiside görünüyodu cuma günü tek göründü akşam kanamam da olunca kan verdim normal artışına göre 15000 civarı olması gerekiyodu 7400 küsür çıktı biri beni bırakmış :KK43:
Kıyamam canım ya :KK43: inan çok üzüldüm ama her işte bir hayır vardır, umarım seninle kalan bebeğinin her aşaması sağlıkla ilerler, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder

Mrb arkadaalar bugun cok kotuyum yatamiuirum oturamiuorum bisey yiyemiuorum midemin agrisindan bulanti olsa tamam diycem belirti bu agrilar mahvediyor beni napicam bilemiyorum
Normaldir canim uzme kendini bi kac hafta galiba zorlanirsin sonra hersey yoluna girer insallah

Kremalicoreeeeekkkkkkkk nerdesin cadiiiiiii
bugun sormadin idrar testimi :KK70:
ozledim kis seniiiiiiiii nerdesin:KK8:
agrin varmi canim :KK43:

Kremalicoreeeeekkkkkkkk nerdesin cadiiiiiii
bugun sormadin idrar testimi :KK70:
ozledim kis seniiiiiiiii nerdesin:KK8:
agrin varmi canim :KK43:

canım dün sabahı sabah etiim okadar kotuydum ki agrılarım batmalarım dehşet verıcı ıdı bı parol ıctım ondanmıdır bılmem bugun ıyıyım annecım bende temızlık yaptık daha dogrus o yaptı ben ona yardım ettım. bugun 5 gun duş almak ıstıyorum siz nezaman aldınızz

canım dün sabahı sabah etiim okadar kotuydum ki agrılarım batmalarım dehşet verıcı ıdı bı parol ıctım ondanmıdır bılmem bugun ıyıyım annecım bende temızlık yaptık daha dogrus o yaptı ben ona yardım ettım. bugun 5 gun duş almak ıstıyorum siz nezaman aldınızz
Ben sadece sacimi yikiyorum canim
Dunde vucudumu lifledim ama hemencecik 2 dakika ne
bence bekle biraz

artsilik yaptım dedim ki 4 ocak test gunum kesınlıkle erken yapmıcam yok dayanamıcam galıba ben cuma gunu kan verırım gıbıme gelıo

bence bekle biraz
Ben ertesi günü duş aldım ki alabilirsin dediler kendini Nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence ben duşsuz duramam normalde o yüzden yaptım gitti doktor mı uyardı sizi duş yok diye ?

Benim de 4 ocak test günüm. 3 tane 3. gün dondurulmuş transfer edildi 22 aralıkta. Ben de cuma günü yaptırayım diyorum. Erken mi olur acaba?

benım daha once sonucum 9 uncu gunde 100 kusurdu canım varsa kanda 8 gunde cıkıyor. ben sadece kayıplarım oldugu ıcın acele etmıcektım amma bılemıyorum agrılarım cok kafam karıstı

Ben ertesi günü duş aldım ki alabilirsin dediler kendini Nasıl rahat hissedeceksen öyle yap bence ben duşsuz duramam normalde o yüzden yaptım gitti doktor mı uyardı sizi duş yok diye ?
Yok canim benim dr de ertesi gun yapabilirsin dedide ben isi sansa birakmadim uzun suredir bu ani bekledigim icin napiyim kendimi bi sekilde feda etmrm lazim oda banyooooo banyosuz hic duratam ama Allah sabir verdi sonunda yarin test gunuuummmmm

bence bekle biraz

Canm sadece saçını yıkarken zor olmuyor mu eğilmek ay ben normalde sadece saç yıkarken çok zorlanirim da

Back