• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

artsilik yaptım dedim ki 4 ocak test gunum kesınlıkle erken yapmıcam yok dayanamıcam galıba ben cuma gunu kan verırım gıbıme gelıo

Benim normalde 3 ocak dediler pazara gelio diye 4 ocak yapcam güya ama ctesi idrar yapcam çıkarsa kan verrim çıkmazsa vermem diyorum

Benim de test günüm 4 ocak kizlar. 5. Gün embriyosu. Ama ben tüm denemelerimde olduğu gibi 7. Günden itibaren idrar testi yapacağım. Çıkarsa sevinirim. Çıkmazsa oyalanirim nasilsa her türlü sonuca hazırım. Tabi kötü düşünceleri saviyoruuuzzz iyileri kucakliyoruuuuzzz. Rabbim bu sefer hepimizin yüzünü güldürecek insaallah :KK46:

Mrb arkadaalar bugun cok kotuyum yatamiuirum oturamiuorum bisey yiyemiuorum midemin agrisindan bulanti olsa tamam diycem belirti bu agrilar mahvediyor beni napicam bilemiyorum
Bende bi iki gün yaşadım o mide ağrısını süt ısıtıp içsen tatlım belki iyi gelir

Kızlar pek sessizsiniz..
Çok sukur bugünde bittii
Ay yarın zeynep4 zeynep4 sonunda testi yapcak.
Bugün yapmadı sanırım yoruldu :)
:KK70:Yok kiz yaptim manyak kocam paraya kiyip dijital test almis (+) 2-3 haftalik yaziyooooo:KK31::nazar::nazar:MASALLAAHHHH BEREKAALLLAAAHHHHH
ayagimi surudum kislar yetisin bana
kremali coreeekkkkk :rolleyes:Bana yine kizacak

Kizlar cok mutluym ve heyecnliyim bugun doktorumuzuz arafik demistimya midem cok agrio die doktor yarin kontrole gidin baktiirin dedi yumurtalarin asiri buyumesinden kaynaklanir dedi ve gitmisken testte yaptirin dedi 9 gunde cikar zaten kanda dedi yarin test yaptirioruuuuuuummm

Kizlar cok mutluym ve heyecnliyim bugun doktorumuzuz arafik demistimya midem cok agrio die doktor yarin kontrole gidin baktiirin dedi yumurtalarin asiri buyumesinden kaynaklanir dedi ve gitmisken testte yaptirin dedi 9 gunde cikar zaten kanda dedi yarin test yaptirioruuuuuuummm
Hadi hayirli haberler getir inşallah canim:anneadayı:

Hadi insallah canim beraber mutlu hayirli haberimizi burda veririz

Kizlar acil yardim. Yarin sabah 10da yumurta toplama islemi yapilacak. Sonrasinda 1 saat dinlendirip gondeririz senimdediler.

Ama yarin ne giysem rahat ederim, yanima ne alayim? Ekstra pijamaya filan gerek yokrir demi bi el atin ya :(

Back