• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kizlar acil yardim. Yarin sabah 10da yumurta toplama islemi yapilacak. Sonrasinda 1 saat dinlendirip gondeririz senimdediler.

Ama yarin ne giysem rahat ederim, yanima ne alayim? Ekstra pijamaya filan gerek yokrir demi bi el atin ya :KK43:
Vala esofmanini al canim ben esofmanla gitmistm kot falan sıkabilir rahat ol hic bisey hissetmezsin

Kizlar acil yardim. Yarin sabah 10da yumurta toplama islemi yapilacak. Sonrasinda 1 saat dinlendirip gondeririz senimdediler.

Ama yarin ne giysem rahat ederim, yanima ne alayim? Ekstra pijamaya filan gerek yokrir demi bi el atin ya :KK43:
Yok cnm zaten onluk giydiriyorlar sana alt tarafini cikarip hazirlaniyorsun ben ustntaragimi cikarmamistim onlarda gerek yok demislerdi zaten sadece spor ayakkabi giy istersen yurumen rahat olmasi icin

Yok cnm zaten onluk giydiriyorlar sana alt tarafini cikarip hazirlaniyorsun ben ustntaragimi cikarmamistim onlarda gerek yok demislerdi zaten sadece spor ayakkabi giy istersen yurumen rahat olmasi icin

Sagolun canlar, o zaman yarin yedek camasir ve esofmanla gideyim. Cok korkuyorum dua edin bana

taytla gittim üzerime uzun tunik giydim yumurtalarım toplandıkta sonra hiçbirşey olmamış gibi çıktım evime geldim çok şükür.

Kizlar cok mutluym ve heyecnliyim bugun doktorumuzuz arafik demistimya midem cok agrio die doktor yarin kontrole gidin baktiirin dedi yumurtalarin asiri buyumesinden kaynaklanir dedi ve gitmisken
testte yaptirin dedi 9 gunde cikar zaten kanda
dedi yarin test yaptirioruuuuuuummm

Hadi ne güzel canm inşallah bir güzel haberde senden alırız

Ben esofmanla ggitmiştim cnm yanina 1 tanr ped al baska birseye getek yok kotla da gitsen olur da rahat etmek icin esofmanla gitmistim

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım dün opum oldu çikolata kistinden dolayı tüp bebek yaptık bu ilk denememiz Allah hepimiz hakkında hayırlısını göstersin inşallah gelişimleri güzel devam eder bebişlerimin dualarınızı bekliyorum
Allah berabeinde olsun canim guzelliklerle sonuclamacak i sallahhhh

Sagolun canlar, o zaman yarin yedek camasir ve esofmanla gideyim. Cok korkuyorum dua edin bana
Canim hic korkulcak bisey yok bunu cok korkak biri olarak ben soyluyorum.ben korkudan bayilcaktim narkoza falan gerek olmadan hatta ameliyathaneye girdigimde tutamadim kendimi cok agladim heosi sakinlesmemi beklediler o kadar korkagimki transferimde narkozla oldu emin ol hic bisey hissetmiyosun hatirlamiyosun gozunu odafa aciyosun gecmis gitmis oluyor sukur ki benim toplamadan sonra hic agrim sizimda olmadi adetim bile ondan daha zor olur yani kafani rahatlat hic bisey yok allahin izniyle

Canim hic korkulcak bisey yok bunu cok korkak biri olarak ben soyluyorum.ben korkudan bayilcaktim narkoza falan gerek olmadan hatta ameliyathaneye girdigimde tutamadim kendimi cok agladim heosi sakinlesmemi beklediler o kadar korkagimki transferimde narkozla oldu emin ol hic bisey hissetmiyosun hatirlamiyosun gozunu odafa aciyosun gecmis gitmis oluyor sukur ki benim toplamadan sonra hic agrim sizimda olmadi adetim bile ondan daha zor olur yani kafani rahatlat hic bisey yok allahin izniyle
Ayyyy Nasıl rahatlattın beni bilemezsin.. Bnmde opu salı günü... Düşünmeyim diyorum ama aklım hep o ameliyathaneye gidiyor :( Rabbim ne olursun bize o mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip et (amin) iyi ki varsınız gercekten ;)

Ayyyy Nasıl rahatlattın beni bilemezsin.. Bnmde opu salı günü... Düşünmeyim diyorum ama aklım hep o ameliyathaneye gidiyor :KK43: Rabbim ne olursun bize o mucizelerimizi kucağımıza almayı nasip et (amin) iyi ki varsınız gercekten :KK66:

cooom.sagolun kizlar valla bugun stresten mideme.kramp.girdi. zaten transferimi erteleyecegiz ohhs tehlikem varmis. E2 15030 cikti da :D

Back