2015 Aralık tüp bebek

Hoşgeldin canim. Benim de bugun 3. Günüm iki tane transfer edildi. Zaman geçmek bilmiyor. Oyalanmya çalışıyorum ama aklımın bir kosesinde hep bebisler var. Hayirlisi ile kavusacagiz inşaallah Kuzucuklarimiza.
inşallah canım. doktor neler önerdi sana.

Merhaba benide ekleyebilirsin bu listeye. bu ay ilk kez yaptırdım. Sebepsiz İnfertilite nedeni ile. bugün transfer oldum. 7 aralık da belli olacak.

inşallah canım. doktor neler önerdi sana.
İlk üç gün duş alma protein ve vitamin ağırlıklı Beslen günlük yaşamına devam et ama uzanmak ağırlık kaldırmak yok dedi. Ama ben ev islerini bile yapmıyorum. Evde bir iki dolaniyorum genelde yarı uzanır durumda oturuyorum.

Banada normal hayatına dön dedi. sadece ağır kaldırma,ağır işler yapma, aşırı yürüme dedi. bol bol sıvı yemekler ye ve bol bol su iç dedi. birde cinsel ilişki yasak dedi. birde fitil verdi. sabah akşam kullan dedi

Bana fitil yerine ıgne verdi canim. Sadece farklı olarak o var.

iğnenin ismini öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa. bende yumurta toplandığı günden itibaren 3 gün bir iğne vuruldum.

Tabi ki canim. Progestan 50 mg (günde iki tane)
Benim yumurta toplama yapıldığı gün tetradox 100mg sabah akşam, prednol 16mg günde 1 kez bunları 4 gün kullan dedi. transfer gününe kadar progynex 50mg vurul dedi. o da zaten 3 kez vuruldum. elevit hapını tedavi boyunca kullan dedi. bunlar bitti bugünde progestan kap. 200mg verdi sabah akşam vajinaya koyulacak dedi. ayın 7. sine kadar dedi. 2 kutu yani

Benim doktor jeli 12. Haftadan sonra veriyormus çok ısrar tmeme rağmen vermedi. Igne emilimi fazla olacaginfan şu aşamada daha iyi dedi.
Ben de transferden itibaren
Coraspin
Estrofem
Folbiol
Progestan ıgne
Cleaxan ıgne ( bende pıhtılaşma sorunu olabileceğini düşündüğü için vermis)
Kullanıyorum.

Hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah ikiside tutar. Korkuyorum ilk denemem. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Kizlar merhaba.benim pazartesi transferim yapildi 2si 8hucteli 2si 6hucteli dort tane yerlestirildi simdi oyle yatiyorum annem tepemde hic kaldirmiyor afaganlar basti iyice

Gecmiş olsun cnm, inşallah annesi seni üzmezler ve 1.kalite olurlar cnm.. Benim salı günü opu.. Dr söyleyince korktum, endişelendim, duygulandım... Nasıl geçti senin? Ya karmakarışık duygular içindeyim yahu

Canlar bende simdi.ciktim . Malum deger 11015 olunca doktorum cok guldu makinalara kisa devre yaptirdin diye pazartesi günü saat 10da yumoslar toplanip dondurulacak ve 2. Adet gubu transfer olacak. Gorelim mevla neyler
Gecmiş olsun cnm, Bnmde salı toplanıyor Hakkı'mızda hayırlısı olsun.. İnşallah sonu iyi gelir güzelim, şu çektiğimiz strese değer , Nazlı bebişlerimiz çok nazlı

Kizlar merhaba.benim pazartesi transferim yapildi 2si 8hucteli 2si 6hucteli dort tane yerlestirildi simdi oyle yatiyorum annem tepemde hic kaldirmiyor afaganlar basti iyice
canım doktor yatmanı önerdimi. benim doktorum sürekli yatmana gerek yok dedi. normal hayatına dön ama dikkatli ol ağır kaldırma ani hareket yapma vs... dedi

geçmiş olsun inş. herşey gönlünce olur. benim 2 tane transfer yaptılar 1. kalite dedi. bu bölünmeler nasıl oluyor ne kadar olmalı

geçmiş olsun inş. herşey gönlünce olur. benim 2 tane transfer yaptılar 1. kalite dedi. bu bölünmeler nasıl oluyor ne kadar olmalı
Saol güzelim... Bnmde ilk tüp bebek denemem inan yaşayarak ve Burdaki paylaşımlardan bişeyler öğreniyorum.. Seni yanlış bilgilendirmek istemem, bölünmeler Hakkı'nda bilgi sahibi değilim cnm... İnşallah tutunur annesine meleklerin

Pıhtılaşma sorunu olabileceğini nerden anladı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…