2015 Aralık tüp bebek

Kizlar yaaaa dun 8. Gunumdu test yaptim bisey cikmadi icim cok kotu oldu evde test var ama bir daha yapasim gelmiyor aslinda gidip kan verecektim ama korkudan gidemedim de pazartesi asil test gunu dua edin lutfen
Cnm benmde 8 bnde 5 gbi yapcm yarn yne yap Sbah her sabah tekrarla korkma başka caremiz yok varsada yoksada bebek bunu er yada gEC ogrencez bari birbirmizi teselli edlm naplm bugün bya gzl pozitf haberler aldk darısı başımiza tatlm

Merhaba herkese...
ben 3,5 yıllık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen hamile kalmadım. eşimde de bende de hiç bir problem yok. 2 başarısız aşılama geçirdim. bu ay ilk olarak Gop Hastenesinde tüp bebek tedavisi gördüm. 15 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi ve 15 aralık transfer günüm sadece bir tanesi 5. gün embriyosu olarak transfer edildi. herşey iyi gidiyor derken transferin 6. günü kanamam başladı. dünya başıma yıkıldı adeta. kahaverengi leke şeklinde hergün gelmeye devam etti. doktor 10.güne kadar ilaçlarıma devam etmemi adet belirtisi yada kan sulandırıcının etkisi olabileceğini söyleyip ümitsizde bir konuşma yaptı. 10. gün tahlil yaptım sıfır beklerken değerim 417 çıktı. Bu süreçte burda yazan herşeyi okuyup güç aldım. kimse ümitsiz olmasın. kanamam hala devam ediyor. ama sıkıntı yok olabilir ıstırahat et dedi doktor. inanacınız kaybetmeyin. Rabbim isteyen herkese tez vakitte bu duyguyu yaşatsın. sorunsuz bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş....

Cnm peki 5.günün sonunda dondurdugunuz başka embriyolarıniz var mı? Bu arada Allah sağlıkla kucağına almayi nasip eder işlh böyle devam eder

Cnm peki 5.günün sonunda dondurdugunuz başka embriyolarıniz var mı? Bu arada Allah sağlıkla kucağına almayi nasip eder işlh böyle devam eder
yok canım malesef tek iyi embriyo transfer edildi. dondurulacak kadar iyi olmadığı için diğerlerini imha ettiler.
amin inşallah sorunsuz kucağımıza alabiliriz. Allah herkese nasip etsin inş:)

Cnm benmde 8 bnde 5 gbi yapcm yarn yne yap Sbah her sabah tekrarla korkma başka caremiz yok varsada yoksada bebek bunu er yada gEC ogrencez bari birbirmizi teselli edlm naplm bugün bya gzl pozitf haberler aldk darısı başımiza tatlm
Amiiiiiiiiiiin insallah

merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek için bugün doktorumla görüştüm , yaşım genç ama yumurta rezervim düşükmüş.. bugün adetin 2.günü ve muayenede 5 tane folükül varmış , fsh yüksek çıktı ve biesteron ve ınofolic yazdı.. bunlar düşürür fshını dedi doktor.. sizce şansım varmı tüp bebekte? buarada beni muayene eden prof. yumurtaların çalışıyor dedi ÇOK ÜZÜLÜUORUM umarım cvp gelir..

Kizlar cok kotuyum az once uykudan uyandim ve ter icinde kalmustim ayaga kalkinca basim dondu bian midem o kadar kotuyduki afedersiniz ama yedigim herseyi cikardim icim sokuldu sandim zorladi biraz bisey olurmu acaba jelibonlarima cok korkuyorum

Kızlar kese görmeye gittik ve bi tane göründü buna da şükür sevndm tabi ama ikiz olur belki dye umudum vardı szce sonradan ikinci bi kese görülme ihtimali var mı?:s

Kizlar cok kotuyum az once uykudan uyandim ve ter icinde kalmustim ayaga kalkinca basim dondu bian midem o kadar kotuyduki afedersiniz ama yedigim herseyi cikardim icim sokuldu sandim zorladi biraz bisey olurmu acaba jelibonlarima cok korkuyorum
İnş bsey olmaz arkadaşım üzülme hemen kaçıncı günündesin bu arada

Bse olmaz Allah'ın izniyle Canım hormonlar değişiyor herkes farklı etkileniyor benm de oldu baş dönmesi bulantı ama istifra olmadı hc benm oluyor böyle önceki gebeliğimde de olmuştu. Hic korkma canım onlar tutundu sana artık kolay bırakmazlar seni :)

Kızlar kese görmeye gittik ve bi tane göründü buna da şükür sevndm tabi ama ikiz olur belki dye umudum vardı szce sonradan ikinci bi kese görülme ihtimali var mı?:s
Canım sayı hic önemli değil sağlıkla olsun 1 olsun. Sanki okumuştum ben sonradan görünen kese gec döllenme olduğunda. Yada tek yumurta ikizi sonradan bölünürmüş kısmet belli olmaz en iyisini doktorun söylemiştir sana sağlıklı keseni gördün gözün aydın ttlım

A
Canim ya cak saol ins tutunmuslardir cok farkli bi duygu icimde hissediyorum sanki annelik duygusu bu olsa gerek cok korkuyorum bisey olacak die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…