• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kızlar kese görmeye gittik ve bi tane göründü buna da şükür sevndm tabi ama ikiz olur belki dye umudum vardı szce sonradan ikinci bi kese görülme ihtimali var mı?:s
Ben de seni düşünüyordum az önce. Hayırlı olsun canım, sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah :) Benim okuduğum bir çok durum var, ilk tetkiklerde ikinci kese görünmemiş, sonrakilerde birden sürpriz görünmüş :) Allahın takdiri tabi :) Bu arada merak ettim keseye bakarken ultrasonu karından mı alttan mı yapıyorlar?

umarım herşey yolundadır canım bende 5. gün için böyle bir değer hiç duymadım korkutmak istemem ama.....

aslında korkmuyorum biraz soğukkanlıyımdır tuhaf gelebilir ama
bana da çok tuhaf geldi bu sonuç
çünkü burada hemen hemen kızların yayınladığı sonuçlara baktım
benim 5.gün sonucum onların 12-14.gün sonuçlarına yakın hatta yüksek

Slm kızlar sabahtan beri hastanedeyim e2 ve p4 degerlerine baktilar. Yuksek cikmis. Tekrar edelim dedi dr.um. yarin sabah yin giicem. Yumoslr cok iyi buyumis ama az daha buyurse ohhs olabilir dedi. Iste yrin ki sonuclara gore belki transferi erteleyebiliriz dedi. Dua edin inşallah

aslında korkmuyorum biraz soğukkanlıyımdır tuhaf gelebilir ama
bana da çok tuhaf geldi bu sonuç
çünkü burada hemen hemen kızların yayınladığı sonuçlara baktım
benim 5.gün sonucum onların 12-14.gün sonuçlarına yakın hatta yüksek
Canım sen doktorunla konuşmadın mı hala? Bugün tekrar yaptırdın mı test?

Kızlar selamlar bugün aradılar 18 yumurta toplandı 16 si kullanilmis hepsi dollenmis.şükür iyi gidiyor her şey. Ama opu işleminden sonra bende ruhsal bi çöküntü oldu ilaçların yan etkisi mi ki kötü hissediyorum kendimi

Kızlar selamlar bugün aradılar 18 yumurta toplandı 16 si kullanilmis hepsi dollenmis.şükür iyi gidiyor her şey. Ama opu işleminden sonra bende ruhsal bi çöküntü oldu ilaçların yan etkisi mi ki kötü hissediyorum kendimi
Maşallah Cnm. Sayısı çok güzel kalitesi de böyle güzel olsun inşallah bende yasamıştım aynı olayı çok kötüydüm ama toparlanmak lazım sen iyi olacaksın ki süreç de iyi olsun öyle düşün. Her sey etkiliyor bu durumu kendini iyi hissedeceğin seyler yap güzel seyler düşün bu zor süreci güzel atlatalım hep birlikte :)

Back