2015 Aralık tüp bebek

Etkilemez cnm bebisi hepimiz yiyoz o iğneyi tutunmasına yardımcı

Arkadaşlar merhaba eşim azospermi, gectiğimiz yaz tese oldu ve sperm bulundu ilk denememizde 16 yumurtadan ilk gün 8 ve en son 5. Günde 2 embriyomuz vardı ve transfer yapıldı, hiç embriyomuz kalmadı , embriyolar sa malesef tutmadı. Dün tekrardan yumurta toplandı12 tanenin 9tanesi olgunmuş ancak spermler dondurulmış çözüldüğü için şuan 2 embriyomuz olduğunu ve hiç dondurulmuş sparmimiz kalmadığını söylediler. Moralimiz çok bozuk ilk denemede 8 tanden 2 tane kalmıştı, şimdi size daha en başında 2 tane embriyomuz var. Ne olacak bizim halimiz, ilk gün 2 embriyodan hamile kalan var mı

Tm bnd3 Aksm yapim b3klm 3 saatlik idrarla yapim taze idrar la yapn yazyo testte

Ben oncesinde 5 gun vurundum hala devam ediyorum ilk gunler fena can yakiyo yuruyemiyosun bile ama sonra sonra alisiyor vucut merak etme bebegede zarar vermez aksine tutunmasi icin yardim ediyo

Cnm sen iğneyi kime vurduruyon otelde

Kizlar yaaaa dun 8. Gunumdu test yaptim bisey cikmadi icim cok kotu oldu evde test var ama bir daha yapasim gelmiyor aslinda gidip kan verecektim ama korkudan gidemedim de pazartesi asil test gunu dua edin lutfen

Kizlar yaaaa dun 8. Gunumdu test yaptim bisey cikmadi icim cok kotu oldu evde test var ama bir daha yapasim gelmiyor aslinda gidip kan verecektim ama korkudan gidemedim de pazartesi asil test gunu dua edin lutfen
Kimininki geç çıkabiliyor canım 50 nin altındaysa çıkmamıştir mesela benimki de 8.gün cookk silikti dün koyulasti tekrarla istersen

Kimininki geç çıkabiliyor canım 50 nin altındaysa çıkmamıştir mesela benimki de 8.gün cookk silikti dün koyulasti tekrarla istersen
Bilemiyorum ki korkuyorum insallah gec cikanlardamimdir hos ablam iki aylik hamileyken bile cikmamisti

AA gercekmi hamile hamile çok garip
Evet ama hamile oldugunu bilmiyordu iste 3. Cocgu supriz yapti. Ikinci daha 6 aylikti korunuyoruz diye cok umursamadi dogumu yeni oldugu icin normal gecikmedir diye dusunuyordu ama surekli de test yapiyordu negatif cikiyordu hep en sonunda mide bulNtilari baslayinca kan vermeye gitti ve sonuc pozitif

Allah Allah çok garip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…