- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Canim benim sen önüne gelene atarlaniyorsun kendin aynı şeyi yapiyorsunGaliba takvimi silsem iyi olucak
Yok dunku kan testım sımdı dustu ekranaPozitiiiffffff Allahim bu ne sansli bi topic
Tebrik ederimmmmmm idrar testi yaptinmi
hay senın ıdrar testıneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zeneppppppppp
Tebrik ederim inşallah bizde sevinçlerimizi böyle paylaşırız tez zamanda. Rabbim hayırlı , sağlıklı evlatlar versin inşallah keseyi de kalp atışını da tez zamanda görüp duyarsın inşallahKızlarrrrrr 120 sonuçç ne oluyoor
Ben de benzer şeyler yaşamıştım, dur bir bakalım, kötü düşünmek yokbende dunden beri öyle bel agrısı karın gerginliği gaz sancım bugunde şimdi rahmimi aşağıya çekiyolar sanki adet olurken gibiyim
Teşekkür ederm kızlar hepinize sonuc pozitif çok şükür serum taktılar ilaç kullanamcm zor olacak ama Mutlu'yum darısı sizlere olsun pozitif görürsünüz inşzeynep4 bnm çok silik çıktı çizgi ama yanıltmadı sen de korkma Hc Cnm
Gerçekten tabi ki. Şunu söyleyeyim 1. Denemem tutmuştu transferin 7. Günü seninkinden daha silik çıkmıştı gebeydim. 2. Denemem tutmamasti en ufak çizgi bile çıkmadı. Tecrübeye dayanarak da söylüyorum. Seni de dovEcem şimdi uzmeyin şu bebisleri. Bak beni de strese sokuyorsunuz benim bebisimi de uzuyorsunuzGercektenmi
Valla çok güzel bir sonuç oluyor. Maşallah :) Bakalım bugün yaptıracağında artarak devam edecek inşallah. Allah tamamına erdirsin canım. Bu sabah hep güzel haberler geliyor ne mutlu :) Geç oldu ama iyi oldu bakKızlarrrrrr 120 sonuçç ne oluyoor
Canim referans araligin yani 0.5 ten yukarisi pozitif seninki 120 caniiimmmmmmmKızlar valla kafa gıttı anlamıyorum az bakın referens 0'10-5,00 sonuç 120 ne oluyo
Bebegim digerlerini bosver digerleri olsaydi suan ugrasmazdin. Agri iyidir bence bebde hic birsey yokağrım cok fazla benım dıgerlerınd eböle agrım yoktukışimdi rahim aşağıya cektıgınde ben adet oluyorum hep
Çok teşekkür ederm Cnm 9. Gün 49 değerim 2 embriyo idi sanırım biri bnmle kaldıÇok ama çooookkkk sevindim, hayırlı uğurlu olsun canım yaaa, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin :)Kaç çıkmış değerin? Bu arada kendine çok dikkat et, bol bol C vitamini içeren şeyler ye iç, umarım kısa sürede toparlarsın
Kızlarrrrrr 120 sonuçç ne oluyoor
TamamGerçekten tabi ki. Şunu söyleyeyim 1. Denemem tutmuştu transferin 7. Günü seninkinden daha silik çıkmıştı gebeydim. 2. Denemem tutmamasti en ufak çizgi bile çıkmadı. Tecrübeye dayanarak da söylüyorum. Seni de dovEcem şimdi uzmeyin şu bebisleri. Bak beni de strese sokuyorsunuz benim bebisimi de uzuyorsunuz
Kaçıncı günündesin değer kaç cnm hayırlı olsun çok sevindim Sağlıcakla kucağına al inşTeşekkür ederm kızlar hepinize sonuc pozitif çok şükür serum taktılar ilaç kullanamcm zor olacak ama Mutlu'yum darısı sizlere olsun pozitif görürsünüz inşzeynep4 bnm çok silik çıktı çizgi ama yanıltmadı sen de korkma Hc Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?