Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçç duymuyorum dediğini silmek falan sen hepimize ver onayı kendıne gelince sileyim bari oldumu?Galiba takvimi silsem iyi olucak
Allahım Allahım sen şu hamile bayanlara sabır ver Yarabbim aşırı dozda kafayı yemeleri yakındır yoksa kız ne ağlıon bebişleri üzme demedim miMasallahhhBugun cok fenayim hamileliktenmi neeeee aglayip duruyorummm senin adina coookkkkk sevindim
Canim benim hiç üzülme moral bozma. Bak idrarda bhcg gebelik dışında çıkmaz. Doktorum sormustum daha evvel. idrarda belirgin şekilde çıkarsa gebelik vardır demişti. Bak bebişini strese sokma şu günler onun gelişimi için çok onemliYa kuslar idrar testleri yaniltabiliyormus e benimkidemi yanltti acaba
Ama diğerinde böyle yoktu diosun gebelik de yoktu o zaman bu kez var ki diğerlerinden farklı şeyler yaşıosun.ağrım cok fazla benım dıgerlerınd eböle agrım yoktukı şimdi rahim aşağıya cektıgınde ben adet oluyorum hep
Bide bana diyo deli bende ilk dirt gun adet olucam gibi agri hissettim vallahi doverim haaaaağrım cok fazla benım dıgerlerınd eböle agrım yoktukı şimdi rahim aşağıya cektıgınde ben adet oluyorum hep
Tamam aglamiyorumAllahım Allahım sen şu hamile bayanlara sabır ver Yarabbim aşırı dozda kafayı yemeleri yakındır yoksa kız ne ağlıon bebişleri üzme demedim mi
GercektenmiCanim benim hiç üzülme moral bozma. Bak idrarda bhcg gebelik dışında çıkmaz. Doktorum sormustum daha evvel. idrarda belirgin şekilde çıkarsa gebelik vardır demişti. Bak bebişini strese sokma şu günler onun gelişimi için çok onemli
Haa şöyle yaa nedir bu stres az bi sakin olun herşey olacağına varır sizi görünce kendi dertlerimi unutuyorum kız az durun daaaTamam aglamiyorum
Bebişler sıkı sıkı tutunuodur ondandır canımya normal ağrı değil yatamıyorum kalkamıyorum nefes alamıyorum
Karadenizlimisin kiz senHaa şöyle yaa nedir bu stres az bi sakin olun herşey olacağına varır sizi görünce kendi dertlerimi unutuyorum kız az durun daaa
Yok canım değilimKaradenizlimisin kiz sen
Yok canım ya, benim doktorum da yatmayı hiç önermiyor. Yatmak bi yana ben transferden 1 saat sonra kalktım kalkış o kalkış. Transfer günü gittim gezdim eve geldiğimde gece 12 falandı. Ertesi gün pazardı, sabahın köründe kalktık kahvaltıya gittik
eşimle, sonra akşama kadar dışarıdaki işlerimizi hallettik. Ben de sürekli arabakullanıyorum, her gün ofisteyim, haaa bir de bu haftasonu Ankara'ya gittik arabayla yine, çok yakınımızın nişanı vardı ben nişan yemeğinde dans ettim, oynadım bile @elffth3 ün dediği gibi bir tek ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum
Kızlarrrrrr 120 sonuçç ne oluyoor
Pozitiiiffffff Allahim bu ne sansli bi topicKızlarrrrrr 120 sonuçç ne oluyoor
Çok ama çooookkkk sevindim, hayırlı uğurlu olsun canım yaaa, Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin :) Kaç çıkmış değerin? Bu arada kendine çok dikkat et, bol bol C vitamini içeren şeyler ye iç, umarım kısa sürede toparlarsınTeşekkür ederm kızlar hepinize sonuc pozitif çok şükür serum taktılar ilaç kullanamcm zor olacak ama Mutlu'yum darısı sizlere olsun pozitif görürsünüz inş zeynep4 bnm çok silik çıktı çizgi ama yanıltmadı sen de korkma Hc Cnm