2015 Aralık tüp bebek

aksama dogru yine yapicam test

zeynep beni sinir etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee idrar testi negatif çıkıp pozitif olarak yanıltır. senın kullandıgın ılaclar btchg yı etkılmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz .Ya hamile olup tadını cıkarıcagınıza yaptıgınıza bakın ınan etkılenır hormonların ne guzel cıft cozgıyı gordun gidip kan versen görüceksin. yani kan verırsın 50 cıkar 2 gun sonra yıne yaparsın 2 gun sonra yıneee nie eziyet ediyorsunuz kı kendınıze

Sabrediyorum canim Rabbim mukafatini versin insallah iki gunum kaldi sabrediyorum

Tel elimde bakıyorum onay beklıyomus canım hiçte böyle bişey gelmemişti başıma.niye böyle oldu acaba 2 gündür öğrenemiyorum

pozıtıf olsunda bıtanem gerekırse bır gun daha beklerız bende heycanla beklıyorum canım benım pozıtıfı gorcez ınsallah ıcım rahat merak etmeee sabırsızlıkla beklıyorum dualarım senınle

Çok geçmiş olsun cnm kendine çok dkkat et hamilelikte İlaç yok biliyosun

pozıtıf olsunda bıtanem gerekırse bır gun daha beklerız bende heycanla beklıyorum canım benım pozıtıfı gorcez ınsallah ıcım rahat merak etmeee sabırsızlıkla beklıyorum dualarım senınle
Canım benim çok teşşekür ederim.bu mübarek günde rabbim sevindirsin tüm bekleyenlerii

tamam canım gidin verin gelin inşallah kat kat olsun sonucun ama söleee kremalicörek kızıyor de hemen versinler sonucu döver sizi de korkut onları

MasallahhhBugun cok fenayim hamileliktenmi neeeee aglayip duruyorummm senin adina coookkkkk sevindim

bende dunden beri öyle bel agrısı karın gerginliği gaz sancım bugunde şimdi rahmimi aşağıya çekiyolar sanki adet olurken gibiyim

Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsininşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…