- 14 Mayıs 2013
- 1.219
- 1.128
- 133
Bak bunu yapma işte sinir stres yok çocukta sinirli olcak bizi dişlicek sonra:) teyzeleri olarak bunu onaylamıyoruz relax annesi
:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bunu yapma işte sinir stres yok çocukta sinirli olcak bizi dişlicek sonra:) teyzeleri olarak bunu onaylamıyoruz relax annesi
Çok şükür cnm,bnm kontrolümde iyi geçti bnmkilerde büyümüş cumartesi yine kontrolüm var... Hakkı'mızda hayırlısı olsunkızlar bugün iğnelerimin 8.günü yumurtaları kontrole geldim inşallah gelişmişlerdir.saten 4-5 tane vardı onlarda iyidir inşallah
Cooook sevindim... Birinin hamilelik hbrini alınca daha çok ümitleniyorum kendi sonucum gibi seviniyorum... Darısı tüm isteyen bekleyenlere olur inşallahKizlar test sonucum 73.3 cikti şükürler olsun.. Allahım dileyen uğraş veren herkese nasip etsin..
TebriklerÇok şükür cnm,bnm kontrolümde iyi geçti bnmkilerde büyümüş cumartesi yine kontrolüm var... Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Cooook sevindim... Birinin hamilelik hbrini alınca daha çok ümitleniyorum kendi sonucum gibi seviniyorum... Darısı tüm isteyen bekleyenlere olur inşallahduanı esirgeme bizden gzl anne ..
Benim için de sizler için de inşallah hersey yolunda gider.. Dualarım sizinle kavuşmak istediginiz şeyin önemini ve bu yolda çekilen sıkıntıların ne olduğunu çok iyi biliyorum çünkü.. Rabbim kimsenin kucağini boş bırakmasınÇok şükür cnm,bnm kontrolümde iyi geçti bnmkilerde büyümüş cumartesi yine kontrolüm var... Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Cooook sevindim... Birinin hamilelik hbrini alınca daha çok ümitleniyorum kendi sonucum gibi seviniyorum... Darısı tüm isteyen bekleyenlere olur inşallahduanı esirgeme bizden gzl anne ..
Valla sırf bu yüzden idrar testi yapmıyorum. İlaçların etkisi olabiliomuş idrarda. Ama yüreğini ferah tut bende hissediyorum bebişlerimi. Rabbim mübarek cuma hürmetine bebişlerimizi bize bağışlasın. Bence seninki kesin pozitifYa kuslar idrar testleri yaniltabiliyormus e benimkidemi yanltti acaba![]()
Hepsi de yanıltmaz bence Cnm takılma böyle seylereAma ben hissediyorum onu![]()
Cok gecmis olsun canim insallah yuzun gulerKızlar gece rahatsızlandım acile geldim şimdi ciğerlerimi üşütmüşüm gebelik olabilir dedim test yaptılar sonucu bekliyoruz bu şekilde öğrenecekmişim demekki ilaç veremediler çok kötüyüm dua edin ..
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Kendine de bebişlerine de dikkat et. Rabbim bu güzel cuma gününde en güzel sonuçları nasip etsin inşallah.Kızlar gece rahatsızlandım acile geldim şimdi ciğerlerimi üşütmüşüm gebelik olabilir dedim test yaptılar sonucu bekliyoruz bu şekilde öğrenecekmişim demekki ilaç veremediler çok kötüyüm dua edin ..
Ben catlatma ignesi felan olmadimkiiiValla sırf bu yüzden idrar testi yapmıyorum. İlaçların etkisi olabiliomuş idrarda. Ama yüreğini ferah tut bende hissediyorum bebişlerimi. Rabbim mübarek cuma hürmetine bebişlerimizi bize bağışlasın. Bence seninki kesin pozitif![]()
Yaa takma kafana bence pozitif seninki hem böyle üzülürsen yeğenlerimizi de üzersin bi daha üzüldüğünü görmiiimBen catlatma ignesi felan olmadimkiiiBaska hangi ilac yaniltabilirki
Estrofemmi kan sulandiricimi prednol mu balik yagi vitamin progestan ignemi neee neeee
![]()
Cok farkli farkli duygu durumu yasiyorum Allahim ne zormus insallah sevindiripde sonra uzmezYaa takma kafana bence pozitif seninki hem böyle üzülürsen yeğenlerimizi de üzersin bi daha üzüldüğünü görmiiim![]()
İnşallah canım. Artık bol bol dua zamanı. Bugün yine kuran okuycam inşallah hergün meryem süresi ve yasin okuyup sizlere de dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah . Hastanede hemşireler pozitif olanlarınki tutuo ona göre sakın negatif düşünme demişti bende sana diyim.Cok farkli farkli duygu durumu yasiyorum Allahim ne zormus insallah sevindiripde sonra uzmez
Sagol canim hayirlisi artik napiyimİnşallah canım. Artık bol bol dua zamanı. Bugün yine kuran okuycam inşallah hergün meryem süresi ve yasin okuyup sizlere de dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah . Hastanede hemşireler pozitif olanlarınki tutuo ona göre sakın negatif düşünme demişti bende sana diyim.
Güzel düşün. Belki de etki eden ilaçlar senin kullandıkların değildirSagol canim hayirlisi artik napiyim
Canım çok gecmiş olsun.rabbim şifa versin sanaKızlar gece rahatsızlandım acile geldim şimdi ciğerlerimi üşütmüşüm gebelik olabilir dedim test yaptılar sonucu bekliyoruz bu şekilde öğrenecekmişim demekki ilaç veremediler çok kötüyüm dua edin ..