• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

kızlar bugün iğnelerimin 8.günü yumurtaları kontrole geldim inşallah gelişmişlerdir.saten 4-5 tane vardı onlarda iyidir inşallah
Çok şükür cnm,bnm kontrolümde iyi geçti bnmkilerde büyümüş cumartesi yine kontrolüm var... Hakkı'mızda hayırlısı olsun ;)

Kizlar test sonucum 73.3 cikti şükürler olsun.. Allahım dileyen uğraş veren herkese nasip etsin..
Cooook sevindim... Birinin hamilelik hbrini alınca daha çok ümitleniyorum kendi sonucum gibi seviniyorum... Darısı tüm isteyen bekleyenlere olur inşallah ;) duanı esirgeme bizden gzl anne ..

Çok şükür cnm,bnm kontrolümde iyi geçti bnmkilerde büyümüş cumartesi yine kontrolüm var... Hakkı'mızda hayırlısı olsun :KK66:

Cooook sevindim... Birinin hamilelik hbrini alınca daha çok ümitleniyorum kendi sonucum gibi seviniyorum... Darısı tüm isteyen bekleyenlere olur inşallah :KK66: duanı esirgeme bizden gzl anne ..
Tebrikler

Çok şükür cnm,bnm kontrolümde iyi geçti bnmkilerde büyümüş cumartesi yine kontrolüm var... Hakkı'mızda hayırlısı olsun :KK66:

Cooook sevindim... Birinin hamilelik hbrini alınca daha çok ümitleniyorum kendi sonucum gibi seviniyorum... Darısı tüm isteyen bekleyenlere olur inşallah :KK66: duanı esirgeme bizden gzl anne ..
Benim için de sizler için de inşallah hersey yolunda gider.. Dualarım sizinle kavuşmak istediginiz şeyin önemini ve bu yolda çekilen sıkıntıların ne olduğunu çok iyi biliyorum çünkü.. Rabbim kimsenin kucağini boş bırakmasın

Ya kuslar idrar testleri yaniltabiliyormus e benimkidemi yanltti acaba:KK42:
Valla sırf bu yüzden idrar testi yapmıyorum. İlaçların etkisi olabiliomuş idrarda. Ama yüreğini ferah tut bende hissediyorum bebişlerimi. Rabbim mübarek cuma hürmetine bebişlerimizi bize bağışlasın. Bence seninki kesin pozitif :anneadayı:

Kızlar gece rahatsızlandım acile geldim şimdi ciğerlerimi üşütmüşüm gebelik olabilir dedim test yaptılar sonucu bekliyoruz bu şekilde öğrenecekmişim demekki ilaç veremediler çok kötüyüm dua edin ..

Kızlar gece rahatsızlandım acile geldim şimdi ciğerlerimi üşütmüşüm gebelik olabilir dedim test yaptılar sonucu bekliyoruz bu şekilde öğrenecekmişim demekki ilaç veremediler çok kötüyüm dua edin ..
Cok gecmis olsun canim insallah yuzun guler

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Kendine de bebişlerine de dikkat et. Rabbim bu güzel cuma gününde en güzel sonuçları nasip etsin inşallah.

Valla sırf bu yüzden idrar testi yapmıyorum. İlaçların etkisi olabiliomuş idrarda. Ama yüreğini ferah tut bende hissediyorum bebişlerimi. Rabbim mübarek cuma hürmetine bebişlerimizi bize bağışlasın. Bence seninki kesin pozitif :anneadayı:
Ben catlatma ignesi felan olmadimkiii:KK42:Baska hangi ilac yaniltabilirki:KK42:Estrofemmi kan sulandiricimi prednol mu balik yagi vitamin progestan ignemi neee neeee:KK42::KK42:

Ben catlatma ignesi felan olmadimkiii:KK42:Baska hangi ilac yaniltabilirki:KK42:Estrofemmi kan sulandiricimi prednol mu balik yagi vitamin progestan ignemi neee neeee:KK42::KK42:
Yaa takma kafana bence pozitif seninki hem böyle üzülürsen yeğenlerimizi de üzersin bi daha üzüldüğünü görmiiim :KK20:

Cok farkli farkli duygu durumu yasiyorum Allahim ne zormus insallah sevindiripde sonra uzmez
İnşallah canım. Artık bol bol dua zamanı. Bugün yine kuran okuycam inşallah hergün meryem süresi ve yasin okuyup sizlere de dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah . Hastanede hemşireler pozitif olanlarınki tutuo ona göre sakın negatif düşünme demişti bende sana diyim.

İnşallah canım. Artık bol bol dua zamanı. Bugün yine kuran okuycam inşallah hergün meryem süresi ve yasin okuyup sizlere de dua ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah . Hastanede hemşireler pozitif olanlarınki tutuo ona göre sakın negatif düşünme demişti bende sana diyim.
Sagol canim hayirlisi artik napiyim

Canım çok gecmiş olsun.rabbim şifa versin sana

Back
X