• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Hamis bayanlar ilk günlerde hep yattiniz mi brn evin içinde dolaşıyorum az önce 15 dk dolaştım kalp ritmim arttı nefesin daraldi hemşire de 15 dk yı geçecek yuruyus yapma ilk 3 gün demişti ama evin içinde dolanmaj yuruyusmu :) tedirgin oldum görümcem telde sınır etti de onla konuştum gezerek
Bana hiç öyle bsey demediler ben ilk gün braz yattım onun dışında gezdim ev işi Yaptım kmlerce araba kullandım ohoooo Allah'a emanet ettim walla ne diyim darısı hepinizin başına hepinize dua ediyorum ama Çokta evham yapmayın sakınan Göze ÇÖP batar ağır kaldırmayın yeter canlar

Bana hiç öyle bsey demediler ben ilk gün braz yattım onun dışında gezdim ev işi Yaptım kmlerce araba kullandım ohoooo Allah'a emanet ettim walla ne diyim darısı hepinizin başına hepinize dua ediyorum ama Çokta evham yapmayın sakınan Göze ÇÖP batar ağır kaldırmayın yeter canlar
Sana bayiliyorum ya :) anında rahatlık garanti sagolsasin canm

Sinirden. Artmış demekki kalp ritmim :) huzurumu kacirmasinlar diye uzak duruyorum ama yinede buluyorlar işte

Sana bayiliyorum ya :) anında rahatlık garanti sagolsasin canm
Cnm napsam boş yatsamda kalksamda ben onları karnımda tutamam bz elimizden geleni muayneler ilaçlar iğnelerle yaptık gerisi takdiri ilahi kendinizde suç arar gbi hareketlerinizi kısıtlıyosunuz tabiki kendinizi yormayın ama üzmeyinde canlarım dua dua dua yapcak başka bsey yok :s hepinize gönülden diliyorum 2016 bzm senemiz olsun inş burda sohpetin dibine vura vura gün geçirelim

Hamis bayanlar ilk günlerde hep yattiniz mi brn evin içinde dolaşıyorum az önce 15 dk dolaştım kalp ritmim arttı nefesin daraldi hemşire de 15 dk yı geçecek yuruyus yapma ilk 3 gün demişti ama evin içinde dolanmaj yuruyusmu :) tedirgin oldum görümcem telde sınır etti de onla konuştum gezerek
Yok canım ya, benim doktorum da yatmayı hiç önermiyor. Yatmak bi yana ben transferden 1 saat sonra kalktım kalkış o kalkış. Transfer günü gittim gezdim eve geldiğimde gece 12 falandı. Ertesi gün pazardı, sabahın köründe kalktık kahvaltıya gittik eşimle, sonra akşama kadar dışarıdaki işlerimizi hallettik. Ben de sürekli araba kullanıyorum, her gün ofisteyim, haaa bir de bu haftasonu Ankara'ya gittik arabayla yine, çok yakınımızın nişanı vardı ben nişan yemeğinde dans ettim, oynadım bile :KK49:@elffth3 ün dediği gibi bir tek ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum ;)

Canım öyle korkuyirdum ki tir tir titriyordum. Ben lokal istiyorum dedim anestezi den çok korktuğum için doktor olmaz dedi. O sırada anestezi uzmanı seni az sakinlestirekim ( rahatlatici veriyim dedi:) ) gitmiştim o sırada. Sedasyon oldu uykudan uyanır gibi oluyor uyku esnasında bişi hissetme de yalan benim yumurta sayısından dolayi ağrım oldu az iğne yaptılar. Şimdi de oluyo baya hele idrara sikisinca çok kötü. Opu dan hiç korkma ben o kadar anlamadım ki kandirdilar heralde dedim.
Ayyyy gercekten miiii agzindan bal damliyo tatlim:)) cook gecmis olsun darisi basimaaaaa

Canlar yumurta toplama işlemi ve transfer işlemini adım adım anlatabılırmisiniz çok korkuyorum narkozdan ameliyathanedeki yataktan ortamdan yumurta toplama sonrası yaşananlardan transferin uyanıkken yapılmasından

Merhabalar herkese ben yeni üye oldum. Tüp bebek tedavisine başladığımda beri kadınlar kulübünden çok bilgi edindim Allaha Şükür şuan son aşamadayız transfer gününü bekliyoruz Rabbim her isteyene evlat nasip eder işlh

Canlar yumurta toplama işlemi ve transfer işlemini adım adım anlatabılırmisiniz çok korkuyorum narkozdan ameliyathanedeki yataktan ortamdan yumurta toplama sonrası yaşananlardan transferin uyanıkken yapılmasından
Canm hiç korkma özel hastneyse eğer hiç bişey hissetmiyorsun özellikle de ymurta toplama isleminde bayltiyolar anlmyrsn bile uyandgnda çok az ağrı oluyr hmde çok az transferde de aynı alttan muayene edyolar ya o.kdr hissediyorsun bende çok korkyordm ama hc stres yapma çok basit ya benim canm kiymetldr düşün ben bile böyle söylyrSam artk

Cnm napsam boş yatsamda kalksamda ben onları karnımda tutamam bz elimizden geleni muayneler ilaçlar iğnelerle yaptık gerisi takdiri ilahi kendinizde suç arar gbi hareketlerinizi kısıtlıyosunuz tabiki kendinizi yormayın ama üzmeyinde canlarım dua dua dua yapcak başka bsey yok :s hepinize gönülden diliyorum 2016 bzm senemiz olsun inş burda sohpetin dibine vura vura gün geçirelim

İnşallah canm.haklisin valla. Grubumuzun maşallah i var zaten güne gitmiş gibi oluyoz dertliyiz hepimiz ama hep moral veriyoruz derdimizi unutuyoruz süper grup olduk biz

Merhabalar herkese ben yeni üye oldum. Tüp bebek tedavisine başladığımda beri kadınlar kulübünden çok bilgi edindim Allaha Şükür şuan son aşamadayız transfer gününü bekliyoruz Rabbim her isteyene evlat nasip eder işlh
Hayırlı olsun tedavin arkadaşım inşallah hayırlısı ile ereriz bebislerimize

Back