- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 448
Canim kendini uzme lutfen iyi dusun adetini dusunmeAdet günüm pazrtesi acba ignelrdn sonra değişirmi günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim kendini uzme lutfen iyi dusun adetini dusunmeAdet günüm pazrtesi acba ignelrdn sonra değişirmi günü
Ay bilmym piskolojim bozldu gercktnHayirrrrr kesinlikle ole dusunme suan sol kasigim acayip agriyo belim felaket
Sıcak koyma kanama yaptırır soğuk koy cnmKızlar bu opu ağrısına sıcak su torbası zarar verir mi transfer nasılsa gelecek ay die koydum iyi geldi gibi
İnş Canm sende görürsün adet sancısı bende de oldu bel agrısı fenaydı hala oluyor ara ara inşallah hastalanmayız[/QUOT
Amn cnm evt benmde ara ara agryo blmym ya sende gördn ne gzl o çizgiyi ve bebegni kucağına alrsn inşallah
Vardir canm gec olsun guc olmasinVardır bunda da bi hayır
Bana hiç öyle bsey demediler ben ilk gün braz yattım onun dışında gezdim ev işi Yaptım kmlerce araba kullandım ohoooo Allah'a emanet ettim walla ne diyim darısı hepinizin başına hepinize dua ediyorum ama Çokta evham yapmayın sakınan Göze ÇÖP batar ağır kaldırmayın yeter canlarHamis bayanlar ilk günlerde hep yattiniz mi brn evin içinde dolaşıyorum az önce 15 dk dolaştım kalp ritmim arttı nefesin daraldi hemşire de 15 dk yı geçecek yuruyus yapma ilk 3 gün demişti ama evin içinde dolanmaj yuruyusmu :) tedirgin oldum görümcem telde sınır etti de onla konuştum gezerek
Ben de seviniyordum en azından birimizde sorun yok diye şansımız artar diye
Sana bayiliyorum ya :) anında rahatlık garanti sagolsasin canmBana hiç öyle bsey demediler ben ilk gün braz yattım onun dışında gezdim ev işi Yaptım kmlerce araba kullandım ohoooo Allah'a emanet ettim walla ne diyim darısı hepinizin başına hepinize dua ediyorum ama Çokta evham yapmayın sakınan Göze ÇÖP batar ağır kaldırmayın yeter canlar
Bana hiç öyle bsey demediler ben ilk gün braz yattım onun dışında gezdim ev işi Yaptım kmlerce araba kullandım ohoooo Allah'a emanet ettim walla ne diyim darısı hepinizin başına hepinize dua ediyorum ama Çokta evham yapmayın sakınan Göze ÇÖP batar ağır kaldırmayın yeter canlar
Anladım canım, çok sağolCanm bbizimde bir defa yapıldı hormon testi ilk tüp bebekten önce bana hiç soylemediler bile.genelde hemsireler ilgileniyor ilac ve testlerle cnm bi bu defa dondurulmus yapildi sadece 10 gun oncr kalinliga baktilar o kadar
Cnm napsam boş yatsamda kalksamda ben onları karnımda tutamam bz elimizden geleni muayneler ilaçlar iğnelerle yaptık gerisi takdiri ilahi kendinizde suç arar gbi hareketlerinizi kısıtlıyosunuz tabiki kendinizi yormayın ama üzmeyinde canlarım dua dua dua yapcak başka bsey yok :s hepinize gönülden diliyorum 2016 bzm senemiz olsun inş burda sohpetin dibine vura vura gün geçirelimSana bayiliyorum ya :) anında rahatlık garanti sagolsasin canm
Bak bunu yapma işte sinir stres yok çocukta sinirli olcak bizi dişlicek sonra:) teyzeleri olarak bunu onaylamıyoruz relax annesiSinirden. Artmış demekki kalp ritmim :) huzurumu kacirmasinlar diye uzak duruyorum ama yinede buluyorlar işte
Yok canım ya, benim doktorum da yatmayı hiç önermiyor. Yatmak bi yana ben transferden 1 saat sonra kalktım kalkış o kalkış. Transfer günü gittim gezdim eve geldiğimde gece 12 falandı. Ertesi gün pazardı, sabahın köründe kalktık kahvaltıya gittik eşimle, sonra akşama kadar dışarıdaki işlerimizi hallettik. Ben de sürekli araba kullanıyorum, her gün ofisteyim, haaa bir de bu haftasonu Ankara'ya gittik arabayla yine, çok yakınımızın nişanı vardı ben nişan yemeğinde dans ettim, oynadım bile @elffth3 ün dediği gibi bir tek ağır kaldırmamaya dikkat ediyorumHamis bayanlar ilk günlerde hep yattiniz mi brn evin içinde dolaşıyorum az önce 15 dk dolaştım kalp ritmim arttı nefesin daraldi hemşire de 15 dk yı geçecek yuruyus yapma ilk 3 gün demişti ama evin içinde dolanmaj yuruyusmu :) tedirgin oldum görümcem telde sınır etti de onla konuştum gezerek
Ayyyy gercekten miiii agzindan bal damliyo tatlim:)) cook gecmis olsun darisi basimaaaaaCanım öyle korkuyirdum ki tir tir titriyordum. Ben lokal istiyorum dedim anestezi den çok korktuğum için doktor olmaz dedi. O sırada anestezi uzmanı seni az sakinlestirekim ( rahatlatici veriyim dedi:) ) gitmiştim o sırada. Sedasyon oldu uykudan uyanır gibi oluyor uyku esnasında bişi hissetme de yalan benim yumurta sayısından dolayi ağrım oldu az iğne yaptılar. Şimdi de oluyo baya hele idrara sikisinca çok kötü. Opu dan hiç korkma ben o kadar anlamadım ki kandirdilar heralde dedim.
Ahh amin canim insallahh seni ki gibi olurbenim de.. sen de dinlen ve agri kesici al mjtlaka yorma kendi canim.. bikac gune gecerAyrıca canım sayıdan çok kalite önemli bakalım ne dicek ler. Çok olunca da sancı yapıyo bak
Canm hiç korkma özel hastneyse eğer hiç bişey hissetmiyorsun özellikle de ymurta toplama isleminde bayltiyolar anlmyrsn bile uyandgnda çok az ağrı oluyr hmde çok az transferde de aynı alttan muayene edyolar ya o.kdr hissediyorsun bende çok korkyordm ama hc stres yapma çok basit ya benim canm kiymetldr düşün ben bile böyle söylyrSam artkCanlar yumurta toplama işlemi ve transfer işlemini adım adım anlatabılırmisiniz çok korkuyorum narkozdan ameliyathanedeki yataktan ortamdan yumurta toplama sonrası yaşananlardan transferin uyanıkken yapılmasından
Cnm napsam boş yatsamda kalksamda ben onları karnımda tutamam bz elimizden geleni muayneler ilaçlar iğnelerle yaptık gerisi takdiri ilahi kendinizde suç arar gbi hareketlerinizi kısıtlıyosunuz tabiki kendinizi yormayın ama üzmeyinde canlarım dua dua dua yapcak başka bsey yok :s hepinize gönülden diliyorum 2016 bzm senemiz olsun inş burda sohpetin dibine vura vura gün geçirelim
Hayırlı olsun tedavin arkadaşım inşallah hayırlısı ile ereriz bebislerimizeMerhabalar herkese ben yeni üye oldum. Tüp bebek tedavisine başladığımda beri kadınlar kulübünden çok bilgi edindim Allaha Şükür şuan son aşamadayız transfer gününü bekliyoruz Rabbim her isteyene evlat nasip eder işlh