Tamam canım, çok sağolBen toplamda 2-3 kez e2 ve hormon yaptırdım en son yumurta toplamadan önce istemişlerdi toplanacağı gün götürdüm sorun yok değerlerin iyi dendi çok anlamadığımdan fazla bişey sormadım ama e2 önemli dediler bana ve sanırım transferde istemediler.
5.gün ve 7. Gün değerin olmasına rağmen çok yüksek Artış güzel ama hiç böylesini görmemiştim ynede hayırlı olsun diyim arkadasım takip etmeye devam et bakalım ne olucsk kaç embriyomerhabalar ben bişey danışabilir miyim sizlere
ilk tüp bebek denemem ve kafam karıştı
12 aralıkta yumurta toplama yapıldı
16 aralıkta embriyo transferi yapıldı
21 aralıkta bhcg 229
23 aralık bhcg 538
normal mi bunlar
Benden de hiç istemediler bi problem olmaz inş sonradanTamam canım, çok sağol
Ooooo maşallah. Tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Senin süreç baya hızlı ilerlemişmerhabalar ben bişey danışabilir miyim sizlere
21 aralıkta bhcg 229
23 aralık bhcg 538
normal mi bunlar
Erkenden kanda sen mi baktırdın Dr mu istedi?merhabalar ben bişey danışabilir miyim sizlere
21 aralıkta bhcg 229
23 aralık bhcg 538
normal mi bunlar
İnşallah çok güzel olur sonucunda ikiz bebişlerin olur . Bende ölüom ikiz diye inşallah olur hepimizin. Dr un doğru demiş 2 yumurta bile olsa önemli olan kalitesi olumlu düşün.sağol Can'ım.şimdi çıktım 4-5 tane yumurtam var istenilen büyüklüğe gelmiş.az diye motelim bozulmuştu ama doktor moralini bozmaya benim için yeterli önemli olan kaliteli olmaları dedi.bu aşka çatlatma iğnemi vurdurcam cumartesi günüde toplama var Allah izin verirse
Erkenden kanda sen mi baktırdın Dr mu istedi?
Di mi ya, kafama takıldı benim de, neyse önemli bi durum olsa isterlerdi diye düşünüyorum ama bi yandan da biz dürtmeden sorgulamayacaklar mı bu doktorlar diye de aklıma gelmiyor değil :)Benden de hiç istemediler bi problem olmaz inş sonradan
Doktoruna sordun mu?ben meraktan baktım
ama bana çok yüksek geldi
5.gün çıkar mı böyle bi arkadaşımda da hep böyle yüksek çıktı sonra pat yok
12. alacağım değer mi daha doğrudur
Cnm bence bu kdr takılma o testlere gerekli olduğunda yapılmış zaten. Bebeğin de tutundu sana sorun olsa gebelik oluşmazdı düşünme bunları keseyi görmeye gittiğinde Zaman'la gereken seyler yapılır bence tabi tecrübeli olanlar varsa daha net bse söylerler Cnm sanaMerhaba arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum, sizin bu süreçlerde düzenli olarak hormon ölçümleri yapıldı mı? Benim yalnızca bir kez progesteron ve E2 bakıldı (toplamadan 2 gün önce) ve bir yorum da yapılmadı (Progesteron 0.85, E2 732.14 çıkmış o testte). Bugün ikinci beta hcg testimi oldum, artış göstermiş Allaha şükür ama kafama takıldı, hormanlara tekrar bakılması gerekmez mi ki? Artış iyi deyip, keseye bakılması için 4 Ocak'a randevu al dediler onun dışında da bir şey söylemediler.
Bir de bir şey daha soracağım, ben doktoru en son transferde gördüm, transfer sonrası beta hcg test sonuçlarını hemşireler yorumluyor, telefonda o da. Hemşirelere ya da doktora sorsam mı bu hormon testleri gerekli mi vs. diye??? Rahim kalınlığıyla ilgili de süreç boyunca hiç bir muhabbet geçmedi. Bu süreçte olanlar bana bir anlatırlarsa çok sevineceğim
Normalde 9.gün betahcg kana karışır dye biliyodum seninki çok erken olmuş ama artışın güzel bence 12.güne kadar 2 günde bir takip et Artış devam ederse sıkıntı yokben meraktan baktım
ama bana çok yüksek geldi
5.gün çıkar mı böyle bi arkadaşımda da hep böyle yüksek çıktı sonra pat yok
12. alacağım değer mi daha doğrudur
Doktoruna sordun mu?
Tebrikler çok sevindim arkadasım kaçıncı gününKizlar test sonucum 73.3 cikti şükürler olsun.. Allahım dileyen uğraş veren herkese nasip etsin..
Tebrikler hayırlı olsun sağlıkla kucağına nasip etsin allahım. Kaçıncı günündü bugün tek embriyo idi galibaKizlar test sonucum 73.3 cikti şükürler olsun.. Allahım dileyen uğraş veren herkese nasip etsin..
Tebrik ederim hayırlı olsun Allah hayırlı , sağlıklı evlatlar versin inşallah. Darısı başımıza. 6 günüm kaldı teste 30unu iple çekiyorum.Kizlar test sonucum 73.3 cikti şükürler olsun.. Allahım dileyen uğraş veren herkese nasip etsin..
Normalde 9.gün betahcg kana karışır dye biliyodum seninki çok erken olmuş ama artışın güzel bence 12.güne kadar 2 günde bir takip et Artış devam ederse sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?