• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

bi tanıdığım da yaptırıyor değerler tabi 5.gün değil o 12.güne kadar bekliyor hemen hemen yakın yani 5.gün bhcg ile 12.bhcg aynı öyle diyeyim ama hiç bebek olmuyor.
5.gün bhcg hiç duymadım normal gebelikte bile
Arkadaşının durumuyla karşılaştırma şimdi boşver. Özelde mi yaptırıyorsun, cep numarası varsa oradan bir ara doktorunu, hiç olmadı hemşilere bir ulaş sor, onlar doktoru bulur sorarlar ya da kendi tecrübeleriyle bir cevap verirler sana

transfer sonrası 5.gün aldım sonucu normal mi
ben onu farketmemişim canım pardon. 5. gün embriyosuysa ikiz gebelik olabilir. ama 3. gün embriyosu ise normal değil bence. bi arkadaş dış gebelikte de böyle yüksek olabilir yazmış. ama 2 gün sonra artışında normal. canım bence senin direkt doktorunla görüşmen lazım. sonuçta en iyi değerlendirmeyi yapacak o

ben onu farketmemişim canım pardon. 5. gün embriyosuysa ikiz gebelik olabilir. ama 3. gün embriyosu ise normal değil bence. bi arkadaş dış gebelikte de böyle yüksek olabilir yazmış. ama 2 gün sonra artışında normal. canım bence senin direkt doktorunla görüşmen lazım. sonuçta en iyi değerlendirmeyi yapacak o

işte 12 aralıkta yumurta toplandı 16 aralık transfer 4.gün oluyor di mi

Belirti olarak ilk gunler daha cok sey yasadim batmalarim oldu 6.gun hafif adet agrisi ve bel agrisi yasadim kisa bir süre birde bir kac kez sol tarafimda bir gerginlik hareket hissettim o kadar.. Gogsumde cok hafif sislik var negatifte bile daha cok sismisti o yuzden olmadi heralde diyordum boyle iste belirtilerle kafayi yedim ama aramayin gercekten hic beklemezken oldu
Benimkide silik cikti canim ayni gundeyiz bana umut oldum masallah
Ayni belirtiler bendede var arada usuyorum bi andada sicakbasito ve dunden beri acayip belim agriyo

Hmmm, bu pıhtılaşma testi standart bir test mi acaba, biliyor musun?
vallahi bilmiyorum ki standartmı? benim ilk denememdi geçen sefer ve tedaviye başlamadan bi kaç test istedi.netten araştırdığımda gördüm pıhtılaşma testi olduğunu. ama çok şükür ki sen hamilesin bence bunları takma kafaya.

Benimkide silik cikti canim ayni gundeyiz bana umut oldum masallah
Ayni belirtiler bendede var arada usuyorum bi andada sicakbasito ve dunden beri acayip belim agriyo
Bak bunu unutmustum ben de oyleyim bi sicak basiyo bi üşüyorum bi ayaklarim buz kesiyo corap giyiyorum olmuyo terliyorum bu defa Allahim sana da nasip etsin insallah

vallahi bilmiyorum ki standartmı? benim ilk denememdi geçen sefer ve tedaviye başlamadan bi kaç test istedi.netten araştırdığımda gördüm pıhtılaşma testi olduğunu. ama çok şükür ki sen hamilesin bence bunları takma kafaya.
Açıkçası bir çok yerde görmüştüm, bu pıhtılaşma olayı düşüğe sebep olmuş, testi de düşükten sonra istemişler. Daha tedaviye başlamadan bazı kan tahlilleri istemişti doktor, sarılık vb.. bi çok şeyi içeren, onların arasında var mı acaba evde bir bakayım. Bilimsel adını hatırlar mısın?

Açıkçası bir çok yerde görmüştüm, bu pıhtılaşma olayı düşüğe sebep olmuş, testi de düşükten sonra istemişler. Daha tedaviye başlamadan bazı kan tahlilleri istemişti doktor, sarılık vb.. bi çok şeyi içeren, onların arasında var mı acaba evde bir bakayım. Bilimsel adını hatırlar mısın?
Araya girip duruyorum ama trombofili genel adı testlerin :KK48:

canım şimdi baktım.
Anti Trombin III
Aktive protein C rezistansı
Lupus Antikoagülan Taraması

bana yapılan testler bunlar canım

Arkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş :110::110::110:

Arkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş :110::110::110:
Herseyde bir hayır vardır Canım öyle düşün geç olsun güç olmasın daha verimli bir Zamanında yapılır inş ;)

Kızlar opu tamam. 18 yumurta toplandı bir ay donacaklar. Ama inanılmaz kasik ağrısı var normal mı
Bence normal, benden 5 toplanmıştı ona rağmen çok az da olsa acısı oluyordu. 18 baya iyi bir sayı maşallah ama boşuna bize narkoz vermiyorlar, neticede toplama işlemi hırpalıyor o kısımları ;) yarın daha iyi hissedersin merak etme ;)

Back
X