- 12 Mayıs 2015
- 768
- 1.089
- 113
bnden de pıhtılaşma testi istediler ama ben zaten yaptırmıştımm 2 kaybım olfugu icin en cok ondan şüphelendi doktorlar ama cok sükür cıkmadı.Hmmm, bu pıhtılaşma testi standart bir test mi acaba, biliyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnden de pıhtılaşma testi istediler ama ben zaten yaptırmıştımm 2 kaybım olfugu icin en cok ondan şüphelendi doktorlar ama cok sükür cıkmadı.Hmmm, bu pıhtılaşma testi standart bir test mi acaba, biliyor musun?
Arkadaşının durumuyla karşılaştırma şimdi boşver. Özelde mi yaptırıyorsun, cep numarası varsa oradan bir ara doktorunu, hiç olmadı hemşilere bir ulaş sor, onlar doktoru bulur sorarlar ya da kendi tecrübeleriyle bir cevap verirler sanabi tanıdığım da yaptırıyor değerler tabi 5.gün değil o 12.güne kadar bekliyor hemen hemen yakın yani 5.gün bhcg ile 12.bhcg aynı öyle diyeyim ama hiç bebek olmuyor.
5.gün bhcg hiç duymadım normal gebelikte bile
ben onu farketmemişim canım pardon. 5. gün embriyosuysa ikiz gebelik olabilir. ama 3. gün embriyosu ise normal değil bence. bi arkadaş dış gebelikte de böyle yüksek olabilir yazmış. ama 2 gün sonra artışında normal. canım bence senin direkt doktorunla görüşmen lazım. sonuçta en iyi değerlendirmeyi yapacak otransfer sonrası 5.gün aldım sonucu normal mi
ben onu farketmemişim canım pardon. 5. gün embriyosuysa ikiz gebelik olabilir. ama 3. gün embriyosu ise normal değil bence. bi arkadaş dış gebelikte de böyle yüksek olabilir yazmış. ama 2 gün sonra artışında normal. canım bence senin direkt doktorunla görüşmen lazım. sonuçta en iyi değerlendirmeyi yapacak o
Benimkide silik cikti canim ayni gundeyiz bana umut oldum masallahBelirti olarak ilk gunler daha cok sey yasadim batmalarim oldu 6.gun hafif adet agrisi ve bel agrisi yasadim kisa bir süre birde bir kac kez sol tarafimda bir gerginlik hareket hissettim o kadar.. Gogsumde cok hafif sislik var negatifte bile daha cok sismisti o yuzden olmadi heralde diyordum boyle iste belirtilerle kafayi yedim ama aramayin gercekten hic beklemezken oldu
vallahi bilmiyorum ki standartmı? benim ilk denememdi geçen sefer ve tedaviye başlamadan bi kaç test istedi.netten araştırdığımda gördüm pıhtılaşma testi olduğunu. ama çok şükür ki sen hamilesin bence bunları takma kafaya.Hmmm, bu pıhtılaşma testi standart bir test mi acaba, biliyor musun?
Bak bunu unutmustum ben de oyleyim bi sicak basiyo bi üşüyorum bi ayaklarim buz kesiyo corap giyiyorum olmuyo terliyorum bu defa Allahim sana da nasip etsin insallahBenimkide silik cikti canim ayni gundeyiz bana umut oldum masallah
Ayni belirtiler bendede var arada usuyorum bi andada sicakbasito ve dunden beri acayip belim agriyo
Açıkçası bir çok yerde görmüştüm, bu pıhtılaşma olayı düşüğe sebep olmuş, testi de düşükten sonra istemişler. Daha tedaviye başlamadan bazı kan tahlilleri istemişti doktor, sarılık vb.. bi çok şeyi içeren, onların arasında var mı acaba evde bir bakayım. Bilimsel adını hatırlar mısın?vallahi bilmiyorum ki standartmı? benim ilk denememdi geçen sefer ve tedaviye başlamadan bi kaç test istedi.netten araştırdığımda gördüm pıhtılaşma testi olduğunu. ama çok şükür ki sen hamilesin bence bunları takma kafaya.
Aminnnnn canimmmmBak bunu unutmustum ben de oyleyim bi sicak basiyo bi üşüyorum bi ayaklarim buz kesiyo corap giyiyorum olmuyo terliyorum bu defa Allahim sana da nasip etsin insallah
Araya girip duruyorum ama trombofili genel adı testlerinAçıkçası bir çok yerde görmüştüm, bu pıhtılaşma olayı düşüğe sebep olmuş, testi de düşükten sonra istemişler. Daha tedaviye başlamadan bazı kan tahlilleri istemişti doktor, sarılık vb.. bi çok şeyi içeren, onların arasında var mı acaba evde bir bakayım. Bilimsel adını hatırlar mısın?
canım şimdi baktım.Açıkçası bir çok yerde görmüştüm, bu pıhtılaşma olayı düşüğe sebep olmuş, testi de düşükten sonra istemişler. Daha tedaviye başlamadan bazı kan tahlilleri istemişti doktor, sarılık vb.. bi çok şeyi içeren, onların arasında var mı acaba evde bir bakayım. Bilimsel adını hatırlar mısın?
Gecmiş olsun Cnm kasık agrısı normal bde sayın da gayet güzel ondan olabilir ağrı kesici al vermişlerdir mutlaka reçeteKızlar opu tamam. 18 yumurta toplandı bir ay donacaklar. Ama inanılmaz kasik ağrısı var normal mı
Herseyde bir hayır vardır Canım öyle düşün geç olsun güç olmasın daha verimli bir Zamanında yapılır inşArkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş![]()
Merak ettim, görüşebildin mi?işte 12 aralıkta yumurta toplandı 16 aralık transfer 4.gün oluyor di mi
Bence normal, benden 5 toplanmıştı ona rağmen çok az da olsa acısı oluyordu. 18 baya iyi bir sayı maşallah ama boşuna bize narkoz vermiyorlar, neticede toplama işlemi hırpalıyor o kısımlarıKızlar opu tamam. 18 yumurta toplandı bir ay donacaklar. Ama inanılmaz kasik ağrısı var normal mı