• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Kizlar bende geri kalan yumoslarimi dondurmak istiyorum. Dikkat etmem gerek bisey varmi. Bu konu da hic bir bilgim yok

Canm transferin olduğu gün dondurmuslardi bizimkini bizim yaptığımız birşey yok sadece para veriyoruz donsun diye

Canm transferin olduğu gün dondurmuslardi bizimkini bizim yaptığımız birşey yok sadece para veriyoruz donsun diye
Biz de dondurmak istedik sizi ararız dediler ama malesef dondurulacak embriyo kalmadı 3 tane vardı kalan ama malesef olmadı..

ya canıediyorum2 günüm afedersin gaz ile düşürücem cocugu ben bole bırsey gormedım duphalaca ıcıyorum oda tuvalaetten cok gaz cıkartıyor korkuyorum cocugu dusurcem :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ay bendede var o tatlm ya.birde yediklerime o kafar dikkat ediyorum yinede wc m gelmedi iki gundur umarım kabız olmam

OYLE CANIM BENDE HEYECANLA ANESTESIYE GIRDI ZATEN BIR TANE YUMURTA OLUSMUSTU CUMA BAKTILAR 16 MM OLMUS PAZARTESİ ALALIM DEDILER CUMARTESI BACAK IGNENI SON KEZ VUR DEDILER BIRDE CUMARTESI 23:45 CATLATMANI VUR DEDILER HEPSINI HARFIYEN YAPTIM PAZARTESI SABAH 10 ALDILAR ICERI 34 SAATTI VE BAYILTMISLAR USG BAKTIKLARINDA YUMURTANIN CATLADIGINI GORMUSLER VE NEYSE BEN AYILDIM VE BANA HEMSIRE JELLERI BILE ANLATTI BENDE DEDIM IYI BOZUK YADA BOS CIKMAMIS FOLIKULUM SONRA ARK EVINE GITTIM YAKINDI HASTANEYE HANIMEFENDI BEN YOKTUM ORDA KARISIKLIGA GELMIS SIZE IUSLEM BILE YAPILMAMIS YUMURTA CATLAMIS OVELE OLMUS PARANIZI IADE ALABILIRSINIZ DEDI YA DUNYAM YIKILDI AGLA AGLA AGLA SANSIMA UZULDUM CEKEN BILIR BU DURUMU 7 GUN YUMURTAM OLUSMASITI VE 7 GUNDEN SONRA 1 TANE UMUDUM OLMUSTU BASKA BIR DOKTORA SORDUM BAZI DURUMLARDA 20 24 SAATTE TOPLAMDA OLABILIYOR DEDILER VE DEVLLETDEKI 1 HAKKIMDA GITTI DURUMUM OLSA ZATEN OZELLE GIDERDIM 1 HAKKIM HIC BIR ISLEM OLMADAN YANDI DEVLLETEN ALDIGIMA RAGMEN ILACLARI 800 DEVELETIN ODEDIKLERI TUTTU SONRA ILACLARI UZATTILAR CEBIMDENDE 1300 TL VERDIM 2100 TL BULDU DUSUNUN OZELDE OLSA NE OLUCAK VE SUBATTA TEKARAR CAGIRDILAR YUMURTALARIMDA AZDI BELKI OLSA OLMAYACAKTI 1 TANEYDI AMA GENEDE O AMELIYATHANE VE HEMSIRENIN OBURLERIYLE KONUSMADAN ILACLARI ANLATMASI BOZUNA UMUT OLDU

Geçmiş olsun canim çok üzüldüm ne kadar pislikler ya bizim umutlarimizi düşünen yok bu ne işgüzarlik

Arkadaslar bugun transfer sonrasi 9. günüm idrar testi yaptim silik çizgi cikti beklemiyordum bakabilirmisiniz 3.gün embriyosuydu..

Eklentiler

• 20151224_123133.jpg
    20151224_123133.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 49
Kan vermeye gidiyorum dua edin nolur eşim de git dedi Hic belirtim yok gibiydi o yüzden şasirdim hep belirti arayip duruyordum Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

Back