tosun788 bayadır gözükmüyor. İyi misin canım yaaa? Merak ettik, moralleri biraz toparlayabildin mi?benimde 4 ocak benide ekleyiiiiinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tosun788 bayadır gözükmüyor. İyi misin canım yaaa? Merak ettik, moralleri biraz toparlayabildin mi?benimde 4 ocak benide ekleyiiiiinn
Canm koyulasmis kendine eziyet etme git ver kanı kesin var benceEki Görüntüle 1726573
Kislaaarrrrr gorebiliyomusunuzzzzzzzzz
Yok diyo manyak kocccaaaaaaammmmmmmCanm koyulasmis kendine eziyet etme git ver kanı kesin var bence
Kizlar bende geri kalan yumoslarimi dondurmak istiyorum. Dikkat etmem gerek bisey varmi. Bu konu da hic bir bilgim yok
Biz de dondurmak istedik sizi ararız dediler ama malesef dondurulacak embriyo kalmadı 3 tane vardı kalan ama malesef olmadı..Canm transferin olduğu gün dondurmuslardi bizimkini bizim yaptığımız birşey yok sadece para veriyoruz donsun diye
ya canıediyorum2 günüm afedersin gaz ile düşürücem cocugu ben bole bırsey gormedım duphalaca ıcıyorum oda tuvalaetten cok gaz cıkartıyor korkuyorum cocugu dusurcem
OYLE CANIM BENDE HEYECANLA ANESTESIYE GIRDI ZATEN BIR TANE YUMURTA OLUSMUSTU CUMA BAKTILAR 16 MM OLMUS PAZARTESİ ALALIM DEDILER CUMARTESI BACAK IGNENI SON KEZ VUR DEDILER BIRDE CUMARTESI 23:45 CATLATMANI VUR DEDILER HEPSINI HARFIYEN YAPTIM PAZARTESI SABAH 10 ALDILAR ICERI 34 SAATTI VE BAYILTMISLAR USG BAKTIKLARINDA YUMURTANIN CATLADIGINI GORMUSLER VE NEYSE BEN AYILDIM VE BANA HEMSIRE JELLERI BILE ANLATTI BENDE DEDIM IYI BOZUK YADA BOS CIKMAMIS FOLIKULUM SONRA ARK EVINE GITTIM YAKINDI HASTANEYE HANIMEFENDI BEN YOKTUM ORDA KARISIKLIGA GELMIS SIZE IUSLEM BILE YAPILMAMIS YUMURTA CATLAMIS OVELE OLMUS PARANIZI IADE ALABILIRSINIZ DEDI YA DUNYAM YIKILDI AGLA AGLA AGLA SANSIMA UZULDUM CEKEN BILIR BU DURUMU 7 GUN YUMURTAM OLUSMASITI VE 7 GUNDEN SONRA 1 TANE UMUDUM OLMUSTU BASKA BIR DOKTORA SORDUM BAZI DURUMLARDA 20 24 SAATTE TOPLAMDA OLABILIYOR DEDILER VE DEVLLETDEKI 1 HAKKIMDA GITTI DURUMUM OLSA ZATEN OZELLE GIDERDIM 1 HAKKIM HIC BIR ISLEM OLMADAN YANDI DEVLLETEN ALDIGIMA RAGMEN ILACLARI 800 DEVELETIN ODEDIKLERI TUTTU SONRA ILACLARI UZATTILAR CEBIMDENDE 1300 TL VERDIM 2100 TL BULDU DUSUNUN OZELDE OLSA NE OLUCAK VE SUBATTA TEKARAR CAGIRDILAR YUMURTALARIMDA AZDI BELKI OLSA OLMAYACAKTI 1 TANEYDI AMA GENEDE O AMELIYATHANE VE HEMSIRENIN OBURLERIYLE KONUSMADAN ILACLARI ANLATMASI BOZUNA UMUT OLDU
Biz de dondurmak istedik sizi ararız dediler ama malesef dondurulacak embriyo kalmadı 3 tane vardı kalan ama malesef olmadı..
Süper Cnm hamilesin teste göre kan testi yaptır aklın kalmasın hicArkadaslar bugun transfer sonrasi 9. günüm idrar testi yaptim silik çizgi cikti beklemiyordum bakabilirmisiniz 3.gün embriyosuydu..
Masallah kocan izin veriyosa yaptirArkadaslar bugun transfer sonrasi 9. günüm idrar testi yaptim silik çizgi cikti beklemiyordum bakabilirmisiniz 3.gün embriyosuydu..
Catlatma ignesinden 10 yada 15 gun gectiyse innnsaaalllahhhhh pozitifArkadaslar bugun transfer sonrasi 9. günüm idrar testi yaptim silik çizgi cikti beklemiyordum bakabilirmisiniz 3.gün embriyosuydu..
maşallah hamilesiniz benm yarm 8.ci gün çok heycnlym dua edn nolr bnda bnde görim bu czgyiArkadaslar bugun transfer sonrasi 9. günüm idrar testi yaptim silik çizgi cikti beklemiyordum bakabilirmisiniz 3.gün embriyosuydu..
Korkma hic durduk yere böyle koyu çıkar mı hic istersen tekrarla testi ama bence en garantisi kan testi sen bilirsin yineBenim dondurulmus embriyo kondu catlatma ignesi en son 2 ay once yapilmisti kan testi kaptirsam mi ayy heyecan yaptim korkuyorum
Hamilesinnnn masallahhh vallahi git test yaptir benim koca izin vermiyoBenim dondurulmus embriyo kondu catlatma ignesi en son 2 ay once yapilmisti kan testi kaptirsam mi ayy heyecan yaptim korkuyorum
Peki kac tane konduBenim dondurulmus embriyo kondu catlatma ignesi en son 2 ay once yapilmisti kan testi kaptirsam mi ayy heyecan yaptim korkuyorum
Bizede haber veeeerrrrrrrBenim dondurulmus embriyo kondu catlatma ignesi en son 2 ay once yapilmisti kan testi kaptirsam mi ayy heyecan yaptim korkuyorum