• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

bende öyle biliyordum ne bu şimdi 5 günde anlamadım
sevinemiyorum
Kaç embriyo transfer edildi? Ya çoğul gebelik olabilir kimyasal gebelikte bu kdr yüksek değer duymadım hiç Allah korusun dış gebelik olduğunda da yüksek çıkarmış sen en iyisi doktorunu ara hemen

Kaç embriyo transfer edildi? Ya çoğul gebelik olabilir kimyasal gebelikte bu kdr yüksek değer duymadım hiç Allah korusun dış gebelik olduğunda da yüksek çıkarmış sen en iyisi doktorunu ara hemen

1 transfer ben arayayım teşekkürler
yani 5.gün beklemeyip ypınca böyle kafa gitti
12.beklesene di mi

Cnm bence bu kdr takılma o testlere gerekli olduğunda yapılmış zaten. Bebeğin de tutundu sana sorun olsa gebelik oluşmazdı düşünme bunları keseyi görmeye gittiğinde Zaman'la gereken seyler yapılır bence tabi tecrübeli olanlar varsa daha net bse söylerler Cnm sana
Doğru söylüyorsun canım ya. Ben bu süreçte doktorla hiç birebir bişeyler konuşmadım, ihtiyaç da olmadı, şimdi sonuçlar falan alındı yine görmedim hiç ya kafama takıldı. Neticede bin çeşit hastaları var, bu konuda dünya kadar tecrübeleri var, gerekli olsa söylerlerdi herhalde ;)

Benim bugun 9. Gunum 3. denememdi ilki kimyasal oldu ikincisi hic tutmadi bu dondurulmus tek embriyo endometriozis hastasiyim 9 cm kistim var cok umutlu degildim dedim ya ama sukurler olsun dilerim 2 gun sonra artar degerim..

Merhaba kizlar..bende test gunumu bekliyorum..Bugun transfer gunu haric 5.gün belirtim yok sizde durum nasi
Merhaba.. Benm de 8. Günüm batmalar oluyor bazen birde bel ve bacak Ağrı'm var ama ilaçlardan muhtemelen. Kalp çarpıntısı var bde göğüslerim agrıyor ilaçlardan olabilir belirti olmayabiliyor çok takılma belirtilere Can'ım

merhabalar ben bişey danışabilir miyim sizlere
ilk tüp bebek denemem ve kafam karıştı
12 aralıkta yumurta toplama yapıldı
16 aralıkta embriyo transferi yapıldı
21 aralıkta bhcg 229
23 aralık bhcg 538
normal mi bunlar
ayy canım ne güzel hamilesin :) herşey yolunda gidiyor. doktorunla da paylaşman gerek zaten. normal olduğunu doktorunda demiştir.

Merhaba.. Benm de 8. Günüm batmalar oluyor bazen birde bel ve bacak Ağrı'm var ama ilaçlardan muhtemelen. Kalp çarpıntısı var bde göğüslerim agrıyor ilaçlardan olabilir belirti olmayabiliyor çok takılma belirtilere Can'ım
Evet ilaclardan benimde gögüsler sis ve agriyo ama belirti icin erken sanirim haklisin..

Di mi ya, kafama takıldı benim de, neyse önemli bi durum olsa isterlerdi diye düşünüyorum ama bi yandan da biz dürtmeden sorgulamayacaklar mı bu doktorlar diye de aklıma gelmiyor değil :)
canım bende tedaviye başlarken istenilen hormon e2 progesteron ve lh tı. bi de pıhtılaşma testi istemişlerdi

Benim bugun 9. Gunum 3. denememdi ilki kimyasal oldu ikincisi hic tutmadi bu dondurulmus tek embriyo endometriozis hastasiyim 9 cm kistim var cok umutlu degildim dedim ya ama sukurler olsun dilerim 2 gun sonra artar degerim..
9.gün için güzel bi değer cnm tebrkler :)

sormadım ulaşamadım
kimyasal falan olabilir mi
Benim okuyup duyduğum kadarıyla kimyasal için artış olmaması gerekiyor iki ya da üç test arasında. Senin gayet güzel artmış, sadece bu kadar erken çıkması ilginç, sen doktoruna ulaşınca bir sor, bize de haber ver

Benim okuyup duyduğum kadarıyla kimyasal için artış olmaması gerekiyor iki ya da üç test arasında. Senin gayet güzel artmış, sadece bu kadar erken çıkması ilginç, sen doktoruna ulaşınca bir sor, bize de haber ver

bi tanıdığım da yaptırıyor değerler tabi 5.gün değil o 12.güne kadar bekliyor hemen hemen yakın yani 5.gün bhcg ile 12.bhcg aynı öyle diyeyim ama hiç bebek olmuyor.
5.gün bhcg hiç duymadım normal gebelikte bile

Belirti olarak ilk gunler daha cok sey yasadim batmalarim oldu 6.gun hafif adet agrisi ve bel agrisi yasadim kisa bir süre birde bir kac kez sol tarafimda bir gerginlik hareket hissettim o kadar.. Gogsumde cok hafif sislik var negatifte bile daha cok sismisti o yuzden olmadi heralde diyordum boyle iste belirtilerle kafayi yedim ama aramayin gercekten hic beklemezken oldu

dış gebelikte böyle yüksek mi olurmuş? aaa bilmiyodum. bişey daha öğrendim sayende canım.

Back