2015 Aralık tüp bebek

Kizlar bende geri kalan yumoslarimi dondurmak istiyorum. Dikkat etmem gerek bisey varmi. Bu konu da hic bir bilgim yok

Canm transferin olduğu gün dondurmuslardi bizimkini bizim yaptığımız birşey yok sadece para veriyoruz donsun diye

Canm transferin olduğu gün dondurmuslardi bizimkini bizim yaptığımız birşey yok sadece para veriyoruz donsun diye
Biz de dondurmak istedik sizi ararız dediler ama malesef dondurulacak embriyo kalmadı 3 tane vardı kalan ama malesef olmadı..

ya canıediyorum2 günüm afedersin gaz ile düşürücem cocugu ben bole bırsey gormedım duphalaca ıcıyorum oda tuvalaetten cok gaz cıkartıyor korkuyorum cocugu dusurcem

Ay bendede var o tatlm ya.birde yediklerime o kafar dikkat ediyorum yinede wc m gelmedi iki gundur umarım kabız olmam

Geçmiş olsun canim çok üzüldüm ne kadar pislikler ya bizim umutlarimizi düşünen yok bu ne işgüzarlik

Arkadaslar bugun transfer sonrasi 9. günüm idrar testi yaptim silik çizgi cikti beklemiyordum bakabilirmisiniz 3.gün embriyosuydu..

Eklentiler

• 20151224_123133.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 49
Benim dondurulmus embriyo kondu catlatma ignesi en son 2 ay once yapilmisti kan testi kaptirsam mi ayy heyecan yaptim korkuyorum

Kan vermeye gidiyorum dua edin nolur eşim de git dedi Hic belirtim yok gibiydi o yüzden şasirdim hep belirti arayip duruyordum Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…