• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

ya canım benım 2 günüm afedersin gaz ile düşürücem cocugu ben bole bırsey gormedım duphalaca ıcıyorum oda tuvalaetten cok gaz cıkartıyor korkuyorum cocugu dusurcem :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
İlk tedavimde bana da duphalac vermiş lerdi. Bu defa vermediler ama iyiki de içmiyorum. Aç karnına 3 kuru kayısı üstüne 1 bardak ılık su çok şükür şuruba gerek kalmadı.

ya canım benım 2 günüm afedersin gaz ile düşürücem cocugu ben bole bırsey gormedım duphalaca ıcıyorum oda tuvalaetten cok gaz cıkartıyor korkuyorum cocugu dusurcem :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Yaa ewet ben transferden beri cekiyorum afedersin kabiz olmamak lazimmis ama buda az degilki minik gazlar degil sanki biyer yirtilio korkuom vala buse olcak due:KK43::KK43:

İlk tedavimde bana da duphalac vermiş lerdi. Bu defa vermediler ama iyiki de içmiyorum. Aç karnına 3 kuru kayısı üstüne 1 bardak ılık su çok şükür şuruba gerek kalmadı.
Aynen Canım sabah aç karnına kayısı üstüne bir bardak su ilaçtan iyi gerçekten ben genelde sıkıntı yasardım şimdi sıfır sıkıntı çok rahatım :KK76:

gerçekten sinir oluyorum ebru_ko ebru_ko bukadar düşüncesiz ya nasıl bi doktor hasta ilişkisi Allah ıslah etsin
OYLE CANIM BENDE HEYECANLA ANESTESIYE GIRDI ZATEN BIR TANE YUMURTA OLUSMUSTU CUMA BAKTILAR 16 MM OLMUS PAZARTESİ ALALIM DEDILER CUMARTESI BACAK IGNENI SON KEZ VUR DEDILER BIRDE CUMARTESI 23:45 CATLATMANI VUR DEDILER HEPSINI HARFIYEN YAPTIM PAZARTESI SABAH 10 ALDILAR ICERI 34 SAATTI VE BAYILTMISLAR USG BAKTIKLARINDA YUMURTANIN CATLADIGINI GORMUSLER VE NEYSE BEN AYILDIM VE BANA HEMSIRE JELLERI BILE ANLATTI BENDE DEDIM IYI BOZUK YADA BOS CIKMAMIS FOLIKULUM SONRA ARK EVINE GITTIM YAKINDI HASTANEYE HANIMEFENDI BEN YOKTUM ORDA KARISIKLIGA GELMIS SIZE IUSLEM BILE YAPILMAMIS YUMURTA CATLAMIS OVELE OLMUS PARANIZI IADE ALABILIRSINIZ DEDI YA DUNYAM YIKILDI AGLA AGLA AGLA SANSIMA UZULDUM CEKEN BILIR BU DURUMU 7 GUN YUMURTAM OLUSMASITI VE 7 GUNDEN SONRA 1 TANE UMUDUM OLMUSTU BASKA BIR DOKTORA SORDUM BAZI DURUMLARDA 20 24 SAATTE TOPLAMDA OLABILIYOR DEDILER VE DEVLLETDEKI 1 HAKKIMDA GITTI DURUMUM OLSA ZATEN OZELLE GIDERDIM 1 HAKKIM HIC BIR ISLEM OLMADAN YANDI DEVLLETEN ALDIGIMA RAGMEN ILACLARI 800 DEVELETIN ODEDIKLERI TUTTU SONRA ILACLARI UZATTILAR CEBIMDENDE 1300 TL VERDIM 2100 TL BULDU DUSUNUN OZELDE OLSA NE OLUCAK VE SUBATTA TEKARAR CAGIRDILAR YUMURTALARIMDA AZDI BELKI OLSA OLMAYACAKTI 1 TANEYDI AMA GENEDE O AMELIYATHANE VE HEMSIRENIN OBURLERIYLE KONUSMADAN ILACLARI ANLATMASI BOZUNA UMUT OLDU

Üzüldüm Canım zaten zor bir süreç yaşıyoruz ama malesef çalışanlar her duruma alıştığı için hiç hassasiyet göstermiyorlar. İnşallah şubatta istediğin sonucu alırsın canım hayırlısı demekten başka söyleyecek birşey yok.
AYNEN OYLE BACIM DIYECEK KELIMLER BOGAZIMDA DUGUMLENDI SANSIMA UZULDUM AMA SUBATTA IYI OLUR UMARIM 1 YUMURTAM OLMUSTU UMARIM SUVBATTA BIRAZ DAHA FAZLA OLUR TESEKKUR EDERIM DUSUNCELERIN ICINDE

Canım kendiliğinden çatlamaması için iğne vermediler mi benimde yarın son ultrason ama kendi çatlamasın yumurta toplamaya kadar diye iğne verdi
CANIM OVİTRELLİ VERDILER 250 LIK VURULDUM CUMARTESI GECESI 23,45 BIRDE BACAK IGNEM VARDI CETRODİ AMA ONLARA RAGMEN YUMURTA TOPLAMA GUNU PAZARTESI MALESEF YUMURTA ERKEN CALAMISTI HICBIR ISLEM YAPILMADI ANESTESI ALDIGIMLA KALDIM

Üzüldüm canim ya ama hep hakkimizda hayırlısı olsun diyoruz o yuzden yola devam canim.. baska merkez arastir istersen canim.. yumurtalar catlamasin diye igne vermedilermi sana cetrotide diye..
Ben dun transfer oldum canim bakalim bizimde tutacakmi..
Allah'im isteyen herkesin kucagini doldursun insallah
CANIM VERDILER CETRODI 7 GUN KULLANDIM CUMARTESI SABAH EN SONUNCUYU KULLANDIM O GECEDE 23:45 CATLATMAYI YAPTIM ISTE NASIPTEN OTESI YOK BILMIYORUM SENIN ICINDE HAYIRLISI OLSUN

CANIM OVİTRELLİ VERDILER 250 LIK VURULDUM CUMARTESI GECESI 23,45 BIRDE BACAK IGNEM VARDI CETRODİ AMA ONLARA RAGMEN YUMURTA TOPLAMA GUNU PAZARTESI MALESEF YUMURTA ERKEN CALAMISTI HICBIR ISLEM YAPILMADI ANESTESI ALDIGIMLA KALDIM
Hay Allah yaa çok geçmiş olsun bende endişelendim şimdi benimde yarın kontrol pazarteside yumurtaları toplarız muhtemelen dedi

Haklısın belkide 3 cuma keseyi ya da keseleri görmeden kendimi hazırlamadım böyle bseyi bi evlat için yola çıktık iki koyuldu şimdi ikiye heves edip tek olunca öbürüne üzülürüm falan dye tekmiş gbi konusuyorum
Haberdar et bizi Cuma günü :) çok merak ettim :) bir iki farketmez sağlıklı olsun(lar) da ama insan merak ediyor işte ;)

Back