• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

pazartesı opu vardı ya benım cuma baktılar 16 olmus tek yumurta vardı cumartesı 23,45 catlatma ıgnesı yap dedıler yaptım pazartesı gıttım anestesıyı alkdım o stresı yasadım cıktıgımda bırsey demedıler karısıklık olmus o arada telefonla aradılar hıc toplama yapılmadı ovele olmus catlamıs yumurtam bulamadıkları ıcın usg bakmıslar benı uyuttuklarında ve tabı ben yıkıldım 1 hakkımda gıttı yandı subata gel dedıler tekrar subatta denıyecem ıste sen ne yapıyorsun
Çok üzüldüm arkadasım cdden bu ne sorumsuzluk düşüncesizlik ya!bende Eylül'de gtmiştim tüp bebeğe başlıcaktım 100 lira muayene ücretini aldılar ultrasonla baktılar sonrada bu ay tatile çıkıyoruz ekip olarak tüp bebeğe baslıyamayız zaten gençsiniz önümüzdeki ay gelin dediler yemin ediyorum sıkıcaktım boğazlarını !

pazartesı opu vardı ya benım cuma baktılar 16 olmus tek yumurta vardı cumartesı 23,45 catlatma ıgnesı yap dedıler yaptım pazartesı gıttım anestesıyı alkdım o stresı yasadım cıktıgımda bırsey demedıler karısıklık olmus o arada telefonla aradılar hıc toplama yapılmadı ovele olmus catlamıs yumurtam bulamadıkları ıcın usg bakmıslar benı uyuttuklarında ve tabı ben yıkıldım 1 hakkımda gıttı yandı subata gel dedıler tekrar subatta denıyecem ıste sen ne yapıyorsun
Üzüldüm canim ya ama hep hakkimizda hayırlısı olsun diyoruz o yuzden yola devam canim.. baska merkez arastir istersen canim.. yumurtalar catlamasin diye igne vermedilermi sana cetrotide diye..
Ben dun transfer oldum canim bakalim bizimde tutacakmi..
Allah'im isteyen herkesin kucagini doldursun insallah

genetik ne sorun varmıs canım. bizimde genetike baktılar sorun yok ama bebiştemi varmıs
Esimin 14. Kromozomunda artismi ne varmis onu bile bile 3.tup bebegi yapti dr olmadi
Bes yil ara verdik artik yaptirmayacaktim kayinbabam kabeden tel acti ortada bisey yokken bidaha yaptirin diye nolduysa adam ruyasinda gordu herhalde iste bu yil basladik 7 embriyondan iki tanesi tem z cikti takdiri ilahi

embriolara yapıldı yanı genetık test banada pgt yapıcaktı ama doktorum embrıolarda bı sorun yok sızın genetıkınız temız dedı yapmadı 5.gün oldugu ıcınde bıdaha cozup dondurmkata ıstmedı ınsallah öyl ebır sorun yoktur bebeklerımde

embriolara yapıldı yanı genetık test banada pgt yapıcaktı ama doktorum embrıolarda bı sorun yok sızın genetıkınız temız dedı yapmadı 5.gün oldugu ıcınde bıdaha cozup dondurmkata ıstmedı ınsallah öyl ebır sorun yoktur bebeklerımde
Embriyolar donmadan hucre aldilar ole baktilar
Gonlunu ferah tut canim insallah yoktur

işte benım ilk dondurudklarında bakmadılar 7 tane dondurduk sımdıde 5 gun ıcın çözüp hucre alıp tekrrar göndermeyi mantıklı bulmadı doktorum

Kizlar bende geri kalan yumoslarimi dondurmak istiyorum. Dikkat etmem gerek bisey varmi. Bu konu da hic bir bilgim yok

işte benım ilk dondurudklarında bakmadılar 7 tane dondurduk sımdıde 5 gun ıcın çözüp hucre alıp tekrrar göndermeyi mantıklı bulmadı doktorum
Bir bildigi vardir belki cozulup tekrar donarsa kayip yasarsin ama dr biseyi biliyorda soyluyor sana kalbini ferah tut Alkah ol dedikten sonra canim

bende öyle düşünmek istedim ve transferı kabul ettım canım . şimdi ilaçlarla desteklıyor doktora gore rahim bebegı besleyemıo dıe ılaclarımın adetı dozu arttı hep iğne kullanıyorum. afedersın götümün üstüne oturamıyorum :(

zeynep4 zeynep4 cnm belirtin var mı biraz paylaşır mısın farklı hissettiğin durumları
Transfer gununden sonra sol kasigimda batmalar oldu o hic gitmedi zaten sonra sol bacagim bir gece boyu agridi
Besinci gun felan rahmim gidiklandi ilk kez yasadim cok garipti bu kadar hatirliyorum canlarim

Transfer gununden sonra sol kasigimda batmalar oldu o hic gitmedi zaten sonra sol bacagim bir gece boyu agridi
Besinci gun felan rahmim gidiklandi ilk kez yasadim cok garipti bu kadar hatirliyorum canlarim
Teşekkür ederim Cnm bacak Ağrısı bnm de çok var ama iğneden oluyor yan etkisi varmış eklem agrısı yapıyormuş batmalar bende de oluyor umutlanmaya çalışıyorum senden duyduklarımla:KK49::KK49:

Back