• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Ne güzel olmuş iki tane çok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah Canm şimdi bekleme zamanı günlerin su gibi aksın pozitif sonucuna tez kavuş inşallah :KK39:
Valla ben cok kararsizdim dr.la konusmayi bile unutmustum en son aklima geldi sormak iki tane dedi bana kalsa ben karar veremezdim hayirlisi bakalim. Amin canim Sağol ;)

Arkadaşlar acil Bi durum!!!
Bugün sabah 11 de adet oldum hemen merkezi aradım yarın için randevu aldım ama daha önce başıma gelmeyen bişey geldi adetim kesildi yani normalde ilk görürüm karnım ağrır ve devamı hemen gelirdi şimdi ben yarın gideyim mi gitmeyeyim mi merkeze
Canim sen dr. Git bence utrasonda gozukuyo icerde kanin varsa

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız Bende tedavinin bugün altıncı günündeyim bir aksilik çıkmazsa haftaya transferim tamamlanmış olucak çok heyecanlıyım
Hosgeldin Cnm hayırlı olsun tedavin inş pozitifi görürsün ;)

Ben de ikinci kan testimi yaptırmayı bekliyorum. Hep bir bekleyiş işte. İnşallah bir sorun olmaz ikincisinde de iyi sonuç çıkar, şimdide onun heyecanı var :KK66:
Icini ferah tutttt herseycok iyi gidicek. Eniyiye odaklan ve hayal kur.. harika gunler seni sizi bekliyor ;)) onalrin hayaliyle huzur bul ve pozitif ol tatlim..

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız Bende tedavinin bugün altıncı günündeyim bir aksilik çıkmazsa haftaya transferim tamamlanmış olucak çok heyecanlıyım
  • Aramıza hoşgeldin. Umarım herşey gönlünce olur tez zamanda pozitifi görürsün.:KK15::anneadayı:

Sagol canim gozum gibi bakiyorum :)
Operasyon kolaydi ama bu sefer rahime sokulan o demir canimi cok acitti kendimi kastigim icin herhalde.
Yasaklar deniz küvet hamam yasak kabiz ishal olmak yasak iliski yasak. Bugun evde dinlen dediler diger günler normal hayatiniza donebilirsiniz dediler agir seyler kaldirmamak sartiyla.. bu kadar canim.. :)) sen ne yaptin
Allah bersberinde olsun canimm bebisler gelicek insallahhh

Kızlar merak ettiğim bişey var? Tedavi boyunca kilo aldınız mı? Ben iğne vuruluyorum ve bildiginiz şiştim yüzüklerim olmuyor :( sizde durum nedir, ne yediniz ne içtiniz tedavi döneminde ?

Kızlar merak ettiğim bişey var? Tedavi boyunca kilo aldınız mı? Ben iğne vuruluyorum ve bildiginiz şiştim yüzüklerim olmuyor :KK43: sizde durum nedir, ne yediniz ne içtiniz tedavi döneminde ?
Göbek yaptım ama o kadar parmakları falan sıkıntı yok çok şükür ☺☺ zayıf olmama rağmen diyet verdiler canım verdikleri menü dışına çıkamıyorum açım aççç :kk77::kk77::KK53:

Göbek yaptım ama o kadar parmakları falan sıkıntı yok çok şükür ☺☺ zayıf olmama rağmen diyet verdiler canım verdikleri menü dışına çıkamıyorum açım aççç :kk77::kk77::KK53:
Aaa ne gzl diyet vermişler sana rica etsem fotoğraf çekip paylaşırmısın bizimle?

Kızlar merak ettiğim bişey var? Tedavi boyunca kilo aldınız mı? Ben iğne vuruluyorum ve bildiginiz şiştim yüzüklerim olmuyor :KK43: sizde durum nedir, ne yediniz ne içtiniz tedavi döneminde ?
Bende göbek var onun dışında normal şimdilik çok abartmadım yeme işini sadece ek ara öğünler koydum ananas ceviz badem gibi onun dışında her zaman yedigim gibi Ekmek az yerim genelde o kurtarıyor bence ;) ilaçlar şişkinlik yapıyor malesef

Ben de çok şişmiştim. Hatta buradaki arkadaşlar bol su içmemi önermişlerdi, ancak o şekilde bir kısmını atabildim. Öyle şişmiştimki son ultrason randevuduna giderken merdivenle çıkayım dedim bacaklarımı zor büküyordum :))) transfer sonrası rahatlamaya başlamıştım ben ama az da olsa göbek kısmımda kaldı, hiç göbeğim olmamıştı benim bir değişik geliyo. Bolca su içmeyi ihmal etme ;)

Bende göbek var onun dışında normal şimdilik çok abartmadım yeme işini sadece ek ara öğünler koydum ananas ceviz badem gibi onun dışında her zaman yedigim gibi Ekmek az yerim genelde o kurtarıyor bence :KK66: ilaçlar şişkinlik yapıyor malesef
Göbek normal bence okadar iğneden sonra... Bende az yiyorum ekmegi ama o şişkinlik var nedense :(

Back