- 4 Eylül 2013
- 325
- 239
- 103
Son adet tarihinden hesaplandigi icin canimya canım sen nasıl ^haftalkık oluyorsun hamıle takvımınde 4 haftalık baslıyor ya hamılelık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son adet tarihinden hesaplandigi icin canimya canım sen nasıl ^haftalkık oluyorsun hamıle takvımınde 4 haftalık baslıyor ya hamılelık
Valla ben cok kararsizdim dr.la konusmayi bile unutmustum en son aklima geldi sormak iki tane dedi bana kalsa ben karar veremezdim hayirlisi bakalim. Amin canim SağolNe güzel olmuş iki tane çok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah Canm şimdi bekleme zamanı günlerin su gibi aksın pozitif sonucuna tez kavuş inşallah
Canim sen dr. Git bence utrasonda gozukuyo icerde kanin varsaArkadaşlar acil Bi durum!!!
Bugün sabah 11 de adet oldum hemen merkezi aradım yarın için randevu aldım ama daha önce başıma gelmeyen bişey geldi adetim kesildi yani normalde ilk görürüm karnım ağrır ve devamı hemen gelirdi şimdi ben yarın gideyim mi gitmeyeyim mi merkeze
Amin canim Sağol.. seni de biran once yeniden aramizda gorelimcanimm hosgeldin.gozun aydin bakalim. hersey gonlune gore olsun insallah:)
Sana kac tane yapacaklar canim. Sagol hepimiz kucağıma za alalim inşallah. . Evet safak 12Ayyy canim iki bebişin de tutunsun annelerine hayirlisiyla kucağına almak nasip olsun insaallah. Benim de transferim yarın. Ne güzel beraber gün sayacagiz nasipse
Hosgeldin Cnm hayırlı olsun tedavin inş pozitifi görürsünArkadaşlar bende aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız Bende tedavinin bugün altıncı günündeyim bir aksilik çıkmazsa haftaya transferim tamamlanmış olucak çok heyecanlıyım
Icini ferah tutttt herseycok iyi gidicek. Eniyiye odaklan ve hayal kur.. harika gunler seni sizi bekliyor ) onalrin hayaliyle huzur bul ve pozitif ol tatlim..Ben de ikinci kan testimi yaptırmayı bekliyorum. Hep bir bekleyiş işte. İnşallah bir sorun olmaz ikincisinde de iyi sonuç çıkar, şimdide onun heyecanı var
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız Bende tedavinin bugün altıncı günündeyim bir aksilik çıkmazsa haftaya transferim tamamlanmış olucak çok heyecanlıyım
Allah bersberinde olsun canimm bebisler gelicek insallahhhSagol canim gozum gibi bakiyorum :)
Operasyon kolaydi ama bu sefer rahime sokulan o demir canimi cok acitti kendimi kastigim icin herhalde.
Yasaklar deniz küvet hamam yasak kabiz ishal olmak yasak iliski yasak. Bugun evde dinlen dediler diger günler normal hayatiniza donebilirsiniz dediler agir seyler kaldirmamak sartiyla.. bu kadar canim.. :)) sen ne yaptin
Canım bende öyle oldum doktor erteledi transfer i hattaKızlar merak ettiğim bişey var? Tedavi boyunca kilo aldınız mı? Ben iğne vuruluyorum ve bildiginiz şiştim yüzüklerim olmuyor sizde durum nedir, ne yediniz ne içtiniz tedavi döneminde ?
Göbek yaptım ama o kadar parmakları falan sıkıntı yok çok şükür ☺☺ zayıf olmama rağmen diyet verdiler canım verdikleri menü dışına çıkamıyorum açım açççKızlar merak ettiğim bişey var? Tedavi boyunca kilo aldınız mı? Ben iğne vuruluyorum ve bildiginiz şiştim yüzüklerim olmuyor sizde durum nedir, ne yediniz ne içtiniz tedavi döneminde ?
Kısmetse bana da iki tane transfer edilecek canim insaallahSana kac tane yapacaklar canim. Sagol hepimiz kucağıma za alalim inşallah. . Evet safak 12
Aaa ne gzl diyet vermişler sana rica etsem fotoğraf çekip paylaşırmısın bizimle?Göbek yaptım ama o kadar parmakları falan sıkıntı yok çok şükür ☺☺ zayıf olmama rağmen diyet verdiler canım verdikleri menü dışına çıkamıyorum açım aççç
Foto paylaşmayı beceremedim ben burdan yaa ama anlatabilirim istersenAaa ne gzl diyet vermişler sana rica etsem fotoğraf çekip paylaşırmısın bizimle?
Olur cnm seni yormak istemem ama anlatırsan sevinirimFoto paylaşmayı beceremedim ben burdan yaa ama anlatabilirim istersen
Bende göbek var onun dışında normal şimdilik çok abartmadım yeme işini sadece ek ara öğünler koydum ananas ceviz badem gibi onun dışında her zaman yedigim gibi Ekmek az yerim genelde o kurtarıyor bence ilaçlar şişkinlik yapıyor malesefKızlar merak ettiğim bişey var? Tedavi boyunca kilo aldınız mı? Ben iğne vuruluyorum ve bildiginiz şiştim yüzüklerim olmuyor sizde durum nedir, ne yediniz ne içtiniz tedavi döneminde ?
Ben de çok şişmiştim. Hatta buradaki arkadaşlar bol su içmemi önermişlerdi, ancak o şekilde bir kısmını atabildim. Öyle şişmiştimki son ultrason randevuduna giderken merdivenle çıkayım dedim bacaklarımı zor büküyordum :))) transfer sonrası rahatlamaya başlamıştım ben ama az da olsa göbek kısmımda kaldı, hiç göbeğim olmamıştı benim bir değişik geliyo. Bolca su içmeyi ihmal etmeKızlar merak ettiğim bişey var? Tedavi boyunca kilo aldınız mı? Ben iğne vuruluyorum ve bildiginiz şiştim yüzüklerim olmuyor sizde durum nedir, ne yediniz ne içtiniz tedavi döneminde ?
Göbek normal bence okadar iğneden sonra... Bende az yiyorum ekmegi ama o şişkinlik var nedenseBende göbek var onun dışında normal şimdilik çok abartmadım yeme işini sadece ek ara öğünler koydum ananas ceviz badem gibi onun dışında her zaman yedigim gibi Ekmek az yerim genelde o kurtarıyor bence ilaçlar şişkinlik yapıyor malesef