- 2 Aralık 2015
- 2.722
- 4.441
- 53
- 35
Keseleri Gören'e kadar bilemicez galiba bunu :sArkadaslar bugun 22. gun kan testı yaptırdım 5400 cıktı acaba ikiz olma ihtimali varmıdır ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseleri Gören'e kadar bilemicez galiba bunu :sArkadaslar bugun 22. gun kan testı yaptırdım 5400 cıktı acaba ikiz olma ihtimali varmıdır ki?
Ben de ikinci kan testimi yaptırmayı bekliyorum. Hep bir bekleyiş işte. İnşallah bir sorun olmaz ikincisinde de iyi sonuç çıkar, şimdide onun heyecanı varÇok teşekkürler tatlım. Senin nasıl gidiyor heyecannn:)))
canım inan yakın degıl 2.5 saat valla. Ankaraya gidicemTeşekkür ederim Cnm cevap için. Benm 1bucuk saat yol var o yüzden Oray'a gitmem ama test sonuçlarını göndereceğiz istemişlerdi cünkü senin yakın sanırım merkezin gidebiliyorsunuz rahat
Oo seninki daha uzakmış iyi gidiyorsun o kadar yol :)canım inan yakın degıl 2.5 saat valla. Ankaraya gidicem
Keseleri görür görmez haberdar edin, biz de merak ediyoruzKeseleri Gören'e kadar bilemicez galiba bunu :s
canım yeni umutlarla gelsin o zaman bize yeni yıl. inşallah göbüşlerimize bebeklerimiz konsun.Allahım isteyen herkese nasip etsin.maalesef negatif canim benimde.rabbim 2016da kucagimiza almayi nasip etsin artik evlatlarimizi.
Cnm bnm dr um yönlendirmişti başka bir dr ilaçlarım için rapor yazmıştı..Tüp bebek raporu mu yoksa başka bir şekilde mi yani tüp bebek raporu için zamanım yok ama herhangi Bi hastaneden kolay alınabilecek Bi raporsa alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Cnm bende günde 2 adet incir yiyorum, ananas folik asit içeriyormuş günde 2 dilim önerdi drum transfer sonrası içim konuşmuştuk ama ananasıCanik kuru incir ye bide bence. Ben kuru incir ve ananas yiyorum
Amiiiiiiin inşallah gzlim evet beraber gün sayacağız inşallahtedavimiz seninle aynı günlerde devam ediyor inşallah sonuçlarımızda pozitif olur.
Sağol canımCnm bnm dr um yönlendirmişti başka bir dr ilaçlarım için rapor yazmıştı..
Cnm bende günde 2 adet incir yiyorum, ananas folik asit içeriyormuş günde 2 dilim önerdi drum transfer sonrası içim konuşmuştuk ama ananası
Amiiiiiiin inşallah gzlim evet beraber gün sayacağız inşallah
Cnm bnm dr um yönlendirmişti başka bir dr ilaçlarım için rapor yazmıştı..
Cnm bende günde 2 adet incir yiyorum, ananas folik asit içeriyormuş günde 2 dilim önerdi drum transfer sonrası içim konuşmuştuk ama ananası
Amiiiiiiin inşallah gzlim evet beraber gün sayacağız inşallah
Değerden çok adet Günü'nden hesaben 5 haftayı geçmesi bekleniyor değer yüksek olabilir ama kese oluşumunun ve büyüklüğünün belli bi zamana ihtycı varYa kese 1500 u geçince görünmüyor mu. 5000lerde çıkanların Dr.kalmamış mi :S
Değerden çok adet Günü'nden hesaben 5 haftayı geçmesi bekleniyor değer yüksek olabilir ama kese oluşumunun ve büyüklüğünün belli bi zamana ihtycı var
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzelim... Dikkatli bak kuzularına annesi...Ben geldim bebislerimi aldim ve geldimiki tane bebis koydular. Dört gozle pozitif i beklicem.. Allah'IM isteyen herkesi evlatlarina kavuştursun insallah
Sagol canim gozum gibi bakiyorum :)Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzelim... Dikkatli bak kuzularına annesi...
Nasıl geçti operasyon cnm? Müsait olduğunda anlatırmısın? Yasakların nelermiş?
Ben geldim bebislerimi aldim ve geldimiki tane bebis koydular. Dört gozle pozitif i beklicem.. Allah'IM isteyen herkesi evlatlarina kavuştursun insallah
Rica ederm cnm bu topiklerden neler öğreniyoruz walla herkesten Allah Razı olsun herkes her konuda yardımcı olmaya calışıyo ve bugünler daha kolay geciyo bi yerdeHimmm bak bunu bilmiyordum teşekkür ederim
Aynen canım. Ah bide ben kavussam bebislerinde. Daha ilaçların 5.gunundeyim. Kaç gün daha kullanacak acaba. Cuma tekrar kontrl varRica ederm cnm bu topiklerden neler öğreniyoruz walla herkesten Allah Razı olsun herkes her konuda yardımcı olmaya calışıyo ve bugünler daha kolay geciyo bi yerde