2015 Aralık tüp bebek

Maşallah cnm bnm yerimede sev kuzucukları
Cnm bnm yarın kontrolüm var bakacağız nekadar büyümüşler bu yumoşlar... Heyacanla bekliyorum yavrularıma kavuşacağım günü hadi sen bol bol dinlen kendini sıcak tut cnm bnm..

Sagol canim sende dikkat et kendine. Büyümüştur inşallah sende kavus bebislerine insallah :)

Ben geldim bebislerimi aldim ve geldimiki tane bebis koydular. Dört gozle pozitif i beklicem.. Allah'IM isteyen herkesi evlatlarina kavuştursun insallah
Ne güzel olmuş iki tane çok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah Canm şimdi bekleme zamanı günlerin su gibi aksın pozitif sonucuna tez kavuş inşallah

Arkadaşlar acil Bi durum!!!
Bugün sabah 11 de adet oldum hemen merkezi aradım yarın için randevu aldım ama daha önce başıma gelmeyen bişey geldi adetim kesildi yani normalde ilk görürüm karnım ağrır ve devamı hemen gelirdi şimdi ben yarın gideyim mi gitmeyeyim mi merkeze

Sen gt durumunu söyle ona Göre Dr bi sey Söyler belki devam eder bekle bakalım

Cnm kendini kasma hiç rahat bırakmaya çalış, adaçayı Rezene iç bol bol...
Dr ztn yarın test yapacak Banada sormuştu reglinde bi tuhaflık var mı die eğer değerin uygun değilse ztn bu ay başlamaz diğer aya kalıyor...
Sen şimdi kendini önce rahat bırak inşallah Hakkı'nda hayırlısı olur cnm

Cnm karnın agrıdı kanaman oldu sonra birden durdu mu? Kahverengi siyah akıntı gibi mi oldu yoksa normal kanama mı?

aaa bak ben bilmiyodum. peki her ilde varmi ki?

Canım sonraki aya erteleyemeyiz zaten eşimin doktoru yurt dışına gidecek diye bir ay öne aldık inşallah öyle bişey demezler

Cnm karnın agrıdı kanaman oldu sonra birden durdu mu? Kahverengi siyah akıntı gibi mi oldu yoksa normal kanama mı?
Canım normalde benim kahverengi siyah akıntı gelir zaten o an karnım aşırı ağrır ve hemen kanama devam eder bu kez ne ağrı oldu ne ardından kanama oldu anlamadım sadece leke şeklinde

Canım normalde benim kahverengi siyah akıntı gelir zaten o an karnım aşırı ağrır ve hemen kanama devam eder bu kez ne ağrı oldu ne ardından kanama oldu anlamadım sadece leke şeklinde
O zmn daha gelmemiş bence sabah erkenden ara sor en doğrusunu onlar söyler Cnm belki gece olur inşallah

Ben geldim bebislerimi aldim ve geldimiki tane bebis koydular. Dört gozle pozitif i beklicem.. Allah'IM isteyen herkesi evlatlarina kavuştursun insallah
Ayyy canim iki bebişin de tutunsun annelerine hayirlisiyla kucağına almak nasip olsun insaallah. Benim de transferim yarın. Ne güzel beraber gün sayacagiz nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…