2015 Aralık tüp bebek

Kislar öle su icip tuvalete cikiyorumki kanim tazelensin idrarim tazelensin eger negatifse bosuna heveslendirmesin diye

Ya kese 1500 u geçince görünmüyor mu. 5000lerde çıkanların Dr.kalmamış mi :S

Tüp bebek raporu mu yoksa başka bir şekilde mi yani tüp bebek raporu için zamanım yok ama herhangi Bi hastaneden kolay alınabilecek Bi raporsa alabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Cnm bnm dr um yönlendirmişti başka bir dr ilaçlarım için rapor yazmıştı..

Canik kuru incir ye bide bence. Ben kuru incir ve ananas yiyorum
Cnm bende günde 2 adet incir yiyorum, ananas folik asit içeriyormuş günde 2 dilim önerdi drum transfer sonrası içim konuşmuştuk ama ananası

tedavimiz seninle aynı günlerde devam ediyor inşallah sonuçlarımızda pozitif olur.
Amiiiiiiin inşallah gzlim evet beraber gün sayacağız inşallah

Sağol canım

Rabbim birbirimizin kucağını boş bırakmasını inşallah

Ya kese 1500 u geçince görünmüyor mu. 5000lerde çıkanların Dr.kalmamış mi :S
Değerden çok adet Günü'nden hesaben 5 haftayı geçmesi bekleniyor değer yüksek olabilir ama kese oluşumunun ve büyüklüğünün belli bi zamana ihtycı var

Ben geldim bebislerimi aldim ve geldimiki tane bebis koydular. Dört gozle pozitif i beklicem.. Allah'IM isteyen herkesi evlatlarina kavuştursun insallah
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzelim... Dikkatli bak kuzularına annesi...
Nasıl geçti operasyon cnm? Müsait olduğunda anlatırmısın? Yasakların nelermiş?

Kızlar selamlar topik o kadar hızlı ilerliyor ki bana yazan arkadaşlara teker teker yazamıyorum kusura bakmayın ve teşekkür ediyorum.
KAMU YARARINA BİR ŞEY DUYURMAK İSTİYORUM HERKES FAYDALANSİN. ÇİDER DİYE BİR DERNEK VAR BİLİYORSUNUZDUR BELKİ. ANLAŞMALI OLDUKLARI HASTANELERDE BELLİ MİKTARDA ONLARA 150 TL YE ÜYE OLDUĞUNUZDA İNDİRİM SAĞLIYORLAR. BENİM HASTANEME 700 KÜSÜR İNDİRİM YAPTİRACAKLAR. YALNIZ TEDAVİYE BAŞLAMADAN ÖNCE ÜYE OLMANIZ GEREKMEKTEDİR BENİM OPU YARIN OLMASINA RAĞMEN YAPTILAR SAGOLSUNLAR. İHMAL ETMEYİN VE İLGİLENİN. BELKİ ÇOKTAN KONUSULMUSTUR BU KONU. AMA BEN YİNE DE SÖYLEYİM.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzelim... Dikkatli bak kuzularına annesi...
Nasıl geçti operasyon cnm? Müsait olduğunda anlatırmısın? Yasakların nelermiş?
Sagol canim gozum gibi bakiyorum :)
Operasyon kolaydi ama bu sefer rahime sokulan o demir canimi cok acitti kendimi kastigim icin herhalde.
Yasaklar deniz küvet hamam yasak kabiz ishal olmak yasak iliski yasak. Bugun evde dinlen dediler diger günler normal hayatiniza donebilirsiniz dediler agir seyler kaldirmamak sartiyla.. bu kadar canim.. :)) sen ne yaptin

Rica ederm cnm bu topiklerden neler öğreniyoruz walla herkesten Allah Razı olsun herkes her konuda yardımcı olmaya calışıyo ve bugünler daha kolay geciyo bi yerde
Aynen canım. Ah bide ben kavussam bebislerinde. Daha ilaçların 5.gunundeyim. Kaç gün daha kullanacak acaba. Cuma tekrar kontrl var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…