- 12 Mayıs 2015
- 768
- 1.089
- 113
Ben de 10. Gün yapacm tabi adet olmazsam. Tam adet günüm benm o yüzden 12 beklemeyi düşünmüyorum :) yap bence çıkar çok büyük ihtimalAslında iki gün var testime. Bugün 10. Gün cıkar değil mi kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 10. Gün yapacm tabi adet olmazsam. Tam adet günüm benm o yüzden 12 beklemeyi düşünmüyorum :) yap bence çıkar çok büyük ihtimalAslında iki gün var testime. Bugün 10. Gün cıkar değil mi kızlarrr
Bunu ben de duymuştum Can'ım bir sürü var evde hem gebelik hem ovü ama korkudan dokunmadım bileYa bu arada kızlar, yanlış yönlendirme olabilir diye bir kaç zamandır yazmayım dedim durdum ama dayanamadım yazacağım :)
Biliyorsunuz transfer sonrası bekleme en zor kısımlarından biri, Yurtdışı forumlardan birinde tesadüfen evde yapılan ovülasyon testlerinin betahcg'yi saptayabildiğine dair bazı yazışmalar okudum. Bir çok kişi denemiş, hatta hamile olduğu kanıtlanmış kişilerden de deneme yapmalarını istemişler ve okuduğum sonuçlar hep pozitif. Yani gebelik varsa ovülasyon testinin bunu saptayabileceğini söylemişler, hatta testlerinin fotolarını eklemişler. Denilen şu ki transfer sonrası (hemen sonrası değil, bir kaç gün sonra) evde yapılan idrarla gebelik testleri sonucu saptayamıyorken ovülasyon testleri saptayabiliyormuş. Sonra baktım Türkiye'de ki sitelerde benzer birşeyler var mı diye, kadınlar kulübünde de benzer şeyler paylaşılmış. Evde kullanmadığım 3 adet ovülasyon testi vardı. Ben de transfer sonrası 5, 6, ve 8. günlerde denedim, üçünde de çok çok koyu olmasa da bende çıktı. Dün yaptırdığım ilk kan testi de pozitif :) (Umarım ikincisi de iyi yönde ilerler tabi :) )
Başta söylediğim gibi hiç kimseyi yanlış yönlendirmek, boşuna umut vermek istemem, neticede gördüğüm okuduğum kadarıyla bilimsel olarak kanıtlanmamış. Ama evde kullanmadığı ovülasyon testleri olanlar denemek ister belki diye yazmak istedim.
Burada da bazı linkler yer alıyor:
http://community.babycenter.com/post/a28350165/ot_can_an_ovulation_test_detect_pregnancy
http://www.early-pregnancy-tests.com/ovulation-test-as-pregnancy-test.html
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...stinden-gebelik-ogrenme.784561/#post-38683476
Bendede oluyo merak etmeya kızlar duphalce kabızlık ıcın surup varya ben dunden berı her ıhtımale karsı ıcıyorum. Gazdan ölüyorummm
Tekmi kondu canim ciftmiBen de 10. Gün yapacm tabi adet olmazsam. Tam adet günüm benm o yüzden 12 beklemeyi düşünmüyorum :) yap bence çıkar çok büyük ihtimal
Canımsın sen ya nekadar güzel sözler bunlarr.rabbim herkese tüm isteyenlere nasip etsin.nekadar güzel bi kalbin var.bulundum yerdeki merkeze sordum sabah 9,10 gibi gitmem gerekiyomus.sonuclar 2 de cıkıyomus.yani yarın sabah a kaldı canımmDualarım seninle canım. Rabbim pozıtıf haberlerini duyursun bize. Hayırla sağlıkla kucagın alacağın 9 ay tasıyıp koklıyacagın evladın nasip olsun sevinclerin eksik kalmasın Sen öğlenı beklıcen die ayrıca bende bekleyemem hadi yediysen kahvaltını güzelce bi abdest al bismillah de çık yola kan ver dedi en gec 2 saate sonucu görebileyim de 2 gun sonra artıs için gelicek torpil yapın bana de çabuk çabuk
2 cnmTekmi kondu canim ciftmi
Senınde cıft embrıyomu canım.benim yarın sabaha kaldııı.Ben de 10. Gün yapacm tabi adet olmazsam. Tam adet günüm benm o yüzden 12 beklemeyi düşünmüyorum :) yap bence çıkar çok büyük ihtimal
Cikar o zaman idrarda neden yapmiyorsun
Bırakma canım iç çünkü bi içip bi içmezsen faydası olmuyorr.bağırsakları çalıstıryooorya kızlar duphalce kabızlık ıcın surup varya ben dunden berı her ıhtımale karsı ıcıyorum. Gazdan ölüyorummm
Evet canim iki Allah nasip ederseSenınde cıft embrıyomu canım.benim yarın sabaha kaldııı.
evet benm de çift embriyo canm. benm normalde pazartesi test günüm ben cumartesi yapcm 10. gün bakalım hayırlısıSenınde cıft embrıyomu canım.benim yarın sabaha kaldııı.
Senin kaçıncı günün sen yeni uyesin sanırım hoşgeldin aramızaaa
Canımsın sen ya nekadar güzel sözler bunlarr.rabbim herkese tüm isteyenlere nasip etsin.nekadar güzel bi kalbin var.bulundum yerdeki merkeze sordum sabah 9,10 gibi gitmem gerekiyomus.sonuclar 2 de cıkıyomus.yani yarın sabah a kaldı canımm
canm ikisinin de tuttugunu bilemeyiz ki cıkmayabilir 7. günüm benm dahaCikar o zaman idrarda neden yapmiyorsun
Hadi hayırlı olsun inşallahh.ikiside tutsun kucagıa al saglıklaevet benm de çift embriyo canm. benm normalde pazartesi test günüm ben cumartesi yapcm 10. gün bakalım hayırlısı
Senin kaçıncı günün sen yeni uyesin sanırım hoşgeldin aramızaaa
Sen bilirsin canimcim insallah ikiside tutmusturcanm ikisinin de tuttugunu bilemeyiz ki cıkmayabilir 7. günüm benm daha
canm ikisinin de tuttugunu bilemeyiz ki cıkmayabilir 7. günüm benm daha
tabi öyle de canım deger yüksek olunca ikiz tahmini yapılıyor en azından ondan biz böyle konusuyoruz yoksa tek de olabilir dedğin gibi kısmet inşallah sen de alırsın kucagına yavrunu :)İkiz olduguda kan sonucunda değil kese günü belli olur canlar