• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Ya bu arada kızlar, yanlış yönlendirme olabilir diye bir kaç zamandır yazmayım dedim durdum ama dayanamadım yazacağım :)
Biliyorsunuz transfer sonrası bekleme en zor kısımlarından biri, Yurtdışı forumlardan birinde tesadüfen evde yapılan ovülasyon testlerinin betahcg'yi saptayabildiğine dair bazı yazışmalar okudum. Bir çok kişi denemiş, hatta hamile olduğu kanıtlanmış kişilerden de deneme yapmalarını istemişler ve okuduğum sonuçlar hep pozitif. Yani gebelik varsa ovülasyon testinin bunu saptayabileceğini söylemişler, hatta testlerinin fotolarını eklemişler. Denilen şu ki transfer sonrası (hemen sonrası değil, bir kaç gün sonra) evde yapılan idrarla gebelik testleri sonucu saptayamıyorken ovülasyon testleri saptayabiliyormuş. Sonra baktım Türkiye'de ki sitelerde benzer birşeyler var mı diye, kadınlar kulübünde de benzer şeyler paylaşılmış. Evde kullanmadığım 3 adet ovülasyon testi vardı. Ben de transfer sonrası 5, 6, ve 8. günlerde denedim, üçünde de çok çok koyu olmasa da bende çıktı. Dün yaptırdığım ilk kan testi de pozitif :) (Umarım ikincisi de iyi yönde ilerler tabi :) )
Başta söylediğim gibi hiç kimseyi yanlış yönlendirmek, boşuna umut vermek istemem, neticede gördüğüm okuduğum kadarıyla bilimsel olarak kanıtlanmamış. Ama evde kullanmadığı ovülasyon testleri olanlar denemek ister belki diye yazmak istedim.
Burada da bazı linkler yer alıyor:

http://community.babycenter.com/post/a28350165/ot_can_an_ovulation_test_detect_pregnancy

http://www.early-pregnancy-tests.com/ovulation-test-as-pregnancy-test.html

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...stinden-gebelik-ogrenme.784561/#post-38683476
Bunu ben de duymuştum Can'ım bir sürü var evde hem gebelik hem ovü ama korkudan dokunmadım bile

Dualarım seninle canım. Rabbim pozıtıf haberlerini duyursun bize. Hayırla sağlıkla kucagın alacağın 9 ay tasıyıp koklıyacagın evladın nasip olsun sevinclerin eksik kalmasın :KK37: Sen öğlenı beklıcen die ayrıca bende bekleyemem hadi yediysen kahvaltını güzelce bi abdest al bismillah de çık yola kan ver dedi en gec 2 saate sonucu görebileyim de 2 gun sonra artıs için gelicek torpil yapın bana de :KK47::KK47: çabuk çabuk
Canımsın sen ya nekadar güzel sözler bunlarr.rabbim herkese tüm isteyenlere nasip etsin.nekadar güzel bi kalbin var.bulundum yerdeki merkeze sordum sabah 9,10 gibi gitmem gerekiyomus.sonuclar 2 de cıkıyomus.yani yarın sabah a kaldı canımm

Canımsın sen ya nekadar güzel sözler bunlarr.rabbim herkese tüm isteyenlere nasip etsin.nekadar güzel bi kalbin var.bulundum yerdeki merkeze sordum sabah 9,10 gibi gitmem gerekiyomus.sonuclar 2 de cıkıyomus.yani yarın sabah a kaldı canımm

napalım bi güncük daha bekleriz daha yüksek olur hem sonucun hadi hayırlısı olsun

Senin kaçıncı günün sen yeni uyesin sanırım hoşgeldin aramızaaa

ben yeni değilim aslında yeniden girmiş gibi oldum. Benim 3uncu denemem 2 kaybım var canım .. 2 dondurma bebelerim aldım dün 4 ocak test günüm bukez bebeklerım benı bırakmasın inşallah büyüsünler sağlıklı uzun ömürlü olsunda tek çift farkemtez

İkiz olduguda kan sonucunda değil kese günü belli olur canlar
tabi öyle de canım deger yüksek olunca ikiz tahmini yapılıyor en azından ondan biz böyle konusuyoruz yoksa tek de olabilir dedğin gibi kısmet inşallah sen de alırsın kucagına yavrunu :)

Back