- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Hayırlı. Olsun cnm sıkı sıkı tutunsun bebislerimiz bende dün aldm geldim :)
birlikte beklicez ozaman
![Sevda_S](/data/avatars/s/476/476656.jpg?1537459161)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı. Olsun cnm sıkı sıkı tutunsun bebislerimiz bende dün aldm geldim :)
canim ben yasamadim ama buyuk ihtimal gelir.ilaclardan kaynakli maksimum 1 hafta geciktigini okumustum.Arkadaslar transfer gelecek aya kaldı. Yumurtalar perşembe toplanacak ( hala çok korkuyorum o işten, anestezi den) fakat sorum şu transfer yapılmadığı zaman beklenen adet zamanında gelir mi ki?
Ayy Rabbim hayırlısı yla yumislerini büyütsun. Onlar da güzel güzel tutunsun annelerinepelit86 çok sevindim arkadaşım aminnn dualarınaa innşallahh hepimiz güzel haberler alıcazz bende şimdi kontrolden geliyorum ilk ultrasondu 13-14 mm çapında yumurtalarım olmuş iki tane daha menopur verdi ve kendiliğinden çatlamaması için iki tanede haZır iğne verdi cuma tekrar kontrol pazartesi toplarız muhtemelen dedi sevindim yumoşlarım büyüyolarmış :)
Karbonatlı suyla kendini yıka tatlım umarım faydasını görürsünYa kislar galiba mantar olmusum fena kasiniyorum embriyoya zarar vermezmis dr vajina kültür testi yaptir dedi ama ben test sonucjnu almadan yaptirmam gecici çözüm biliyormusunuz
Kocan kadar manyaksın sende cunkuaksama kadar 10 ıdrar testı sana bırsey katmaz manyaklasmandan baska yok estrofemmı yok kılmı yok omu ya hıc ıdrar testı yapmıcaktın yada gidip kan vericektin. idrar testi sadece kafa bulandırır yani şu aşamada hee test gunun gecer yaaprsın analrım o bile muamma. git hemen bin taksiye kan ver gel aksamda supuruz yap kocana
![]()
Kadıköy Acıbadem'de tedavi oldum, oradaki hemşireler ve danışmadaki kişiler söylemişti. Sen de sor tabi...Aa neden farklı olsunki laboratuvar laboratuvar dir yeni duydum bi dr ye sorarim tabi Sağol canimmmm
Bisey olur diye odum kopuyo az once tuvalette azucik ikindim kabizim biraz bisey olmamistir demiiKarbonatlı suyla kendini yıka tatlım umarım faydasını görürsün
Laboratuvarda Kanı çalıştıkları makinelerin Ölçüm kitleri farklı cdden farklı ölçüyorlar ben denedimAa neden farklı olsunki laboratuvar laboratuvar dir yeni duydum bi dr ye sorarim tabi Sağol canimmmm
:)))) bendeee ama iste benim manyak kocazeynep4 arkadasin yazdiklarinin altina imzami atarim:))
Ben de hibor la aynı türev cleaxan ıgne kullanıyorum. Yapar yapmaz hem alev çöküyor hem de yeri morariyor.kızlar hibor iğne kullanan varmı o ne acı öyle sanki içinde kezzap var![]()
Yok cnm ben ilaç almak istemedim dye arada kabız oldum ıkındım walla Allah'a emanet kuzularımız normal hamileler bu dönemi hiç bilmeden neler yapıyo demek ki olacağı varsa hersey boş :) Bendeki kafa buBisey olur diye odum kopuyo az once tuvalette azucik ikindim kabizim biraz bisey olmamistir demii
Anamm kızlar coşmuşsunuz günaydıııın.zeynepp aynı dertten ölüyorum inan oturamıyorumm bir yanma anlatamam.kahvaltıya oturamıyorum düşün gerisini artıkBisey olur diye odum kopuyo az once tuvalette azucik ikindim kabizim biraz bisey olmamistir demii
maalesef negatif canim benimde.rabbim 2016da kucagimiza almayi nasip etsin artik evlatlarimizi.sağol canım antibiyotiğim bitsin başlayım diyorum. senin de negatif olmuş. Allah ikincisinde nasip etsin inşallah.
Ben de onlarla aynı türev oksapar kullanıyorım feci yakıyor anlatamamBen de hibor la aynı türev cleaxan ıgne kullanıyorum. Yapar yapmaz hem alev çöküyor hem de yeri morariyor.
Cok farkli cikaracaklarini zannetmiyorum ama mecburumLaboratuvarda Kanı çalıştıkları makinelerin Ölçüm kitleri farklı cdden farklı ölçüyorlar ben denedim
bir ben vardim benden iceri. maalesef hibir deriye girdiginde kendini feci sekilde hissettiren bir igne ama kisa surede geciyor acisi.yavas yavs vur igneyi benden ufak bir tavsiye canimkızlar hibor iğne kullanan varmı o ne acı öyle sanki içinde kezzap var![]()
henüz benimki morarmadıBen de hibor la aynı türev cleaxan ıgne kullanıyorum. Yapar yapmaz hem alev çöküyor hem de yeri morariyor.