• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Aa neden farklı olsunki laboratuvar laboratuvar dir yeni duydum bi dr ye sorarim tabi Sağol canimmmm

Arkadaslar transfer gelecek aya kaldı. Yumurtalar perşembe toplanacak ( hala çok korkuyorum o işten, anestezi den) fakat sorum şu transfer yapılmadığı zaman beklenen adet zamanında gelir mi ki?
canim ben yasamadim ama buyuk ihtimal gelir.ilaclardan kaynakli maksimum 1 hafta geciktigini okumustum.

pelit86 pelit86 çok sevindim arkadaşım aminnn dualarınaa innşallahh hepimiz güzel haberler alıcazz bende şimdi kontrolden geliyorum ilk ultrasondu 13-14 mm çapında yumurtalarım olmuş iki tane daha menopur verdi ve kendiliğinden çatlamaması için iki tanede haZır iğne verdi cuma tekrar kontrol pazartesi toplarız muhtemelen dedi sevindim yumoşlarım büyüyolarmış :)
Ayy Rabbim hayırlısı yla yumislerini büyütsun. Onlar da güzel güzel tutunsun annelerine

Ya kislar galiba mantar olmusum fena kasiniyorum embriyoya zarar vermezmis dr vajina kültür testi yaptir dedi ama ben test sonucjnu almadan yaptirmam gecici çözüm biliyormusunuz
Karbonatlı suyla kendini yıka tatlım umarım faydasını görürsün

Kocan kadar manyaksın sende cunku :KK3: aksama kadar 10 ıdrar testı sana bırsey katmaz manyaklasmandan baska yok estrofemmı yok kılmı yok omu ya hıc ıdrar testı yapmıcaktın yada gidip kan vericektin. idrar testi sadece kafa bulandırır yani şu aşamada hee test gunun gecer yaaprsın analrım o bile muamma. git hemen bin taksiye kan ver gel aksamda supuruz yap kocana :KK19:
zeynep4 zeynep4 arkadasin yazdiklarinin altina imzami atarim:))

Bisey olur diye odum kopuyo az once tuvalette azucik ikindim kabizim biraz bisey olmamistir demii
Yok cnm ben ilaç almak istemedim dye arada kabız oldum ıkındım walla Allah'a emanet kuzularımız normal hamileler bu dönemi hiç bilmeden neler yapıyo demek ki olacağı varsa hersey boş :) Bendeki kafa bu

Back