2015 Aralık tüp bebek

Arkadaslar transfer gelecek aya kaldı. Yumurtalar perşembe toplanacak ( hala çok korkuyorum o işten, anestezi den) fakat sorum şu transfer yapılmadığı zaman beklenen adet zamanında gelir mi ki?

Gerçi yumurtası çok olanlarda yapıyorlar böyle yumurtayıoönce topluyor Rahimi dinlensin diye bir ay sonra transferi yapiolar

Ya kislar galiba mantar olmusum fena kasiniyorum embriyoya zarar vermezmis dr vajina kültür testi yaptir dedi ama ben test sonucjnu almadan yaptirmam gecici çözüm biliyormusunuz

Günaydın şekerler;

Bende bebişlerimi alıp geldim . ilk size yazmak istedim ... Dualarınızı eksik etmeyin olurmuu 2016 bizim yılımız olsun ... Yanlız bir sıkıntım var dün gece en az 17 kes tuvalete kalktım. İlk trasnferimde neler yasadıgımı hatırlamıyorum. Ama bukadar tuvalete gitmemiştim.

Ya kislar galiba mantar olmusum fena kasiniyorum embriyoya zarar vermezmis dr vajina kültür testi yaptir dedi ama ben test sonucjnu almadan yaptirmam gecici çözüm biliyormusunuz
Canm ben 2. Gebeliğimde aynı senin gibi olmustum ve ilaç kullanmıştım doktor kontrolünde tabiki bence gitmelisin doktora çoğalmasın.

Arkadaslar transfer gelecek aya kaldı. Yumurtalar perşembe toplanacak ( hala çok korkuyorum o işten, anestezi den) fakat sorum şu transfer yapılmadığı zaman beklenen adet zamanında gelir mi ki?
Canım birincisi sakın korkma. Hiç korkulacak bişey değil. Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten çok çok kolay bir işlem. Ben de çok korkuyordum tir tir titriyordum ama gözümü kapatıp actim hiç hissetmeden bitmiş bile. Üstelik öyle tatlı bir uyku hali ki uyanmak istemiyorsun :) ikincisi yazmıştım daha önce de. Benim de iki adet doneminden sonrasina birakti. Yumurtalar toplandiktan sonraki adetim iki gün gecikti sadece normal yani sadece biraz az geldi o da doktor normal dedi. İkinci adetim de bugün yarın gelir

Canm ben 2. Gebeliğimde aynı senin gibi olmustum ve ilaç kullanmıştım doktor kontrolünde tabiki bence gitmelisin doktora çoğalmasın.
Canim sonucumu ogreniyim zaten 4gun kaldi
Altim acik oturuyorum arada hava alsin diye sonra memleketime gidince bakarim tedavisine

Canim sonucumu ogreniyim zaten 4gun kaldi
Altim acik oturuyorum arada hava alsin diye sonra memleketime gidince bakarim tedavisine
Sirkeli su falan iyi geliyor ama şuan hamilesin yapma sakın kuru tut günlük ped yapabilir kullanma. Peçete kullanabilirsin akıntın oluyorsa

Kocan kadar manyaksın sende cunku aksama kadar 10 ıdrar testı sana bırsey katmaz manyaklasmandan baska yok estrofemmı yok kılmı yok omu ya hıc ıdrar testı yapmıcaktın yada gidip kan vericektin. idrar testi sadece kafa bulandırır yani şu aşamada hee test gunun gecer yaaprsın analrım o bile muamma. git hemen bin taksiye kan ver gel aksamda supuruz yap kocana

Kizzzzzz memleketimde olsam neyse aksama kadar ayni otel odasinda benimleeeeee manyaaaakkkkkk
Bide beni sinir ediyo herkes goruyoda cizgiyi ben neden goremiyorum diyo
bilmiyoki bizim omrumuz o silik cizginin hayalini kurmakla geciyo

Ha
hayırlo olsun Cnm transferin. Bende o kadar çok tuvalete gittim ki tutmadıysa orda gitti benm embriyolar :) ama doktor idrar yapman etkilemez deri rahatlattı beni 15 dk uzanıp kalktım ben ama hemen kalkmadım

Ayy Allahım çok zor gerçekten bölesi... Sen nerden yaptırdın neredesin git gez de :))) şşşaka yapıorum yanyanasın napıcaksın test gunun kaçıydı senın

Ha

hayırlo olsun Cnm transferin. Bende o kadar çok tuvalete gittim ki tutmadıysa orda gitti benm embriyolar :) ama doktor idrar yapman etkilemez deri rahatlattı beni 15 dk uzanıp kalktım ben ama hemen kalkmadım

transferde yapmadım canım yanı transferden sonra. Tabikide idrar cıkmak etkılemez ilk tarsnferıdme doktor o bilye gibi birşey değil yer çekimi ile düşsün tuvalete demiştim. eve geldim gece cok cıktım anlamadım

Sirkeli su falan iyi geliyor ama şuan hamilesin yapma sakın kuru tut günlük ped yapabilir kullanma. Peçete kullanabilirsin akıntın oluyorsa
Evet bende duydum sirkeyide suan yapamam galiba
Aslinda oteldeki tuvalet kagidi yapti bide klozet biraz alerjim varda kuru tutuyorum napiyim

yani pazar test günün ama cuam yapsan kesinlikle çıkar biliyorsun kanda. Nereye yaptırdın sen trasnferini

yani pazar test günün ama cuam yapsan kesinlikle çıkar biliyorsun kanda. Nereye yaptırdın sen trasnferini
Kiz banami diyosun alinti yapsanaaaaaHayir sali test gunum pazartesi yapicaz cunku evime gidiyorummm esim isine baslamak zorunda
doktorum halit firat erden maslak acibadem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…