2015 Aralık tüp bebek

Az önce progestanımı yaptırmaya gittim dönüşte yaşlı bi amca çevirdi kızım nerden ilaç alabilirim dedi tarif ettim. Tam gidiodum döndü kızım Allah evladını sana bağışlasın inşallah dedi tam da o an ezan başladı elim karnımda dua ede ede döndüm eve çok duygulandım Allah mı söyletti acaba

Ne güzel bsey yasamışsın bence hayırlı bi olay dilerim en yakın zamanda yüzün Güler arkadasım

Donmuş tedavisinde e2 ve progesteron sonuçlarım çıktı e2 38 progesteron 0,55 esrofeme başladım günde bir taneyle değerlerim hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum?

Kislar esim uc tane daha test almis yaaa cok hevesli ama negatif olursa çok uzulurum bide 20 tl vermiş bir tanesine
Üzülme bebişini de üzme pozitif ol pozitif çıksın inşallah hamilesindir. Ama test yanılabilir yani negatif çıkarsa kesin yanılmıştır içini ferah tut.

Kızlar selamlar bugün opu dan önceki son kontrolume geldim. Şişkinlik durumunu biliyorsunuz. E2 sonucu bekliyorum. Doktor 25 yumurta görünüyo dedi. Transferi bir ay ertrletebilecrgini söyledi

Kızlar selamlar bugün opu dan önceki son kontrolume geldim. Şişkinlik durumunu biliyorsunuz. E2 sonucu bekliyorum. Doktor 25 yumurta görünüyo dedi. Transferi bir ay ertrletebilecrgini söyledi
Herşeyin bir Vakti vardır Rabbim tez zamanda nasip etsin canım üzme kendini psikoloji de çok önemli sonuçta . Hakkında hayırlısı inşallah.

Merhaba kızlar, sonucumu aldım, şimdilik pozitif görünüyor :) :) :) :) :) :)
Değer 118.8 çıktı.
Testlerle ilgili bir problem yaşanmış, çok geç öğrenebildim sonucu, size de geç haber verebildim.
Şimdi 2 gün sonrasını bekleyip ikinci bir test yaptıracağım, inşallah iyi ilerler ve inşallah bir problem olmaz :)
Bu gece sizler için de çok dua edeceğim, Allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı duyar ve sizlere de olumlu sonuçlar almayı nasip eder ve en önemlisi hepimize inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

Senin transferin nasıl geçti canım ya, umarım herşey yolunda gitmiştir güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.

Çok çok sevindim cnm, Rabbim kat kar arttırsın değerlerini inşallah, sonunda kucagınA almayı nasip etsin inşallah evet bize duanı eksik etme güzelim maşallah tekrardan gzl anne

Ayyyy gözün aydin hayirlisiyla kucağına almak da nasip olsun insaallah. Darısı basimiza aa :)

Tebrikler Canım çok Mutlu oldum hepimize güzel almayı nasip etsin Allah'ım inşallah.. Sağlıkla kalp atışını duy sonra da kucağına al inşallah arkadasım hayırlı olsun tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…