Bi yerde bu sancılar rahim büyümesinden Kaynaklı yazıyodu hayra yor cnm inş Öyledr :)Bide kislar ara ara adet sancim oluyo normalmi
Hayirlisi canim sende olmadi galiba deemiBi yerde bu sancılar rahim büyümesinden Kaynaklı yazıyodu hayra yor cnm inş Öyledr :)
Ahhh coook tesekkur ederim tatlim cvp icin.. benim uykumcook hafiftir oyuzdrn merak ediorum.. gerci uyumak baska sedasyon altinda uyu ak baska ama ne biliim.. herkes hissetmiven dio ve ben de ole olacagina inaniyorum insallahhhjarkadasim yumurta toplama islemi genelde merkeze gore degisiyor ama cogu sedasyon seklinde oluyor.agir bi uyku halindesin ama hic bisey hissetmiyorsun benimde ilk denememdi cok korkuyordum ve tedirgindim ama korkulacak hicbiseyi yokmus
Kizlar sonucum malesef negatifdualarim artik sizlerle...
Bizimde 5 vardı cnm bende pkoda yok güya düzenli adet olurum ama 5 tane oldu rahat ol 1 tane olsun bizimle olsun :)kızlar kontrolden geldim sadece 4 adet yumurtam varmışçok az değilmi ya perşembe gümü kontrole çağırdı.Allahtan hayırlısı olur inşallah
Kızlar Merhaba 3.5 yıllık çocuk beklrntisinden sonra bu ay tüp bebek tedavisine başladık arada eşim varikosel ameliyati oldu ve bir aşılama yaptırdık. Her ay yaptığım yüzlerce test cabasi:) yarın opu dan önceki son kontrol var ve ben birazcık korkuyorum o işlemden. Hareketlilik 0 bizde sayı da sınırlı birde ben sigara kullanıyorum azalttim baya gerçi. Umarım hepimiz için her şey güzel olur 2016 da...
Hmm tşk ler cnmcanım o testler transferden sonra yapılıyor ..
Arkadaslar 17.gün 3. kan tahlilimi de yaptırdım 898,3 cıktı degerler çok mutlu oldum. İnşallah bir aksilik olmaz. Cumartesi kese görmeye gidicem . Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Allah hepimizin yardımcısı olsun kaderdaslarim. Bugün merkezden aradılar 5 embriyo da bolunmeleri ne devam ediyor herhangi bir sıkıntı yok dendi. İnşallah bi sorun olmadan da transferıme kadar dayanir lar.
Ilk zamanlar daha sık kasık ağrım vardı şimdi daha az ama hamilelik boyunca sürermiş dediler alıştım artıkHayirlisi canim sende olmadi galiba deemi
Cânim geçen dnemede ben de ohss belirtileri baslayinca doktor tavsiyesi ile günde 4 yumurtayı ya Kıymalı ya da tereyağli pişirip yedim ve belirtiler kayboldu. Belki senin de işine yarar.Yok yok değil canim. Ama içime doğdu. Sağlam belirtilerini yaşıyorum ya bir aksilik cikmadan ertelenmeden bitse şu is. Ya da artmaz belki inş
İnsallah cnmKizlar kendime hamilelik takvimi yaptim pozitif dusunmek icininsallah devam eder
Evet banada Demişti Dr Um lifli gıdalar yardımcı oluyomuş tutunmasınaKızlar ananas ve havuç suyu hergün dedi bana Dr um. Transfer den önce başladı ama transfer sonrası çok önemli tutunmasına yardımcıymış.
Insallah canim ya tek istegimiz.. cok mutluyum bu aralar icimde kelebekler ucuyo sanki bu sefer olacak hissediyorum.. ama negatifleri gorunce üzülüyorum..
İnşallah cnmnasil olayim canim bugun adet oldum.artik bi dahaki adetimi bekliyorum. umarim 2.de bende sevinirim
merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben iki gün önce başladım iğneleri kullanmaya allahım hayırlı etsin inşallah. dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?