2015 Aralık tüp bebek

Ama belim sol tarafim uyusmus gibi agriyo börüme doğru sürekli gaz şişkinlik bide bugun rahmin gidiklandi ilk defa hissettim cok garip bi histi resmen gidiklandi

Kızlar ananas ve havuç suyu hergün dedi bana Dr um. Transfer den önce başladı ama transfer sonrası çok önemli tutunmasına yardımcıymış.

arkadasim yumurta toplama islemi genelde merkeze gore degisiyor ama cogu sedasyon seklinde oluyor.agir bi uyku halindesin ama hic bisey hissetmiyorsun benimde ilk denememdi cok korkuyordum ve tedirgindim ama korkulacak hicbiseyi yokmus
Ahhh coook tesekkur ederim tatlim cvp icin.. benim uykumcook hafiftir oyuzdrn merak ediorum.. gerci uyumak baska sedasyon altinda uyu ak baska ama ne biliim.. herkes hissetmiven dio ve ben de ole olacagina inaniyorum insallahhhj

kızlar kontrolden geldim sadece 4 adet yumurtam varmışçok az değilmi ya perşembe gümü kontrole çağırdı.Allahtan hayırlısı olur inşallah
Bizimde 5 vardı cnm bende pkoda yok güya düzenli adet olurum ama 5 tane oldu rahat ol 1 tane olsun bizimle olsun :)

Sevimli b

Canm uzuldum rabbim tez zamanda yuzunu ve yuzlerimizi guldursun insalla

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza canm inşallah hayırlı sağlıklı bebislerimize kavusuruz sigarayı bırakmaya çalış etkiliyor lanet şey.sigara ve kilo cok etkiler diyo bizim dr

Arkadaslar 17.gün 3. kan tahlilimi de yaptırdım 898,3 cıktı degerler çok mutlu oldum. İnşallah bir aksilik olmaz. Cumartesi kese görmeye gidicem . Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Maşallah cnm Rabbim sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah

Allah hepimizin yardımcısı olsun kaderdaslarim. Bugün merkezden aradılar 5 embriyo da bolunmeleri ne devam ediyor herhangi bir sıkıntı yok dendi. İnşallah bi sorun olmadan da transferıme kadar dayanir lar.

İnşallah cnm

Yok yok değil canim. Ama içime doğdu. Sağlam belirtilerini yaşıyorum ya bir aksilik cikmadan ertelenmeden bitse şu is. Ya da artmaz belki inş
Cânim geçen dnemede ben de ohss belirtileri baslayinca doktor tavsiyesi ile günde 4 yumurtayı ya Kıymalı ya da tereyağli pişirip yedim ve belirtiler kayboldu. Belki senin de işine yarar.

Insallah canim ya tek istegimiz.. cok mutluyum bu aralar icimde kelebekler ucuyo sanki bu sefer olacak hissediyorum.. ama negatifleri gorunce üzülüyorum..

Ay o kelebekler bu defa bende de var çok mutluyum zannedersin hamilelik haberimi almisim :) bugüntransferim oolacak çok heyecanliyim ilkinde hiçbböyle olmamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…