• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Bende de 5 yumurta vardı ama toplamadan sonra 4ü kullanılabilir durumda dediler. 4 tanenin 4 ü de döllendi 2 tanesi 3. günde transfer edildi. Kalan 2 tanesi de dondurulamaz durumda haberini aldık 5. günde. Aslında kaç yumurta oluştuğunun ve toplandığının bir önemi yok. Burada ve başka forumlarda bir çok örneği var. 1 toplanıyor 1 tutuyor, 15 toplanıyor hiç biri tutmuyor, 6 toplanıyor 2 tutuyor. Kişiden kişiye değişen ve takılmaması gereken bir durum bu. Umarım kontrolün iyi geçer ve toplama aşamasından sonra seninkilerin hepsi sağlıklı ve olması gereken hızda döllenip bölünürler. Ve umarım transferin başarılı geçer :KK66:
evet Can'ım aslında biliyorum ama herkeste 10 falan oluyo ya az olunca Can'ım sıkıldı ilkinde oğlumda 7 tane vardı bunda 5 Hakkı'mızda hayırlısı olsun.senin transferin olalı kaçgün oldu Can'ım?

Bana da extra cetrotide diye bir iğne verdi yarın başlayacam 3 defa kullanacam sonra kontrol bende pco olduğu için yumurta booool ama inşallah 1 tane döllensin bnm olsun... Hergün daha çok korkuyorum İnan :KK43:
hadi bakalım inşallah herşey yolunda gider.acaba bu hafta sonuna falan yetişir mi yumurtalarımız.toplama ne zaman olur acaba?ondan sonrada heyecanlı bekleyiş

evet Can'ım aslında biliyorum ama herkeste 10 falan oluyo ya az olunca Can'ım sıkıldı ilkinde oğlumda 7 tane vardı bunda 5 Hakkı'mızda hayırlısı olsun.senin transferin olalı kaçgün oldu Can'ım?
Benim de şu an için 5 yumurta döllendi bölünmeye devam ediyor. 2. Gün bugün. Gecenki denememde daha fazlaydı ama olmadı. Canımızı sayılar için sikmayi lim. Rabbim evladımizi nasip etsin de gerisi önemli değil.

Anestezi canım .narkoz etkisi geçince biraz ağrı oluo ama işlem esnasında sıkıntı yok mışıl mışıl uyuyosun
Sağol cevabın için ben uyumaktan da korkuyorum biraz aslında
Bu arada transfer sonrası iğne kullanılıyor mu bazı merkezler jel veriyormuş sizinkiler Nasıl oldu

Bu arada transfer sonrası iğne kullanılıyor mu bazı merkezler jel veriyormuş sizinkiler Nasıl oldu
Jel ve progestan iğne canım. Tutunmasını kolaylaştırmak için ikisini de veriolar ama her merkezde farklı oluo

Cnm bana Protestan hap verdiler ama fitil olarak kullanıyorım bantlar var kan sulandırıcı iğne var bide folik asit :)

Kizlar moral olsun diye paylasiyorumm .. geleceginiz ;)
Screenshot_2015-12-21-20-32-32-1.png

Insallah canim ya tek istegimiz.. cok mutluyum bu aralar icimde kelebekler ucuyo sanki bu sefer olacak hissediyorum.. ama negatifleri gorunce üzülüyorum..
Ben de öyle.. Kendimi olumsuza alıştırmaya başladım ben olumlu olursa zaten sevinirim diye. Hamilelik takvimi iyi olmuş hayali bile güzel inşallah gerçek olur ya hepimizin hayali gerçek olsun..

Ben de öyle.. Kendimi olumsuza alıştırmaya başladım ben olumlu olursa zaten sevinirim diye. Hamilelik takvimi iyi olmuş hayali bile güzel inşallah gerçek olur ya hepimizin hayali gerçek olsun..
Evet haklısın bi tarafım hep buruk kaliyo zaten dogurana kadarda bizim gibiler hep oyle olacak. Hep kaybetme korkusu olacak Allah yardimcimiz olsun

Günaydın arkadaşlar adet tarihime 5 gün var. Transferimin 5. Günü ve fena sancım var adet oldum olacağım sanki. Gece sancıdan uyanıyorum çok tuhafım inşallah hasta olmam
canim insallah yerlesmeden kaynakli sancilardir. sen icini ferah tut genelde boyle sancilarin sonu pozitiff oluyor:)

Kızlar hastahaneyi aradim 10 yumurtam hala yasiyolarmis boyle giderse cok iyi dediler. Carsamba gunu tranfer olacak galiba suan cok Mutluyum inşallah bu sefer hepimizin yuzu guler.. Allah'im sagliklisi hayirlisini versin insallah
aman allahim hamilelik takvimi de yapilmis:)) ayy yerim o hamilelik takvimini:))

Back