2015 Aralık tüp bebek

canim insallah yerlesmeden kaynakli sancilardir. sen icini ferah tut genelde boyle sancilarin sonu pozitiff oluyor:)
İnşallah öyledir canım teşekkür ederim umut edip dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok Artık sen nasılsın Nasıl hissediyorsun

arkadasim yumurta toplama islemi genelde merkeze gore degisiyor ama cogu sedasyon seklinde oluyor.agir bi uyku halindesin ama hic bisey hissetmiyorsun benimde ilk denememdi cok korkuyordum ve tedirgindim ama korkulacak hicbiseyi yokmus

ben kullanmadim ama bizim hastanede kullananlara rastlamistim sanirim bi problem olmuyor

kızlar kontrolden geldim sadece 4 adet yumurtam varmışçok az değilmi ya perşembe gümü kontrole çağırdı.Allahtan hayırlısı olur inşallah
azi cogu onemli degil canim.onemli olan bi tane olsun bizim olsun.benim 8 yumurtam toplandi 5i dollendi 2 si 1.kaliteydi ve transfer edildi.sonuc koca bi hic.ayni gun benimle transferi olan arkadasim toplanan yumurtalarindan sadece 1 tanesi dollenmisti az bi sans verilmesine ragmen tuttu.sakin sayiya takilma

suan seni en iyi ben anlarim canim.diyecek bisey yok maalesef takdir allahin diyoruz.ama bizim de anne olacagimiz zaman gelicek. bu da bizim imtihanimiz.allahim guc versin sana.
Hepımız elbet mutlu sonuçları alıcaz Rabbim bizi yüz üstü koymaz inanıyorum ben umudumuzu kırmayalım arkadaslar..

canim ne diyim ki hayirlisi olsun.ama bizde bigun anne olcaz.nisan veya mayis gibi mi baslicaksin?

canim yanlis anlama ama sigarayi tamamen birakmani oneririm.ben gunde 1 paket sigara icen biriydim arti kahve delisiydim ama doktorum net bi sekilde sigarayida kahveyide birakacaksin yoksa tedavini yapmam demisti.netten arastirmalarimda da sigara olayini tamamen bitmis olmasi gerekir diye yaziyodu.tabiki karar yine senin

Sağol cevabın için ben uyumaktan da korkuyorum biraz aslında
Bu arada transfer sonrası iğne kullanılıyor mu bazı merkezler jel veriyormuş sizinkiler Nasıl oldu
benim gun asiri progestan ignem vardi kalcadan.hergunde hibor ve neupogen diye gobekten ignem vardi

nasil olayim canim bugun adet oldum.artik bi dahaki adetimi bekliyorum. umarim 2.de bende sevinirim
İnaşllah Cnm hem vücudun dinlenir bi kendine gelirsin çok fazla ilaç kullanıyoruz baya yogun bi dönem her anlamda.. Bu sefer tutunur inşallah bebişlerin

a kalite iki embriyo transfer edildi.. tabi oda ayrı bir merak tek mı çiftmi tabi Allah'ım nei takdir görürse razıyım ama insan merak edior
Benimde aynı :) benim 16.gün değerim 1700 üzerindeydi merak edilmez mi cumayı iple çekiyorum Hayırlısı hakkımızda

Kislar estrofem kullanılırken idrar testinde cift çizgi cikarsa ilaçtan olabilir mi çünkü östrojen salgiliyorya

inşallah Can'ım.Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün.neden bu adetinle başlamadın?doktormu böyle istedi?
evet canim negatiften sonra en az 2 ay araverilmesi gerekirmis.bende 2 adetimle birlikte baslicam ofis yapilacak falan filan sonrasini bende bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…