İnşallah öyledir canım teşekkür ederim umut edip dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok Artık sen nasılsın Nasıl hissediyorsuncanim insallah yerlesmeden kaynakli sancilardir. sen icini ferah tut genelde boyle sancilarin sonu pozitiff oluyor:)
a kalite iki embriyo transfer edildi.. tabi oda ayrı bir merak tek mı çiftmi tabi Allah'ım nei takdir görürse razıyım ama insan merak ediorHayırlı olsun ne mutlu:) kaç embriyoydu cnm
suan seni en iyi ben anlarim canim.diyecek bisey yok maalesef takdir allahin diyoruz.ama bizim de anne olacagimiz zaman gelicek. bu da bizim imtihanimiz.allahim guc versin sana.Sagol canim.ne desek bos.suan hislerim garip boslukta gibiyim
İnşallah ikizdir ya tabi istiyorsana kalite iki embriyo transfer edildi.. tabi oda ayrı bir merak tek mı çiftmi tabi Allah'ım nei takdir görürse razıyım ama insan merak edior
İnşallah canım vallahi istiyorum ikiz niye istemimki biraz zorlarlar ama bir şekilde buyurler:))İnşallah ikizdir ya tabi istiyorsaninşallah ikinizin de iki kese haberini alırız umut olun bize S superisi81 ve elffth3
arkadasim yumurta toplama islemi genelde merkeze gore degisiyor ama cogu sedasyon seklinde oluyor.agir bi uyku halindesin ama hic bisey hissetmiyorsun benimde ilk denememdi cok korkuyordum ve tedirgindim ama korkulacak hicbiseyi yokmusHerkese merhabalar :) Ben aranıza yeni katıldım. Kaısm ayında ilk aşılamamı oldum ama sonuç negtif. Ben 34 yaşındayım ve çok sağlam bir pko'yum.. Bu ay regl olmayı bekliyorum ve tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hepimizin yolu açık olsun..Bu süreçler paylaştıkça daha kolay ve hatta keyifli geçiyor:) İnsan sabrı, acıyı, sevinci, umut etmeyi, hayal kurmayı daha bi derin yaşıyor bu süreçlerde..
Ben en çok yumurta toplama işlemini merak ediyorum arkadaşlar. Bana biraz bilgi verebilir misiniz deneyimlerinizi aktarır mısınız?
ben kullanmadim ama bizim hastanede kullananlara rastlamistim sanirim bi problem olmuyorDoktorum aradi haftasonu hormon tahlillerim açıklanmış prolaktinin yüksek cikmis bugun hemen dostinexe basla dedi ama dostinex kullanirken de gebe kalmak sakıncalı doktorda bu tür cok hastamiz var endiselenme dedi boyle bisey yasayan varmi
azi cogu onemli degil canim.onemli olan bi tane olsun bizim olsun.benim 8 yumurtam toplandi 5i dollendi 2 si 1.kaliteydi ve transfer edildi.sonuc koca bi hic.ayni gun benimle transferi olan arkadasim toplanan yumurtalarindan sadece 1 tanesi dollenmisti az bi sans verilmesine ragmen tuttu.sakin sayiya takilmakızlar kontrolden geldim sadece 4 adet yumurtam varmışçok az değilmi ya perşembe gümü kontrole çağırdı.Allahtan hayırlısı olur inşallah
Hepımız elbet mutlu sonuçları alıcaz Rabbim bizi yüz üstü koymaz inanıyorum ben umudumuzu kırmayalım arkadaslar..suan seni en iyi ben anlarim canim.diyecek bisey yok maalesef takdir allahin diyoruz.ama bizim de anne olacagimiz zaman gelicek. bu da bizim imtihanimiz.allahim guc versin sana.
canim ne diyim ki hayirlisi olsun.ama bizde bigun anne olcaz.nisan veya mayis gibi mi baslicaksin?Kızlar malesef beş yumurtadan iki kaliteli yumurta olmuştu, ama onlarda döllenmedi
tosun788 listeye tedavi malesef negatif sonuçlandı yazabilirsin, nisan mayıs topikte tekrar aranızda olacam, pes etmek yok.
inşallah altıncı denemede olacak
olmaz ise yedinci veya sekiz veya.......... olana kadar
canim yanlis anlama ama sigarayi tamamen birakmani oneririm.ben gunde 1 paket sigara icen biriydim arti kahve delisiydim ama doktorum net bi sekilde sigarayida kahveyide birakacaksin yoksa tedavini yapmam demisti.netten arastirmalarimda da sigara olayini tamamen bitmis olmasi gerekir diye yaziyodu.tabiki karar yine seninKızlar Merhaba 3.5 yıllık çocuk beklrntisinden sonra bu ay tüp bebek tedavisine başladık arada eşim varikosel ameliyati oldu ve bir aşılama yaptırdık. Her ay yaptığım yüzlerce test cabasi:) yarın opu dan önceki son kontrol var ve ben birazcık korkuyorum o işlemden. Hareketlilik 0 bizde sayı da sınırlı birde ben sigara kullanıyorum azalttim baya gerçi. Umarım hepimiz için her şey güzel olur 2016 da...
canim agri falan olmuyor cok kisa bi islem ve uyandiginda hersey bitmis oluyor.Arkadaşlar yumurta toplama işlemi Nasıl yapılıyor anestezi mi veriliyor ağrı oluyor mu ilk denemem olacak size sormak istedim
benim gun asiri progestan ignem vardi kalcadan.hergunde hibor ve neupogen diye gobekten ignem vardiSağol cevabın için ben uyumaktan da korkuyorum biraz aslında
Bu arada transfer sonrası iğne kullanılıyor mu bazı merkezler jel veriyormuş sizinkiler Nasıl oldu
nasil olayim canim bugun adet oldum.artik bi dahaki adetimi bekliyorum. umarim 2.de bende sevinirimİnşallah öyledir canım teşekkür ederim umut edip dua etmekten başka elimizden gelen birşey yok Artık sen nasılsın Nasıl hissediyorsun
İnaşllah Cnm hem vücudun dinlenir bi kendine gelirsin çok fazla ilaç kullanıyoruz baya yogun bi dönem her anlamda.. Bu sefer tutunur inşallah bebişlerinnasil olayim canim bugun adet oldum.artik bi dahaki adetimi bekliyorum. umarim 2.de bende sevinirim
inşallah Can'ım.Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün.neden bu adetinle başlamadın?doktormu böyle istedi?nasil olayim canim bugun adet oldum.artik bi dahaki adetimi bekliyorum. umarim 2.de bende sevinirim
Benimde aynı :) benim 16.gün değerim 1700 üzerindeydi merak edilmez mi cumayı iple çekiyorum Hayırlısı hakkımızdaa kalite iki embriyo transfer edildi.. tabi oda ayrı bir merak tek mı çiftmi tabi Allah'ım nei takdir görürse razıyım ama insan merak edior
evet canim negatiften sonra en az 2 ay araverilmesi gerekirmis.bende 2 adetimle birlikte baslicam ofis yapilacak falan filan sonrasini bende bilmiyorum:)inşallah Can'ım.Rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürsün.neden bu adetinle başlamadın?doktormu böyle istedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?