- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 40
İnşallah inşallah ☺☺Amin, inşallah hepimize hayırlı evlat nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah ☺☺Amin, inşallah hepimize hayırlı evlat nasip etsin![]()
Can'ım bende 225 ml vuruluyorum bugün iğnemin 5.günü gene 225 ml vur dedi.birde orgalutran diye bir iğnede vurmamı söyledi.perşembe kontrole çağırdı.4-5 adet yumurta az bence ama hayırlısı artık hepimiz içinKızlar bende sizin gibi ilk yumoş kontrolüne gittim, iğnenin dozajını arttırdı drum 150 den 175 ml çıktık
Bnm Can'ımı eşimin sperm sonucu sıktımorfoloji %2 hareketlilik % 45 çıkmış..
Rabbim korktuğumuza uğratmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
Perşembe gününe çağırdı sizin Nasıl geçti buarada?
Ne denir kiRabbim en kısa zmnda mucizene kavuşturur inşallah...
Bende de 5 yumurta vardı ama toplamadan sonra 4ü kullanılabilir durumda dediler. 4 tanenin 4 ü de döllendi 2 tanesi 3. günde transfer edildi. Kalan 2 tanesi de dondurulamaz durumda haberini aldık 5. günde. Aslında kaç yumurta oluştuğunun ve toplandığının bir önemi yok. Burada ve başka forumlarda bir çok örneği var. 1 toplanıyor 1 tutuyor, 15 toplanıyor hiç biri tutmuyor, 6 toplanıyor 2 tutuyor. Kişiden kişiye değişen ve takılmaması gereken bir durum bu. Umarım kontrolün iyi geçer ve toplama aşamasından sonra seninkilerin hepsi sağlıklı ve olması gereken hızda döllenip bölünürler. Ve umarım transferin başarılı geçerkızlar kontrolden geldim sadece 4 adet yumurtam varmışçok az değilmi ya perşembe gümü kontrole çağırdı.Allahtan hayırlısı olur inşallah
Bana da extra cetrotide diye bir iğne verdi yarın başlayacam 3 defa kullanacam sonra kontrol bende pco olduğu için yumurta booool ama inşallah 1 tane döllensin bnm olsun... Hergün daha çok korkuyorum İnanCan'ım bende 225 ml vuruluyorum bugün iğnemin 5.günü gene 225 ml vur dedi.birde orgalutran diye bir iğnede vurmamı söyledi.perşembe kontrole çağırdı.4-5 adet yumurta az bence ama hayırlısı artık hepimiz için
Haklısın arkadaşım halletmem gerek bu kötü arkadaşı bir an önce. Siz ne aşamadasiniz. Doğuma kadar dedin ya allah mi soyletti neİnşallah hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olur. Bende sigara kullanıyorum yıllardır ama ilk Dr randevusunda son sigaramı sabah içip çıktım evden . Bence doğuma kadar bırakman en iyisi biliyorum çok zor ama olması gereken bu çünkü zaten zor bi süreç sigara tedaviyi çok kötü etkilio yaptığın masrafa , emeğe tesir etmesin. Yazık olur. Umarım hakkında en güzeli olur.
Canım değerler nasıldı da direkt tüpü önerdi doktorunuz. Ve sen ona rağmen nasıl gebe kaldın? Bizim morfoloji ve sayı duzeldi baya. Ama hareketimiz hep 0 diHosgeldin Can'ım hayırlı olsun tedavin hiç korkma gerçekten hiç bir sıkıntı olmuyor Allah'ın izniyle. Varikosel bizde de var ve doktorumuz ameliyatla uğraşmayın çok bse değişmez direk tüp bebek yapın demişti eşim de Ağrı'sı falan olmadığı için ameliyat olmadı.. Ve ben 2 kere hamile kaldım bu şartlarda normal yolla. İnşallah tüp bebeğiniz tutar ve kucağına alırsın bebişini :)
Valla cuma günü transfer oldu canım yatışlardayım ☺☺ inan bende çok sigara istiyorum ama bir çocuk kadar değil böyle düşününce rahatlatıoHaklısın arkadaşım halletmem gerek bu kötü arkadaşı bir an önce. Siz ne aşamadasiniz. Doğuma kadar dedin ya allah mi soyletti ne![]()
Bi yan etkisi olmuyor mu acaba olmuyor dedi ama tedirgin oldum ne kadar da olsaCanim geçenki tüp dnememde yumurta toplamadan sonra bana da vermişti dostinex. Transferden birkaç gün sonrasına kadar kullandım.
Ayy doktoru dinleyip bekleyecek misin test gününü. Ben heyecanlandim senin adına. Her ani tatlı demi. Rabbim sağlıkla sonuçlandırsınValla cuma günü transfer oldu canım yatışlardayım ☺☺ inan bende çok sigara istiyorum ama bir çocuk kadar değil böyle düşününce rahatlatıoinşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur pozitifleri görürüz tez zamanda
![]()
Ben öncesinde hamile kaldım 2 kere ve kaybettim . Tekrar denedik bu sefer hamile kalamadım ve araştırıldı eşimde varikosel çıktı ve sayı az. Doktor d direk tüp bebek önerdi Can'ım aşılama bile uğraşma dedi doktorum da baya iyidir Prof güvendik girdik bu yolaCanım değerler nasıldı da direkt tüpü önerdi doktorunuz. Ve sen ona rağmen nasıl gebe kaldın? Bizim morfoloji ve sayı duzeldi baya. Ama hareketimiz hep 0 di![]()
Beklicem yaa ilk denemede olmadı bunda daha temkinliyim evet zaman geçmio resmen gün dakika saat saniye sayıyorum ama erken testte ilaçların etkisiyle idrarda pozitif çıkabiliomuş gebelik olmadan o riski göze alamam. Kese ve kalp atışına kadar sakin olacam . Yatmaya ve ilaçlara, iğnelere devam Rabbim muradımızı versin hepimizin.Ayy doktoru dinleyip bekleyecek misin test gününü. Ben heyecanlandim senin adına. Her ani tatlı demi. Rabbim sağlıkla sonuçlandırsın
Valla canim prospektusunde gebelikte kullanilmamali diyor. Ama doktorum yanlış hatırlamıyorsam transfer den sonraki 4 ya da 5 . Gün biraktirmisti. Sıkıntı olmaz demişti.Bi yan etkisi olmuyor mu acaba olmuyor dedi ama tedirgin oldum ne kadar da olsa
Dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar transfer günü progesteron ve e2 sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?KAç olmalı?
ay ben yarın dondurulmuş trasnfer olcam bana hiç öyle test yapmıyorlar adetin 9. günü baktı kalınlık 8 miş iyi dedi ilaçları kullan 19. gün gel dediler neden acaba
Cok üzüldüm suan hic birimizin garantisi yok canim Allah ne eylerse güzel eyler.. yola devam tabi ki inşallah hepimizin yuzu gülerKızlar malesef beş yumurtadan iki kaliteli yumurta olmuştu, ama onlarda döllenmedi
tosun788 listeye tedavi malesef negatif sonuçlandı yazabilirsin, nisan mayıs topikte tekrar aranızda olacam, pes etmek yok.
inşallah altıncı denemede olacak
olmaz ise yedinci veya sekiz veya.......... olana kadar![]()
Hiçbir aksilik olmaz ınsaallah canim. Rabbim seni de bebişini de esirgesinArkadaslar 17.gün 3. kan tahlilimi de yaptırdım 898,3 cıktı degerler çok mutlu oldum. İnşallah bir aksilik olmaz. Cumartesi kese görmeye gidicem . Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Anestezi canım .narkoz etkisi geçince biraz ağrı oluo ama işlem esnasında sıkıntı yok mışıl mışıl uyuyosunArkadaşlar yumurta toplama işlemi Nasıl yapılıyor anestezi mi veriliyor ağrı oluyor mu ilk denemem olacak size sormak istedim