2015 Aralık tüp bebek

Aynı şeyi soruyo gibi oluyorum kusura bakmayın ama genel anestezi derken damardan iğne ile mi uyutuldun yoksa ameliyatlarda olduğu gibi ağız ve buruna böle bişey koyuyolar ya adını bilemedim:) İşlem boyunca ordan narkoz veriyorlar. Öyle mi oldu?

kızlar kontrolden geldim sadece 4 adet yumurtam varmışçok az değilmi ya perşembe gümü kontrole çağırdı.Allahtan hayırlısı olur inşallah

İğneyle Cnm koldan anestezi uzmanı yapıyor ağzıma bse takılmadı benm

kızlar kontrolden geldim sadece 4 adet yumurtam varmışçok az değilmi ya perşembe gümü kontrole çağırdı.Allahtan hayırlısı olur inşallah
Can'ım doktor ne kadar fazla olursa o kadar iyi dediler bana ama pozitif olmadıktan sonra ne fayda.. Sayı değil sonuç önemli inşallah en az 1 tanesi sağlıklı döllenşr bölünür ve tutunur Can'ım moral bozma kesinlikle

Serum takıp maske taktılar bana maskeden aldım narkozu 3 sn de uyumuştum zaten

Canim hiç birsey hissetmiyorsun genel anestezi ama ameliyatlardaki gibi ağır degil zaten ben her ameliyatimda koldan anestezi aldim agzimdan falan vermediler yani 6 tane ameliyat oldum ağır o yüzden korkma bende ilk anesteziden korkmuştum uyanmam zor olur diye gayet rahatti

Kızlar malesef beş yumurtadan iki kaliteli yumurta olmuştu, ama onlarda döllenmedi
tosun788 listeye tedavi malesef negatif sonuçlandı yazabilirsin, nisan mayıs topikte tekrar aranızda olacam, pes etmek yok.
inşallah altıncı denemede olacak
olmaz ise yedinci veya sekiz veya.......... olana kadar

Önemli olan kalitesi benim de bu kez 5 tane toplayabildiler 2si anca yetişti transfere hayırlısı olsun. Her zaman pozitif olun.

Üzüldüm Canım ya inşallah bir dahaki denemende olur böyle iğneyle döllenme yapıyorlar ya ondan denediler mi sana microenjeksiyon gibi birşeydi adı

Ben maskeyle aldım cnm bittiğinde ne oldugunu bile anlamadım btti mi dedim:) çok güzeldi

Allah'ım dualarını kabul etsin inş azminin sonu Çifter mutlulukla sonlansın cnm hakkında Hayırlısı

Herşeyin bi vakti vardır ve onu bir tek Rabbim bilir. Tez zamanda inşallah hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim. Yarın kandil Rabbim mevlid kandilinin yüzü suyu hürmetine en güzel şekilde nihayetlendirsin bekleyişlerimizi inşallah. Allah (cc) tez vakitte kendi yanından versin cümlemize inşallah hayırlı , sağlıklı evlatlar.

Kizlar sonucum malesef negatif dualarim artik sizlerle...
İnan çok üzüldüm, çok uzun zamandır giremiyordum siteye, ilk senin haberini okudum merakla. Dualarımız seninle, umarım bir sonrakinde iyi haberlerini alacağız, yılmak yok unutma, sen bizlere hep destek oldun, bilgiler verdin, bu konuyu açarak da çok yardımcı oldun, umarım Allahım dualarının ve herkesin dualarının cevabını vakti geldiğinde verecek

Günaydın Canlar.. biz yumoslari kontrole gidiyoruz. Dua.edin.bize de buyumus olsun yumoslarim

kızlar günaydın bende bugün yumoşları kontrole gidiyoru hayırlısı ile büyümüşlerdir inşallah.doğrusu daha 4 kez iğne vuruldum tam olarak büyümesi birkaçgün daha sürer herhalde.
Kızlar bende sizin gibi ilk yumoş kontrolüne gittim, iğnenin dozajını arttırdı drum 150 den 175 ml çıktık
Bnm Can'ımı eşimin sperm sonucu sıktı morfoloji %2 hareketlilik % 45 çıkmış..
Rabbim korktuğumuza uğratmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
Perşembe gününe çağırdı sizin Nasıl geçti buarada?
Kizlar sonucum malesef negatif dualarim artik sizlerle...
Ne denir ki Rabbim en kısa zmnda mucizene kavuşturur inşallah...

Üzüldüm Canım ya inşallah bir dahaki denemende olur böyle iğneyle döllenme yapıyorlar ya ondan denediler mi sana microenjeksiyon gibi birşeydi adı
Evet canım, sizin dediğiniz metod icsi ve bu metodla işlem yapıldı, biz sorunu yavaş yavaş çözmeye başladık ve bu yüzden umudumuzu kaybetmedik mart veya nisanda umudumuz çok daha fazla

Kızlar Merhaba 3.5 yıllık çocuk beklrntisinden sonra bu ay tüp bebek tedavisine başladık arada eşim varikosel ameliyati oldu ve bir aşılama yaptırdık. Her ay yaptığım yüzlerce test cabasi:) yarın opu dan önceki son kontrol var ve ben birazcık korkuyorum o işlemden. Hareketlilik 0 bizde sayı da sınırlı birde ben sigara kullanıyorum azalttim baya gerçi. Umarım hepimiz için her şey güzel olur 2016 da...

Evet canım, sizin dediğiniz metod icsi ve bu metodla işlem yapıldı, biz sorunu yavaş yavaş çözmeye başladık ve bu yüzden umudumuzu kaybetmedik mart veya nisanda umudumuz çok daha fazla
Süper Cnm çok sevindim inşallah hayallerine kavuşursun Allah gönlüne göre versin :)

İnşallah hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olur. Bende sigara kullanıyorum yıllardır ama ilk Dr randevusunda son sigaramı sabah içip çıktım evden . Bence doğuma kadar bırakman en iyisi biliyorum çok zor ama olması gereken bu çünkü zaten zor bi süreç sigara tedaviyi çok kötü etkilio yaptığın masrafa , emeğe tesir etmesin. Yazık olur. Umarım hakkında en güzeli olur.

Amin, inşallah hepimize hayırlı evlat nasip etsin

Hosgeldin Can'ım hayırlı olsun tedavin hiç korkma gerçekten hiç bir sıkıntı olmuyor Allah'ın izniyle. Varikosel bizde de var ve doktorumuz ameliyatla uğraşmayın çok bse değişmez direk tüp bebek yapın demişti eşim de Ağrı'sı falan olmadığı için ameliyat olmadı.. Ve ben 2 kere hamile kaldım bu şartlarda normal yolla. İnşallah tüp bebeğiniz tutar ve kucağına alırsın bebişini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…