• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

kızlar günaydın bende bugün yumoşları kontrole gidiyoru hayırlısı ile büyümüşlerdir inşallah.doğrusu daha 4 kez iğne vuruldum tam olarak büyümesi birkaçgün daha sürer herhalde.
Yaklaşık 8 10 gün sürüyor Can'ım istenen boyuta ulaşmaları değişiyor kişiye göre duruma göre iğnelerini arttırabilir 1den 3 e çıkmıştı benm ilk kontrolde

Kızlar hastahaneyi aradim 10 yumurtam hala yasiyolarmis boyle giderse cok iyi dediler. Carsamba gunu tranfer olacak galiba suan cok Mutluyum inşallah bu sefer hepimizin yuzu guler.. Allah'im sagliklisi hayirlisini versin insallah
Gözün aydın canim. İnşallah güzel güzel bölünmeye devam ederler, guzel bi transfer geçirilirler ve annelerine sıkıca tutunur lar. Ben de merkezden haber bekliyorum 5 tanecik yumurtam dollenebilmisti. Kaç tanesi yaşıyor bilmiyorum:KK64:

Kızlar hastahaneyi aradim 10 yumurtam hala yasiyolarmis boyle giderse cok iyi dediler. Carsamba gunu tranfer olacak galiba suan cok Mutluyum inşallah bu sefer hepimizin yuzu guler.. Allah'im sagliklisi hayirlisini versin insallah
Hadi maşallah Hayırlısı olsun inş

Dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar transfer günü progesteron ve e2 sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?KAç olmalı?

Günaydın arkadaşlar adet tarihime 5 gün var. Transferimin 5. Günü ve fena sancım var adet oldum olacağım sanki. Gece sancıdan uyanıyorum çok tuhafım inşallah hasta olmam
hamilesindir tatlım inşallah belirtilerden birisi adet sancısı gibi ağrıymış

Dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar transfer günü progesteron ve e2 sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?KAç olmalı?
ay ben yarın dondurulmuş trasnfer olcam bana hiç öyle test yapmıyorlar adetin 9. günü baktı kalınlık 8 miş iyi dedi ilaçları kullan 19. gün gel dediler neden acaba

ay ben yarın dondurulmuş trasnfer olcam bana hiç öyle test yapmıyorlar adetin 9. günü baktı kalınlık 8 miş iyi dedi ilaçları kullan 19. gün gel dediler neden acaba
Bence bakmışlardır Cnm sana dememişlerdir normal olduğu icin. Benden kan almışlardı ve sonuçlar güzel deyip devam ettiler detaya İnmemiş olabilirler sonuçta sıkıntı olmadıgından ;) kaç olmalarıngerektigini bilmiyorum ama internette bulunur mutlaka

Gözün aydın canim. İnşallah güzel güzel bölünmeye devam ederler, guzel bi transfer geçirilirler ve annelerine sıkıca tutunur lar. Ben de merkezden haber bekliyorum 5 tanecik yumurtam dollenebilmisti. Kaç tanesi yaşıyor bilmiyorum:KK64:
Cok sagol canim guzel dileklerin icin. Suan cok mutluyum bil o kadar da korkuyorum ya sonuc negatif olutsa diye. Senin kacinci gun

Bence bakmışlardır Cnm sana dememişlerdir normal olduğu icin. Benden kan almışlardı ve sonuçlar güzel deyip devam ettiler detaya İnmemiş olabilirler sonuçta sıkıntı olmadıgından :KK66: kaç olmalarıngerektigini bilmiyorum ama internette bulunur mutlaka
ne bilim canım kan falan almadılar ama vardır bir bildiği dr.uma güvenirim

Canım ilaçlar sonrası ben adet olmadım muhtemelen ondan...Sana gerek görmemiştir....

Cok sagol canim guzel dileklerin icin. Suan cok mutluyum bil o kadar da korkuyorum ya sonuc negatif olutsa diye. Senin kacinci gun
Güzel düşünelim güzel olsun canım. B3nim cumartesi toplandı yumurta. Bakalım bugün arayacaklar. Ben de korkuyorum kalan 5 embriyoda ya sıkıntı çıkarsa diye. Rabbim hepimizin yardımcısi olsun insaallah

kızlar bugun arkadaşın biri test yapacaktı sonuç ne oldu acaba bir bilgisi olan varmı?

Back