2015 Aralık tüp bebek

Güzel düşünelim güzel olsun canım. B3nim cumartesi toplandı yumurta. Bakalım bugün arayacaklar. Ben de korkuyorum kalan 5 embriyoda ya sıkıntı çıkarsa diye. Rabbim hepimizin yardımcısi olsun insaallah
Insallah cikmaz canim zaten 100 tanede olsa bize 1 tane lazim.. amin amin

Herkese merhabalar :) Ben aranıza yeni katıldım. Kaısm ayında ilk aşılamamı oldum ama sonuç negtif. Ben 34 yaşındayım ve çok sağlam bir pko'yum.. Bu ay regl olmayı bekliyorum ve tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hepimizin yolu açık olsun..Bu süreçler paylaştıkça daha kolay ve hatta keyifli geçiyor:) İnsan sabrı, acıyı, sevinci, umut etmeyi, hayal kurmayı daha bi derin yaşıyor bu süreçlerde..
Ben en çok yumurta toplama işlemini merak ediyorum arkadaşlar. Bana biraz bilgi verebilir misiniz deneyimlerinizi aktarır mısınız?

Doktorum aradi haftasonu hormon tahlillerim açıklanmış prolaktinin yüksek cikmis bugun hemen dostinexe basla dedi ama dostinex kullanirken de gebe kalmak sakıncalı doktorda bu tür cok hastamiz var endiselenme dedi boyle bisey yasayan varmi

Tam olarak merak ettiğin nedir Can'ım? Yumurtaların 18mm geçtiğinde çatlatma iğnesi veriliyor ve iğneyi vurulduktan 34 saat sonra (yaklaşık) toplama işlemine çağırıyorlar ve anestezi vererek yapıyorlar uyanınca biraz Ağrı olabiliyor ağrı kesici iğne vuruyorlar 1 saat dinlenipcıkıyorsın hastaneden

Aramıza hoşgeldin canım. Yumurta toplamadan korkma sakın narkoz altında oluo zaten. Uyuyon uyanıon bakıosun bitmiş

Canim geçenki tüp dnememde yumurta toplamadan sonra bana da vermişti dostinex. Transferden birkaç gün sonrasına kadar kullandım.

Cevaplarınız için çooook eşekkürler kızlar:)) Anesteziyi tam olarak anlamıyorum ben yani narkoz mu? Hiiiçbişi hissetmiyor musun ay ı ameliyat gibi? Yoksa sedasyon dedikleri anestezi mi? Yani deriin uylu hali? Hayal meyal da olsa bişiler hissediyor musun? Br video izledim ahh keşke izlemeseydim! Damardan iğne yaptılr kadına ama bildiğin göünü fln açıyoru kadın arada ve ağrıdığını belli eden mimikler yapıyordu. Elini kokunu fakan da hareket ettiriyordu. Ama uyur haldeydi de.. Ben florance nightingale'de olucam doktorum orayla çalışıyor. Sedasyon şeklinde dedi yani derin uyku hali. En korktuğum hayal meyal olarak da hissetmeye devam ediyor olmak EsrRam Drymlh

En ufak birsey hissetmedim ben canim. İki yumurta toplamada da.

Canım ben genel anestezi oldum. Özelde yaptırdığım zaman da eğitim araştırmada da komple uyuttular. Uyandığımda da ağrım olmadı ama narkozun etkisi geçince ağrı oluo sonuçta kesik olmasa bile küçük çaplı bi ameliyat gibi. Ama korkulacak bişey yok hissetmiosun işlem yapılırken eğer genel anestezi olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…