- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 36
Can'ım test yap mutlaka yerleşme kanamasıdır benim arkadaşımın 7.gğn başladı yerleşme kanaması. Lütfen bir test yap ve progesteron kullanKızlar ben galiba hastalandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım test yap mutlaka yerleşme kanamasıdır benim arkadaşımın 7.gğn başladı yerleşme kanaması. Lütfen bir test yap ve progesteron kullanKızlar ben galiba hastalandım
haklısın vallahi canım rabbim ol dedikten sonra gerisi boş..oraya attiklari cizikler yara halinde olyormua Tutunmaya YYardımcı dediler ama görecez canm gerçi Allah ol denedikten sonra hepsi boş
allah göstermesin o nasıl laf öyle. eşin çok iyi yapmış:) merak etme canım sağlıkla kucagına alacaksın miniklerini:)Inş cnm ne güzel olur valla ben hamileyim ama belki bişey olurda kaybederim dye hayal bile kuramıyorum eşim Dayanamadı şimdiden oyuncak Aldı içim gtti ya oynayamaxlarsa dye hep Aklımda kalır dye Allah'ım korkularımızı Boşa çıkarıp kucaklarımızı sağlıklı güzel bebeklerle doldursun inş
Birde kızlar özellikle ettiğiniz dualar varmı ben 4444 tefriciye bitirdim ama bu aralar ne namaz ne dua uzaklastim yine. Transfer yaklaştıkça dua artacağına azaldı bende.
Hangi duaları yapıyorsunuz ve birbirimize de yapalım mi birbirimiz için okuyup gonderelim tek tek.
kan testini yaptırmadan umutsuzluk yok. adet kanaması şeklindemi? yoksa az bişey mi geldi?Kızlar ben galiba hastalandım
yok canım özeldi benim. ankara başkent hastanesinde yaptırdım.Can'ım sen nerede yaptırsın? İşaçlaröiçin rapor mu çıkarttın?
İnş hepimiz güzel miniklerimizi kucağımıza alırız önümüzdeki yıl:)allah göstermesin o nasıl laf öyle. eşin çok iyi yapmış:) merak etme canım sağlıkla kucagına alacaksın miniklerini:)
Benimde 7. Gunum canim benimde oluyo adet sancim merak etme insallah tutmusturGünaydın arkadaşlar adet tarihime 5 gün var. Transferimin 5. Günü ve fena sancım var adet oldum olacağım sanki. Gece sancıdan uyanıyorum çok tuhafım inşallah hasta olmam
İnşallah Canım ilaçlar da yapıyor olabilir mi acabaBenimde 7. Gunum canim benimde oluyo adet sancim merak etme insallah tutmustur
Olabilir cnm erkenden sıkmayın canınızı sabah sabah zaten ilaçlar mahvetti bizi :)İnşallah Canım ilaçlar da yapıyor olabilir mi acaba
Benim birinden sunu duymustum 9 ay hamileler bile adet gunu gelince kasiklari agrirmis sonucta hormonlarimiz bi duzen icinde calisiyor adet sancisi adet olacagimiz anlamina gelmiyoİnşallah Canım ilaçlar da yapıyor olabilir mi acaba
Pozitifi görene kadar oluyor işte Cnm elimizde değil biz de görürsek biraz rahatlarız aenin gibi inşallahOlabilir cnm erkenden sıkmayın canınızı sabah sabah zaten ilaçlar mahvetti bizi :)
Benimde hep kasık ağrım oldu bi gün olmadı asıl o zmn panik yapmıştım her gün Ağrı vardı şimdi nye yok dye :) iyiye yor tatlım orda olduklarını belki bi şekilde hssettriyolardrPozitifi görene kadar oluyor işte Cnm elimizde değil biz de görürsek biraz rahatlarız aenin gibi inşallah
İnşallah Can'ım Allah yardımcın olsun güzel sonuçlar al inşallahGünaydın Canlar.. biz yumoslari kontrole gidiyoruz. Dua.edin.bize de buyumus olsun yumoslarim
Haklısın Canım bugün işe de başladım günler çabuk geçer inşallahBenimde hep kasık ağrım oldu bi gün olmadı asıl o zmn panik yapmıştım her gün Ağrı vardı şimdi nye yok dye :) iyiye yor tatlım orda olduklarını belki bi şekilde hssettriyolardr