• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

tosun788 tosun788
Screenshot_2015-12-20-19-40-01-1.png

Inş cnm ne güzel olur valla ben hamileyim ama belki bişey olurda kaybederim dye hayal bile kuramıyorum eşim Dayanamadı şimdiden oyuncak Aldı içim gtti ya oynayamaxlarsa dye hep Aklımda kalır dye :KK43: Allah'ım korkularımızı Boşa çıkarıp kucaklarımızı sağlıklı güzel bebeklerle doldursun inş
allah göstermesin o nasıl laf öyle. eşin çok iyi yapmış:) merak etme canım sağlıkla kucagına alacaksın miniklerini:)

ben sadece ayetel kürsi okuyodum canım. 4444 tefriceyi okumuştum daha önce.
Birde kızlar özellikle ettiğiniz dualar varmı ben 4444 tefriciye bitirdim ama bu aralar ne namaz ne dua uzaklastim yine. Transfer yaklaştıkça dua artacağına azaldı bende.
Hangi duaları yapıyorsunuz ve birbirimize de yapalım mi birbirimiz için okuyup gonderelim tek tek.

Günaydın arkadaşlar adet tarihime 5 gün var. Transferimin 5. Günü ve fena sancım var adet oldum olacağım sanki. Gece sancıdan uyanıyorum çok tuhafım inşallah hasta olmam

Pozitifi görene kadar oluyor işte Cnm elimizde değil biz de görürsek biraz rahatlarız aenin gibi inşallah :KK76:
Benimde hep kasık ağrım oldu bi gün olmadı asıl o zmn panik yapmıştım her gün Ağrı vardı şimdi nye yok dye :) iyiye yor tatlım orda olduklarını belki bi şekilde hssettriyolardr

Benimde hep kasık ağrım oldu bi gün olmadı asıl o zmn panik yapmıştım her gün Ağrı vardı şimdi nye yok dye :) iyiye yor tatlım orda olduklarını belki bi şekilde hssettriyolardr
Haklısın Canım bugün işe de başladım günler çabuk geçer inşallah ;)

kızlar günaydın bende bugün yumoşları kontrole gidiyoru hayırlısı ile büyümüşlerdir inşallah.doğrusu daha 4 kez iğne vuruldum tam olarak büyümesi birkaçgün daha sürer herhalde.

Back