• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Canim bence hic hsg cekinme direk laporoskobi histeroskopi yaptir. Bende sorun yok gozukuyodu hsg de acik cikti tuplerim ama laporoskobi histeroskopi de kapali çıktı. . Laporoskobi de ne sıkıntı var gorunuyo ve o an müdahale ediliyor.
canim doktorum laparoskopiye gerek yok dedi.histereskopi yapabilirim gerekirse dedi. bende doktoruma acayip guveniyorum ve hic sorgulamiyorum tabi dogrumu yanlis bilemiyorum:)

canim doktorum laparoskopiye gerek yok dedi.histereskopi yapabilirim gerekirse dedi. bende doktoruma acayip guveniyorum ve hic sorgulamiyorum tabi dogrumu yanlis bilemiyorum:)
Benim drum da oyle dedi bana iki tane aslima yapti ve 3.yu yapacakti ben Laparoskopi istedim ve gercek nedeni ogrendim. Karar sana kalmis canim :)

hmm ozaman bi konusayim doktorla canim.histereskopi yapilacak nasilsa.ikisi arasindaki fark ne?
Laparoskopi ameliyat karin icinden rahme bakiyolar histeroskopi vajinadan girip bakiliyo. Histeroskopi yaptirinca bise cikmazsa aklin bu sefer Laparoskopi de kalacak acaba Laparoskopi de cikarmiydi diye.. ben oyle dusundugum icin ikisinide yaptirdim. Dr beni basta dinleseydi 2. Asilamayi bosuna yaptirmayacaktim

Laparoskopi ameliyat karin icinden rahme bakiyolar histeroskopi vajinadan girip bakiliyo. Histeroskopi yaptirinca bise cikmazsa aklin bu sefer Laparoskopi de kalacak acaba Laparoskopi de cikarmiydi diye.. ben oyle dusundugum icin ikisinide yaptirdim. Dr beni basta dinleseydi 2. Asilamayi bosuna yaptirmayacaktim
saol kuzucum.gidince doktora soylicem laparoskopiyide.yaptirayimda en azindan aklimda kalmasin dedigin gibi:))

cnm öncelikle hayırlısı olsun hakkında bende sonuç bekliyorum 8 gün kaldı teste kot pantalon giymesen daha iyi olur bence sıkı olmasın rahat eşofman tarzı bişey giy bence zaten idrara sıkışık olucaksın zor olur transferde rahat olmaya çalış kendini kasma sonrasında iyi beslen ilaçlarını düzenli kullan bol bol dinlen otobüs konusunda bişey demiycem ama imkanın varsa bi tanıdıktan araba alsan daha iyi olur sanki idrara sıkışık olmanın önemi rahim daha berrak ve güzel gözüküyo ve bırakıcakları yeri daha iyi buluyolar o yüzden sıkışık olsan daha iyi olur ben hasta bezi kullandım 15 dakika sonra yaptım giderkende arabada uzandım nacizane tavsiyelerim bunlar cnm hayırlısı
Tşk. Ederm cnm cevabın için bende hasta bezi alayim hiç kalkmadan hallederim ozamn :)

Canm rahat birşeyler giy bence tayt olabilir yada eşofman.. Ben sıkışık gittim ve çok sıkıntı yaşadım ve o sıkışıklık 1 saat geçmedi tuvalete gittim çok fazla sancıdan transfer heyecanı yasayamadım o derece :) orda iç suyunu fazla abartmadan benm gibi :KK66:
TTşk. Ederim canm cevabn için. Geçen 1 lt icmistim şimdi yarım iceyim diyorum bakalm

Ben kot pantolon giydim bi sakıncası yok bence az sıkışık gt bence içtgn Sıvı miktarı önemli transfer sonrası sondayla boşaltacaklar ama çok Sıvı aldıysan yne sıkışıcaksın o Yüzden çok Sıvı alma gtmeden yarım saat önce iç suyunu zaten 1-2 saat hastanede yatıyosun sonrasında heralde otobüse binmende sakınca yoktur ama ben taksiye bin otur derim

Tşk. Cnm cevabın için :)

Inanin yataktan kalkarken bile biseymi yaptim diye icim icimi yiyo sonra diyorumki Allah ol dedikten sonra istersem yataktan dusuyum bisey olmaz ama insan kendini yiyip bitirmektende kendini alamiyo
Ay cnm ilk tüp bebek de bende oyleydim hatta kalkarken yardim alıyordum kasmayim kendimi diye ama öyle dikkat etmek daha fazla kastı bu defa çok rahat olcam hatta ise bile gudebilirim

Az önce bi bebek mevlüdüne gttm insanlar ne kadar sinir bozucu ya bi tane kadın sürekli bana hemşire olmama rağmen sürekli gt dr a görün yok kendini baktır yok öyle yap böyle yap deyip durdu sanki kmse bilmiyo dmi bunları çocuğu olmayan bizler armut piş ağzımıza Düş diyoruz sanki hiç bişeyden haberleri yok anca konuşuyorlar böylelerinin Boğaz'ını sıkasım geliyo!sorun eşimde fakat kmseye demiyorum rencide Olmasın dye ama onun akrabaları sürekli sorun bende gbi konuşuyorlar cnm sıkılıyo ya sabır
Ay canm o kadar pislik insanlar varki hepsi aynı işte. Gencecik teyzem vefat etti beyin kanamasındansşok geçirdik kadın teyzemin cenazesinde bebek yokmu diyo.bi ara raporluyum bu defa dedemin mevlidin deyiz o kadar kadın içinde tuttu biri dediki evdesin raporlusun çocuk yapamiyonmu dedi konussam aglicaktim sustum ben yapamiyom herifi verimde siz yapın diyesim geliyor o dilden anlıyorlar .

Merhaba kızlar...yeni üye oldum...aylardır burdayım ve artık üye olma zamanı geldi dedim.İnsanın kendisi gibi bu zorlukları yaşayan birilerine ihtiyaç duyması ve bulması çok büyük bir destek...Gelelim konumuza bu yaz haziran ayında sürpriz spontan bir gebelik o arada kadınlar kulübünde hamilellerin yazılarını okurken bir anda bebeğimin 9 haftalık kalbi durdu ve kötü günler başladı.... Fsh 8 iken 16 oldu... Amh baktırdım0.31 çıktı yıkıldım... 2 dr değiştridim zamanın az çalış denilip eve yollandım... yılmadım başka dr.ye gittim hemen tüp dedi... Acıbadem de buldum kendimi yumurta az embriyo havuzu yapalım dediler 1. uygulamada 4 yumi göründü 2 döllenip embrio oldu... ve bu ay 2 görünüuor sadece ilaçlarıma başladım çok umutsuzum... depresyona girdim sürekli ağlıyorum...siz nasıl hissediyorsunuz ...bedensel ve ruhsal sağlığım elden gidiyor....ne yapmalı ne etmeli...Allahım yardım et

Merhaba kızlar...yeni üye oldum...aylardır burdayım ve artık üye olma zamanı geldi dedim.İnsanın kendisi gibi bu zorlukları yaşayan birilerine ihtiyaç duyması ve bulması çok büyük bir destek...Gelelim konumuza bu yaz haziran ayında sürpriz spontan bir gebelik o arada kadınlar kulübünde hamilellerin yazılarını okurken bir anda bebeğimin 9 haftalık kalbi durdu ve kötü günler başladı.... Fsh 8 iken 16 oldu... Amh baktırdım0.31 çıktı yıkıldım... 2 dr değiştridim zamanın az çalış denilip eve yollandım... yılmadım başka dr.ye gittim hemen tüp dedi... Acıbadem de buldum kendimi yumurta az embriyo havuzu yapalım dediler 1. uygulamada 4 yumi göründü 2 döllenip embrio oldu... ve bu ay 2 görünüuor sadece ilaçlarıma başladım çok umutsuzum... depresyona girdim sürekli ağlıyorum...siz nasıl hissediyorsunuz ...bedensel ve ruhsal sağlığım elden gidiyor....ne yapmalı ne etmeli...Allahım yardım et
oncelikle aramiza hosgeldin ve kaybin icin cok uzuldum.hep soyledigim bisey var umutsuzluk bu tedavinin en buyuk dusmani.aglayarak, kendini uzerek veya depresyona girerek bebeklerimiz oluyosa inan bana burda seninle aglayacak binlerce insan bulabilirim ama maalesef oyle bir dunya yok.tam tersi zihnen ve bedenen kendine iyi bakacaksin ki o yumurtalar kaliteli olacak.transferden sonra miniklerin senin depresif bi anne oldugunu hissederse sence seninle kalirmi:) sahsen ben oyle bi anne istemem:) burdaki arkadaslar bilirler 2 gun once ilk denememin sonucunu maalesef negatif aldim ama cok hissizdim duygusuzdum.aglamadim bile.herkes bi yerden patlayacak dedi ama oyle olmadi.(tabi ben kendimi olumsuza da hazirladim)tam tersi kendimi toparladim ve yola devam etmek icin moralimi yuksek tutmaya calisiyorum.cunku inaniyorum ki bonibonlarim bu denememde benimle olacak:) buarada benim sorunum sebepsiz infertilite dedikleri o lanet sey.gorunurde hicbi problem yok.hatta embriyolarim 1.kaliteydi falan:) ama sonuc kocaman bir hic.onemli olan sen elinden geleni yap gerisi rabbimin takdiri.rabbim kucagimizi bos birakmasin.

Arkadaslar bana doktor ikiz koyamam 35 yaş sınırı var diyor. Sizin doktorlarıniz ne diyor bu konuda
Ben kocaeli araştırma hastanesinde yaptım umuttepe olarakta geçiyor adı orda bi bayana dondurulmuş3 tane transfer yaptılar normal şartlarda iki koyuyorlar zaten orda benmde dondurulmuş 3 vardı biri bozuldu çıkarınca yoksa banada 3 transfer ocolcaktı cnm özeller genelde tek koyuyo

Çok teşekkürler echomar...Allahım inşallah pozitifi nasip eder. Yaşanan her acının anlamı vardır. Biz bilmiyoruz. Fakat kabbullenmek çok zor... ben kuzumu 9 hafta taşıdım...sonra o benden gitti...

Kızlar listeye eklediklerim oldu.eksik bıraktıklarım bilmediğim bilgiler.eklerlerse sevinirim

Tosun 788 yeni üyeyim ....konuyu açtığın için teşekkür ederim...yalnız olmadığımı hissetmek çok güzel...ne yazmam ve nereye yazmam gerektiğini bilmiyorum ....amh düşüklüğü,fsh yüksekliği az rezerv ...yaş 37 acıbdem maslak

Canım öncelikle hosgeldin aramıza.herkes bişeyler yasıyor malesef.benimde amh 0.27 ve ben hic hamile kalamadım.bak seeen enazından dogal yolla bile kalınalacagıın bir ornegısın.yumurta sayısına takılma lütfen.sayı onemli degil.kalite daha önemli bizim icin.bak bendede goya 8 tane toplandı bikerede.doktorum bile sasırdı bu sayıya.ama kala kala sadece 2 tane kaldı.ne yaparsak ne yasarsak yasayalım herseyın vakti saati gelmeyince olmuyor malesef.cok yumurtanda olsa cok kalitelide olsa tutmayınca tutmuyor işte

suan belli degil 2 adetimle ufak ufak baslicaz.tekrar rahim filmi cekecek ve gerekirse ofis yapacak.ama tabiki bunlar 2. adetimden sonra belli olacak
Canım iki adete zaten vucudun hormonların anca toparlar kendini.ofis histerskopi cokta korkulcak bişey degil.kamerayla vajınadan rahimin içini goruyolar.gebeliği engelleyici bişey varmı yokmu diye.bende yaptırdım cok korkuyodum hatta bayıltmıyolar cunku.ama hiç korkulcak bişey yokmus.sana histereskopi yapması gayet normal.

Back